Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven van een bekeerde, moderne moslima

Brief aan mijn geliefde

21:41, 4/8/2011 .. 0 comments .. Link
 

4 augustus, Amsterdam

Liefste echtgenoot,

 Dit is de eerste keer dat ik de brief richt aan mijn echtgenoot die nog niet de mijne is. Dit is überhaupt de eerste keer dat ik het woord tot mijn echtgenoot richt. Niet uit frustratie of haat, maar uit pure liefde voor Allah en jou. Vergeef me voor mijn zonden en onthoud goed dat ik altijd het beste voor je zal willen.

De 4e dag van de Ramadhaan is vandaag en de balans is dat ik het nog steeds heb volgehouden. Ik slik wel mijn eigen speeksel, maar ben bang dat ik het niet zou volhouden als ik dat niet deed. Ik begin mijn vasten met Fajr en eindig elke dag met Magrib. Ook heeft jouw naam zich in mijn hart genesteld en wilt er niet meer weg, heb je 1seconde-lijm gebruikt ofzo?!

Vandaag, ben ik bij de moeder van mijn stiefvader geweest, samen met mijn 2 zusjes en stiefbroer. Ik zag er erg tegenop, omdat ik het moeilijk vond om deze vrouw van 80 uit te gaan leggen dat ik meedoe met de Ramadhaan. Toen de taart kwam, viel het natuurlijk op dat ik niks at en toen heb ik ook eerlijk gezegd dat ik meedoe met de Ramadhaan. Ik zag haar blik vol onbegrip zoals ik verwacht had. De rest wist het al.

Vandaag belde mijn vader na half 10. Om me te waarschuwen dat ik mocht eten. Zo lief van hem.

 Ondanks het feit dat ik weet dat ons contact zina is en ondanks het feit dat ik in het begin het voor onmogelijk had gehouden dat ik ooit zo over je had kunnen denken, heb ik respect voor wie je bent. Ik voel je emoties en zie je goede kant.

 Als alles is zoals he tnu is, is het goed. Het leven is ten slotte mekteb, wie zijn wij om ons zorgen te maken over de toekomst?  Het maakt me niet meer uit hoe je er ook uitziet. Tenzij je echt een dikke, vieze pukkel op het puntje van je neus hebt. Maar dat is weer een ander verhaal.

 Ik zal er voor je zijn, met je dollen en je tranen delen. Je pijn voelen, maar ook je vreugde. Ik zal met de beste intentie proberen om een goede vrouw voor je te zijn en te blijven. Insjallah mag je tevreden over me zijn.

 Zonder dat ik het wil, fantaseer ik hoe een leven met jou zou zijn. Hoe ik je zou verassen, wat ik voor je zou koken. Hoe ik je toch tevreden zou stellen als ik weg moet. Hoe we zouden reizen en hoe we ruzie zouden maken.

 In het begin van ons contact, had ik je opgegeven. Ik zag jouw als eeuwige partyanimal die nooit zou veranderen. Iemand die alleen zou eindigen, ik had medelijden met je. Je ommekeer in de afgelopen dagen is enorm. Je hele mindset is omver gegooid. Je eerlijkheid over de Ramadhaan, dat je vroeger altijd enorm veel spijt had dat je nooit meedeed, waardeer ik. Ik vind het zo knap dat je de goede kant van het leven kan zien en zelfs mee doet met de Ramadhaan. Het is nooit te laat.

 Liefs,

 FleurAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Brief aan mijn geliefde

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer