Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Belevenissen

Ons tweede bezoek aan het UMCG

Posted on 28/6/2013 at 14:54

Vandaag zijn we voor de tweede keer naar het UMCG geweest. D.w.z. Voor mij de twee keer voor S derde keer.  Vandaag hebben we een echo gehad op de 11e dag van de cyclus  en wij kregen bloeduitslagen.Om  daarmee te beginnen, we hebben beide geen hepatitis of HIV maar dat was op zich geen nieuws. De reden dat we dit bloedonderzoek gedaan hebben is puur procedureel, wanneer we tot IVF over moeten gaan moet dit eerst gecontroleerd worden zodat cryo's elkaar niet kunnen besmetten (cryo's komen bij elkaar in een soort vriezer). Daarnaast kon uit dit bloedonderzoek enige conclusies getrokken worden t.a.v. De eicelvoorraad. Een bepaald hormoon had de waarde van 6,95 en dit is goed, moest onder de 10 zijn. Dit geeft namelijk aan dat je lichaam niet heel veel moeite moet doen om tot een eisprong te komen. Hoe meer moeite je lichaam voor een eisprong moet doen, hoe kleiner de voorraad namelijk is. 

De echo leek oké. Rechts een eicel van 12,5 grootte en dat lag mooi op schema. Overmorgen gaan we weer heen om te kijken of de eicel 0,2 mm per dag groeit en dan kunnen we maandag of dinsdag weer naar het ziekenhuis voor onze eeroste iui poging met hormooninjecties. Dit na 6 misluke iui pogingen in het martiniziekenhuis. 

Kortom vandaag hebben we goed nieuws gehad, alles volgens schema en dat gaat goed. Nog even doorgaan met de hormooninjecties en dan even twee weken geen hormooninjecties of ziekenhuis maar afwachten en hopen op onze grote kleine wonder!

Blog begonnen

Posted on 28/6/2013 at 14:44

Na 21 maanden en vaker over een blog te hebben nagedacht start ik vandaag dan toch met de blog. Maar waarom eigenlijk? Ik hou van schrijven maar of ik dit wil delen met iedereen dat weet ik nog niet. Ik besluit mijn www adres nog even voor me te houden, delen kan later altijd nog. Wie weet heeft iemand waarvan aan of is het fijn de gedachten, gevoelens en belevenissen op een later tijdstip met familie te delen, en dan staat het hier maar vast. 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer