Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
For your style, we go that xtra mile

Laatste dag van de exploratieweek

Het was een hele drukke dag vandaag! We hebben de laatste details aangevracht maar toch is alles toch zeer vermoeiend! We hopen dat alles straks tot een goed einde wordt gebracht en dat het allemaal tip top in orde is! Dit is de  laatste dag van een heel vermoeinde week en hopelijk was ze voor iedereen een beetje leuk!

Groetjes,

xxx Xtrafly

12:56 - 27/11/2007 - comments {0} - post comment

Dag 4 van de exploratieweek

Weer een nieuwe dag,

Vandaag gingen we terug vroeg van start. Om 9 u spraken we af in het EMI zodat we heel de dag nuttig konden besteden aan het afwerken van de opdrachten.

Er moest nog wat gebeuren aan filosofie en economie, het interview moest nog worden uitgetypt en Engels moest nog gemaakt worden. We zijn ook begonnen aan het moodboard  Om 12 u hadden we dan weer een afspraak met onze mentor voor het verloop en voor eventuele vragen. Vandaag begonnen we aan ons moodboard en ons visueel dagboek.

12:59 - 26/11/2007 - comments {0} - post comment

dag 3 van de exploratieweek

Het was weer een bijzonder drukke dag vandaag! fieuuww

 Maar we hebben het doorstaan. Om 12 uur hadden we een afspraak met onze mentor, mevrouw Claessens. Zij vertelde ons dat er nog een aantal aanpassingen dienden te gebeuren. We zijn dan maar dubbel zo hard aan het werk gegaan.

Vandaag hebben we ons bezig gehouden met de hoofdopdracht aan te passen. We hebben de enquete en ook het interview afgenomen . De enquete ging moeilijker dan verwacht, je kan niet geloven hoe onvriendelijk  de mensen wel niet zijn, vooral de oudere mensen en ze zijn ook niet bereid om mee te werken. Zelfs niet als ze horen dat het voor school is en het maar 2minuutjes duurt. Wat een zuurpruimen         Ik denk dat die mensen dat niet wisten!

 

Maar eind goed al goed, we hebben het doorstaan en het is ons vrij goed gelukt

Het interview is heel vlotjes gegaan vandaag! We hadden een afspraak me Lise Lambert die ons iets meer heeft kunnen vertellen over de veranderde huisstijl van de Plantijn Hogeschool.  Dat wil zeggen dat onze vakopdracht van nederlands bijna af is, het moet enkel nog uitgetypt worden en we moeten het no op cd zetten. De vaktaak van frans is ook zo goed als af.

Jaja, we zijn weer goe bezig  

 en laten we ervan genieten!!!!!! groetjes X-traFly!

 

16:59 - 23/11/2007 - comments {0} - post comment

Dag 2 van de exploratie week

Hallow, alles goed. we hebben een hele drukke dag achter de rug. Iedereen heeft zich superhard ingezet! we merken dan ook dat de taken vlot gaan. we hebben het deel wat we vandaag wilden doen afgewerkt.  Goed gewerkt manne ! we hebben onze hoofdopdracht zo goed als af, hip hoi !

Gil en Florence hebben hard gewerkt aan Stap 1 van de hoofdopdr. en samen met Ann zijn ze goed bezig aan Stap 2. Karo en Marjolein hebben Stap 3, 4 en 5 op zich genomen en dat is ook bijna afgerond. Het moet alleen nog goed gekeurd worden door de mentor morgen. Dan kunnen we het interview en de straatenquetes afnemen.

Fireworks 

Ook aan een deel van onze vakopdrachten is al goed gewerkt, onder andere Spaans is al klaar en aan Frans is al hard gewerkt. Dan is er enkel nog economie, Engels, geschiedenis, en het moodboard. Maar de taken zijn goed verdeeld dus ik heb er alle vertrouwen in!

Was het maar altijd zo.

Wel ik zou zegge X-traFly doe zo verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot morgen in het EMI, afspraak met mevr. Claessens om 12.00.

17:52 - 22/11/2007 - comments {0} - post comment

exploratieweek

We kunnen beginnen.

Na de teambuilding, waarmee we jammer genoeg niet hebben gewonnen (we waren heel close), zijn we meteen goed van start gegaan.

Tot morgen, we gaan ervoor

16:50 - 21/11/2007 - comments {0} - post comment

Description
Dit is het weblog van Gil, Florence, Marjolein, Ann en Karo

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Laatste dag van de exploratieweek
- Dag 4 van de exploratieweek
- dag 3 van de exploratieweek
- Dag 2 van de exploratie week
- exploratieweek

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer