Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
a Gurls Life

Description

ik klets dit hele ding vol dus nooit saai, leef met me mee en lees mee over myn leven.


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

some Info [a]

hoooooi. nou leuk dat je mn blog leest,,

ik probeer wel iedere dag iets te typen mr kweenie of dat gaat lukken want ik ben bestwel druk. school sucks en ik sport veel en ik ben elke dag als ik thuis kom kapot.

nou het eerste waar ik aan dacht vanochtend toen ik opstond en naar de datum keek, was; hee het is 11 september... droog iknow. maarja

ik zal eerst wat over mezelf vertellen, niet al te veel want ik ga lekker niet zeggen hoe ik heet. maar wel bijvoorbeeld dat ik 14 bijna 15 ben, dat ik van rock hou, JA ook van tokio hotel lekker puh. dat ik ouders en een zus heb. geen vriend, niet verliefd. mijn camera is heilig, mijn computer is heilig en mijn (kapotte) mobiel is niet meer zo heilig.

nou dat is al wat info hea.. tsja wat zal ik vertellen... nah de vraag is eerder; waar moet ik beginnen?! zoveel eigelijk dat ik het niet meer weet.. mn hoofd ontploft dus moet echt wat kwijt. komtie:

2 of 3 weken terug is school weer begonnen. maandag de 25e moest ik mijn rooster ophalen. ik ging aan het derde jaar beginnen en iedereen zei van; ja het is kei makkelijk, het is gewoon een herhaling van de 2e.. ehh NIET DUS! naja msschien is dat voor iedereen anders maar ik vind het veelste moeilijk. in de tweede kon ik makkelijk alles bijhouden, soms misschien niet, maar ik ben zo van; als ik een vak of een leraar niet leuk vind doe ik er niet zoveel voor. dat is stom, weet ik, maar ik kan er niks aan doen, gaat automatisch ;$

anyway, nu gaat het dus heel anders, ik heb meestal tot het 6e of 7e uur les, met uitzondering van maandag want dan heb ik tot het fkcing 8e uur >;[ en dan ook nog de laatste 2 uur GYM!! AAAAAAAAAAAAAAAAAH! heb medelijden..

dit jaar gaan allemaal leuke mensen weg uit mijn klas, omdat vmbo-t opgesplitst word van het havo/vwo. en ik doe dus havo en de leukste mensen gaan vmbo-t doen,, echt keiveel lieve mensen gaan nou weg en er zijn nou allemaal nerds bijgekomen.. nee dat is leuk, we zijn nou echt zown saaie shitklas geworden :S al mn bf's weg.. naar andere klas en sommige zelfs naar een andere school! echt ik mis ze nou al en het jaar is pas 2-3 weken bezig!

vandaag kwam een van die BFs weer naar school toe dat was zooooooo leuk ik heb haar zo gemist we stonden zo'n 5 minuten te knuffelen whaha (: ze was helemaal niet veranderd was echt lachen <3

maar, lieve people. ik gaat weer want ik moet nog vies aardrijkskunde maken. die leraar is raar.. en ik vind het stom want ik kan het totaal niet, snap er geen ene zak van.. naja hopen op het beste dan maar??

later, loveya <33

 


Posted: 20:03, 11/9/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer