Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Youth Olympics Games China

Nog een weekje....

11:50, 11/8/2014 .. 0 comments .. Link

Aan het einde van deze week ga ik dan vertrekken naar China om deel te nemen als official tijdens het handbal event van de jeugs olympische spelen in China. Al enige tijd weet ik dat ik hier naartoe ga, maar nu gaat de tijd ineens zo snel en moet er nog best wel wat gebeuren voordat ik weg kan. Werk afronden, documenten doornemen voor het event, spullen pakken, huis opruimen etc etc.

De hele week zal in het teken staan van de voorbereiding om dan om komende zondag te kunnen vertrekken naar Nanjing, China. Best spannend allemaal hoor! Ben al heel vaak alleen op reis geweest maar nu een lange trip die ik alleen ga doen en dat maakt het anders dan de andere keren.

Om er nu voor te zorgen dat ik mijn belevenissen van deze periode niet kan vergeten, deze blog aangemaakt om zo tijdens de YOG mijn ervaringen te delen met een ieder die het maar wil lezen. Vandaag dus maar begonnen met lijstjes te maken wat ik allemaal moet doen zodat ik komende zaterdag aan het einde van de dag kan zeggen dat ik er klaar voor ben.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nog een weekje....

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer