Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

YvonneAiem

About Me

schrijfsels en dichtsels
Home | Profile | Archives | Friends

Fotoalbum - 15:09, 14/1/2012

Bij het zien van oude foto’s Waarop je jezelf nog wel herkent Maar iets je zegt: ‘Waar ken ik haar toch van?’ Het is een meisje, Van amper elf jaar En alles wat dat meisje nog niet wist, is meer dan alles wat jij nu wel weet.

0 Comments | Post Comment

Vrije dag in Paddepoel - 16:58, 10/1/2012

Een werkneemster van de Hema feliciteert haar collega. Ze licht me toe, (wanneer ze weer achter de kassa plaatsneemt) dat haar collega net gehoord heeft dat ze oma wordt. Zelf is ze ook oma. De oudste is alweer zes. En dat je beseft dat je ouder wordt, zodra je oma wordt. (Ik wil haar nog verbeteren dat het wat anders is om oma te worden, dan om ouder te worden, maar ik houd me in). Ik reken m’n aankopen af en wens de oma van ‘de oudste alweer zes’ een fijne dag. Mevrouw de Klant bij de Albert Heijn zet haar Cyclaam op de toonbank. De verkoopster zegt: ‘Deze dan?’ (alsof ze verwacht dat mevrouw de Klant nog twijfelt en toch ineens een andere wil). Terwijl ik mijn portemonnee opberg, zie ik het even aan. Mevrouw de Klant blijft bij haar keuze (ze heeft al een aantal minuten bij de Cyclamen gestaan om het mooiste exemplaar ertussenuit te zoeken). De verkoopster (die een aardig mondje ‘Klantvriendelijks’ spreekt) wijst mevrouw de Klant er niet op, dat de tweede gratis is. ‘Mevrouw, de tweede is gratis’, zeg ik dan. Ze kijkt me een beetje Alzheimerachtig aan. Gelukkig neemt de verkoopster het op dat punt van mij over en vertelt mevrouw de Klant dat ze er nog eentje uit kan zoeken en dat ze er dan maar één betaalt. Mevrouw de Klant lijkt het niet te geloven. Heeft ze dan geen bonuskaart nodig? Ik sta al met mijn bonuskaart in de aanslag om die aan mevrouw de Klant uit te lenen. Na nog wat ‘Klantvriendelijks’ (wat ik niet versta) en wat Alzheimerachtigs, (wat ik niet versta) reikt mevrouw de Klant naar mijn, nog steeds parate, bonuskaart (nadat ze, enkele minuten lang, opnieuw, tussen de Cyclamen, haar, eerder ook al tweede keus, mooiste Cyclaam heeft uitgezocht). Mevrouw de Klant bedankt me vervolgens vriendelijk. In verstaanbaar ‘Alzheimers’.

0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer