Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
It's a WicKed life

Life itself

 

Ken je dat gevoel?

Dat je altijd onderweg bent en nooit echt aankomt...?

 

Dat je leven prima is en ineens, van de ene op de andere dag, stort alles in.

Ben je het allemaal kwijt, glijdt het leven je even door je vingers als een snelstromende rivier waar je het liefst in zou springen, maar waar je nu alleen even je grote teen in kan dippen en het water maar snel door blijft stromen. Liefst met een boogje om je teen heen, om maar even te benadrukken dat je toch niet echt deel uit zult maken van het water.

 

Dan komen ineens die grote levensvragen op je af 'Wat wil je bereiken?', 'Waar wil je naartoe met je leven?', 'Hoe wil je je leven richting geven?' en vooral 'Wie wil je wel en niet in je leven hebben?'. Keuzes, keuzes, keuzes en mogelijkheden, mogelijkheden, mogelijkheden. Heel veel mogelijkheden, ontelbaar veel mogelijkheden. En al even ontelbaar veel wegen die weer ontspruiten aan deze mogelijkheden met het eind altijd in een dichte, ondoordringbare mist van vragen. Totdat je definitief van het ene pad afstapt en het andere op: dan wordt ineens alles zo helder als wat! En wordt de deur achter je dichtgeslagen en zit er niets anders op dan door te gaan. Vooruit.

 

In een enkel geval is het duidelijk welke kant je op wil, maar dient het juiste pad zich maar niet aan. Komt 'het lot' knoeien met je toekomst en komt je 'lotsbestemming' in zicht. Oh, wat zou het een stuk eenvoudiger zijn als we een kijkje konden krijgen in de keuken van het lot! Dan zou al het geploeter op platgetrede paden of modderige, schijnbaar ondoorwaadbare wegen overbodig zijn en zou het mij in elk geval een hoop energie besparen! En met die energie zou ik met hoog opgeheven hoofd en frisse (tegen)zin mijn pad naar mijn lotsbestemming kunnen betreden. Zoveel eenvoudiger.

 

Maar 'life is a journey... if you like it or not.'

 

En dus ploeter ik nog maar even voort op zoek naar mijn licht in duistere tijden, mijn zonnetje na de regen, naar die ene bijzondere regenboog naar het einde van de wereld, speciaal voor mij.

21:17 - 12/2/2006

Description
...

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Life itself

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer