Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
YOLO

$ description
Ik ben een meisje van 13 jaar. Mijn motto is "You Only Live Once". Ik houd een blog bij omdat ik van schrijven houd en omdat ik als 13jarige veel meemaak en het ook herkenbaar is.

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ ONTDEKKEN (30/5/2012)

Ik kan wel heel veel nu. Vette kleuren erachter zetten, letters kleuren,  smileys plaatsen., dit is toch gaaf?

[0 comments] [post comment] [link]

$ HOPELOZE ACTIE (30/5/2012)
Okè bloggers, ik weet dus ook niet hoe ik foto's op mijn blog moet zetten. Ach ja, ik ga gewoon al mijn vragen mailen naar die hulpdesk van deze blog. Die krijgen vast 25203958205 mailtjes van mij binnen, maar daar zijn ze de hulpdesk voor gheghe.. Ik maak deze blog wel leuk met mijn EIGEN blog. Zonder foto's, alleen met persoonlijke woorden en tips. GEWELDIG!
[0 comments] [post comment] [link]

$ WAAR STAAT YOLO VOOR? (30/5/2012)
YouOnlyLiveOnce = Je moet wat maken van je leven. Alles is een eerste keer, alles is te leren, alles is te proberen. En je leeft maar een keer, en als je dat denkt:  dan moet je YOLO als motto houden.
[0 comments] [post comment] [link]

$ HUISWERK *GRRR* (30/5/2012)

Iedereen heeft het denk ik wel, huiswerk.. Het is zo nutteloos hè. Okay, dat was een mening. Het is een feit dat je er wel wat van leert.. Ookal  voelt het of het zo nutteloos is. Ja, dat heb ik goed gezegt. Ik denk dat ik nu maar eens moet gaan beginnen, met mijn huiswerk. Ik stel altijd alles uit. Maar ik ga toch mijn huiswerk maken, want anders.. Tja, ik weet niet. Dan voel ik me .. slecht. Dat ik niets leer van school. Ik bedoel, die leraren geven huiswerk niet voor niets. Ze doen dit voor ONZE toekomst.. TOCH?! En ik wil een goede toekomst, een mooie toekomst! Daarom maak ik huiswerk.. JA! Dus lieve bloggers, altijd je huiswerk maken.. Ookal voelt het zo nutteloos!

[0 comments] [post comment] [link]

$ FOTO'S (30/5/2012)
Ik zat te denken hè, bloggers. Zal ik ook leuke foto's erbij doen, op mijn blog. Een soort tumblr maar dan anders? Ben er nog over aan het nadenken. Ik weet ook niet wie er allemaal meeleest, nu ik dit schrijf. Of schrijf ik dit gewoon voor mezelf? Ik weet het niet.. Maar een ding scheelt, ik doe het omdat ik het leuk vind!
[0 comments] [post comment] [link]

$ HET IS ALLEMAAL NIEUW (30/5/2012)
Ik zie nu ook al weer dat ik echt moet kijken hoe ik alles moet doen. Nieuwe dingen, het kan soms handig zijn maar soms ook enorm ingewikkelt. Ik las net dat als je na 7 dagen niet iets bij je blog hebt gezet de kans bestaat dat ie word verwijdert. Dus dat betekend: BLOGGEN MAAR !
[0 comments] [post comment] [link]

$ DE EERSTE KEER (30/5/2012)

Dit is de eerste keer dat ik iets op mijn blog zet, wauw. Ik vond het vroeger ook altijd leuk om te schrijven. Ik heb duizende dagboeken en bestanden op word waar ik vertel over 'mijn leven'. Maar ja, daar doe ik nooit wat mee. Ik weet ook niet of ik deze blog niet ga vergeten, want ik vergeet nog wel eens wat als het hierover gaat. Maar ach, het is het proberen waard, want : You only live once.

[0 comments] [post comment] [link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer