Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
aandelen

Aandelen Kopen Op De Juiste Manieren

Posted on 30/11/2009 at 06:44

Wanneer is het beste moment om aandelen tegen de best mogelijke prijs te kopen? Het blijft steeds maar weer de vraag tegen welke prijs je het beste aandelen kunt gaan kopen. Ook is er de vraag of je direct je aandelen koopt of dat je het via een aandelen broker doet. Als je voor een broker kiest maak je het jezelf makkelijk, maar het kost natuurlijk ietsje meer aan transactiekosten

Bij aandelen kopen tijdens een crisis zal het best mogelijk zijn om bepaalde aandelen te kopen tegen een lage waarde. Veel mensen denken dat ze winst maken als ze aandelen goed verkopen, maar in werkelijkheid maak je al winst als je ze koopt. Het is altijd vervelend om te verkopen voor een lagere prijs dan waarvoor je het aandeel in het verleden hebt aangekocht. Maar ja, dat risico moet je op de koop toe nemen.

Het blijft lastig om de aandelenmarkt te voorspellen. We kunnen zeggen dat de crisis nu voorbij is, maar het risico blijft bestaan dat aandelen rustig blijven zakken. Daarom moet je altijd proberen je te verdiepen in het bedrijf waar je aandelen van koopt.

Met name als je gaat starten met het kopen van aandelen dan doe je er verstandig aan om niet al je geld in 1 bedrijf te beleggen. Doe je best om een aandelenpakket te bouwen door het over een aantal mandjes te verdelen. Vermijd grote verliezen door je risico over bedrijfstakken te spreiden.

Als je jouw risico's wilt spreiden, hou dan een budget aan per bedrijfstak. Verdeel je budget in een aantal groepen met per groep maximaal vijf tot tien procent van het totale geldbedrag dat je in aandelen wilt steken.

Zorg dat je jezelf aan je eigen afspraken houdt, ook al gaat het in het begin heel goed. Aandelen zullen ooit wel in prijs dalen, het kan niet altijd feest zijn.


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer