Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag explo 2

Description

Deze weblog is van Groep 7 PR&V "Rolpatronen binnen reclame, rolbevestigend of roldoobreken" groepsleden: Carmen Rivera Zepeda, Charlotte Jaeken, Charlotte Van Gorp, Melissa Van den Steen, Karolien Coopman, Ellen Duchesne


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Dag 4 Maandag 21 april

De voorlaatste dag!

We hebben vandaag de laatste hand gelegd aan onze opdrachten. Ook namen we de radiospotjes voor Engels op.

Discussie over de poster, wat we er juist gaan opzetten en hoe.

Uiteindelijk zijn we tot een beslissing gekomen. Morgen gaan we de poster ineen steken

Vanavond vroeg gaan slapen en morgen d-day!!!

 

 


Posted: 14:24, 21/4/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Vrijdag, 18 april

Heyhey liefste blog ,

Vandaag liep minder vlot dan verwacht. De zelfpresentaties deze morgen waren bijna een uur uitgelopen, daardoor was het lastig om aan onze taken te beginnen. We konden niet niets zitten doen maar we konden ook niet echt aan een nieuwe taak beginnen.

Uiteindelijk hebben we onze presentaties dan toch kunnen doen. De resultaten en gevoelens waren gemengd, de meeste waren tevreden maar dit was - jammer genoeg - niet bij iedereen het geval.

Voor de rest hebben we vandaag ons interview kunnen doen en hebben we de straatenquête afgenomen. Het interview verliep zeer vlot. De straatenquête ging niet echt zoals gewenst, de mensen op de Meir werkten niet zo goed mee.. maar uiteindelijk is ook dit afgehandeld.

Van sociologie en geschiedenis is de eerste versie al gemaakt. Dit gaan we proberen om in het weekend verder af te werken.

Tot volgende week!


Posted: 14:43, 18/4/2008
Comments (1) | Add Comment | Link

Donderdag 17 april

Hoi blog!

vandaag hebben we stevig doogewerkt! De opdrachten voor Frans en Recht zijn af. Ook met Reclame, Geschiedenis, Spaans en de hoofdopdracht zijn we al aardig op weg. Morgen gaan we nog hier en daar wat keine afwerkingen doen. Morgen gaan we Corine van Hellemont van ZORRA interviewen. We hebben de vragen van het interview en de straatenquête doorgemaild naar onze begeleidster. Maandag gaan we langs Mercator. Onze hoofdopdracht is een campagne van Mercator. We hebben vandaag met hen afgesproken. Maandag gaan zij ons dan nog allerhande info geven over de desbetreffende campagne.

De vermoeidheid begint al toe te slaan....

Tot morge!

XX


Posted: 14:27, 17/4/2008
Comments (1) | Add Comment | Link

Woensdag 16 april

Liefste blog,

Het is al een heel vermoeiende dag geweest. De presentatie over onze studiekeuze waren zeer verhelderend, ze gaven ons een goede blik op onze eventuele toekomst. Ondanks dit hadden ze toch beter op een ander tijdstip plaatsgevonden want de pauze die erop volgde was veel te lang. Zo verloren we veel kostbare tijd.

Na een gesprek met onze begeleider, Weuts Annelize, zijn we er dan toch maar in gevlogen. We hebben eerst een blog aangemaakt waarvoor we een groepsnaam moesten zoeken, hier begon de eerste discussie... . Uiteindelijk hebben we gekozen voor WhO's the MAN (als je alleen de grote letters leest staat er WOMAN ).

We hebben dan ook alvast ons eerste bericht geplaatst op onze blog en dan gaan we nu beginnen aan de taakverdeling en de uitvoering van de opdrachten.

Tot morgen liefste blog!


Posted: 14:04, 16/4/2008
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer