Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

No clue

14/11/2006 - Kat..... Pootjes..... en dat soort dingen.

Hey,

 

Alweer contact, ik weet het het is snel. Maar dat is mijn leven de laatste tijd ook en je wilde dat ik alles vertelde dus...... Anyway, als je de vorige keer geschokken bent van alles dan raadt ik je aan om nu ff te gaan zitten. Het is nogal wat.

 

Ik had je toch verteld dat ik in het kader van een schone start had rondgesurfed naar hulpinstellingen in Amsterdam? Een van de mogenlijkheden zijn praatgroepen. Je weet wel, enigzins op zijn Amerikaans met koffie in een kringetje en luisteren naar de verhalen van anderen om daar steun en les uit te halen. Ik was het wel tegen gekomen tijdens het zoeken maar juist die assosiatie maakte het voor mij niet zo aantrekkelijk dus ik had er verder iet zo over nagedacht. Nadat ik jou had geschreven was ik een beetje heen en weer aan het mailen met een andere vriend. En, onder de voorwaarde van strikte geheimhouding, vertelde ik aan hem dat ik bezig was met hulp zoeken.

 

Hij mailde direct terug dat hij eens in de zoveel tijd naar een AA meeting gaat. Anonieme Alcoholisten, zoals dat op zijn nederlands heet. Hij heeft, onder diezelfde voorwaarde van strikte geheimhouding, zijn hard gelucht en me mee gevraagt naar zo'n meeting. Ik ga het doen. De drempel voelt nu zoveel lager en er is deze week een meeting maar hij weet niet of hij dan kan. En eerlijk gezegd wil ik deze woensdag ook niet. Maar ik blijf met hem mailen en dat contact is ook al fijn. Oh..... en als je nu denkt wat ik denk dat je denkt. Nee, leeftijdsverschil van bijna 20 jaar.

 

Dat is een. Ik heb meer. Deze is wat ongemakkelijker. Zondag nacht werd ik midden in de nacht wakker met een enorme jeuk. Op een plek waar je liever geen jeuk hebt . Ik ben meteen uit bed gegaan en heb onder een felle lamp zitten pluizen. Wat ik aantrof is op zijn alleminst leuk. Schaamluis. De andere kleurige termen laat ik hier even achterwege. Ook dat nog. En nog wel in het huis van die vriendin die gewoon daar geslapen heeft in de tussentijd sinds ik daar voor het laatst was. Het was echt een nachtmerrie.

 

Ik heb dit een keer eerder gehad in het begin van mijn eerste, en enige relatie. We hebben toen allebij ons schaamhaar eraf geschoren. Dus dat heb ik gelijk maar weer gedaan die avond. Dat was toen romantisch , nu is het mijn kuisheidsgordel. Het ziet er echt niet uit. een klein wurmpje met een verschompelt zakje eronder. Je zou het bijna lief kunnen noemen wat het alleen maar erger maakt :(

 

Vandaag heb ik het haar direct verteld. Maar ze ving het redelijk goed op onlangs dat ze toch wel begrijpt dat het nogal een gedoe is. Ik heb inmiddels dus haar beddegoed en al het andere wat ik heb aangeraakt in mijn tijd daar gewassen. Maar daar eindigde het niet. Ik heb in de vier weken dat we uit elkaar zijn op vier verschillende plekken geslapen. Een lijst van mensen die dicht bij me staan maar ook een enkeling die dat niet is. En de persoon van wie ik het vermoedelijk heb gekregen, oh.... dat is niet mijn ex......

 

Het ging goed, matig, goed, en verassend. De eerste heb ik je net verteld. De tweede is mijn zus. Die ving het wel goed op maar maakte er wel een drama van. Ze is echt mijn beste maatje maar natuurlijk gaat dit weer de boeken in en krijg ik het op mijn begravenis nog te horen. Daarna een goede vriend. Maar die melde dat hij nadat ik bij hem in het logeerbed gelegen had er niemand in geslapen heeft. Dat spul gaat met een week of twee dood, dus zal nu al lang de pijp uit zijn.

 

De laatste was de oorsprong. Althans dat denk ik maar zoiets kun je niet hard maken en uiteindelijk is het laatste wat ik wil ruzie maken over wie de schuldige is. Dus ik bel hem en vraag hem : "Ben jij het type wat een pleister er rustig afhaalt of ruk je hem er in een keer af?" Op dit ogenblik had het kind waarschijnlijk een hartverzakking dus ik voeg eraan toe dat het niet ernstig is en vertel het gewoon maar met mijn hart in mijn keel. "Oh ja, ik weet het, ga vanavond voor de tweede keer in het schuim." Ik had het een split seconde, eventjes, niet meer.

 

Na hem vriendelijk doch dringend verzocht te hebben om in het vervolg zoiets gelijk te melden begon natuurlijk het met de vinger wijzen. We zijn allebij de enige mogelijkheid voor elkaar en gezien ik degene ben die buiten zijn huidige relatie om sex had heb ik dat ook snel afgebroken. Mijn punt is en blijft dat ookal ben je het slachtoffer dan bel je gewoon en vertel je het zodat iemand niet bij vier verschillende mensen gaat slapen. Maar, toen dat eenmaal duidelijk was hadden we een redelijk aangenaam gesprek, samen rijdend op de euforie die komt opzetten wanneer je je kwetsbaar opstelt en iemand je spaart.

 

Mijn ex nam het ook goed op. Hij lacht op een eigen schuld dikke bult manier en zit er niet echt mee gezien ik ook zijn was voor mijn rekening neem. We zitten nu samen in ons oude huis omdat ik hier moest wassen en slapen weer apart. Maar het was een goede avond met hem. We hebben even zitten praten en nog steeds zijn we het erover eens dat we uit elkaar moeten gaan. Dat maakt het een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat we zelfs vriendschappelijk de dagelijkse sleur met elkaar kunnen delen.

 

Nu net, een uurtje geleden ging ik nog ff een peuk zoeken in zijn jas en kwam ik zijn telefoon tegen. Uiteindelijk ben en blijf ik een bitch en ik heb zijn berichten bekeken.  Hij had er eentje. Van een meisje, Bianca, die hem vraagt snel te achterhalen wie zij ook alweer is. Ik heb opgebiegt dat ik het gelezen had en het resultaat was schitterend. Die verlegen wangetjes van hem vertellen me dat wat ik eerder vermoedde absoluut waar is. Er schuilt echt een heterootje in meneer. En het maakt me echt gelukkig om hem zo te zien. God.... hij heeft geflirt met een meisje

 

Kat..... Pootjes..... en dat soort dingen.

 

Kus.

D.

 

 

 

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/11/2006 - Vluchtgedrag

Hey,

 

Ik stuur je deze brief vanuit het huis van die vriendin waar ik je over heb verteld. Ben hier gister avond laat aangekomen nadat ik mezelf eerst klem gezopen heb in mijn eigen huisje. Hij ging vroeg weg met een gezamelijke goede vriend die voor een weekendje terug in Nederland is. Ja, ik wilde graag mee. Het zou nu niet zo'n impact hebben op mijn zelfbeeld als ik op een feestje dronken was geworden immers, iedereen werdt dronken. Dat had een makkelijk excuus geweest. Maar dat excuus is er nu dus niet en ik werdt vanochtend weer wakker met die realisatie dat het niet zo goed met me gaat.

 

Ik kon niet meegaan naar dat feestje. Het is nu al bizar dat we soms bij elkaar moeten wonen terwijl we uit elkaar zijn. Hij heeft zich lange tijd erg sterk gehouden maar gisteren merkte ik gelijk aan hem dat het terug zijn in die oude situatie hem geen goed deed. Terzijde: het deed mij ook niet goed. Het zou zo makkelijk zijn om weer bij elkaar te komen. Allle problemen te accepteren onder het mom van we hebben in elk geval elkaar. Maar ik wil het echt niet. Je moet begrijpen dat het niet door hem komt, al die problemen en verslavingen. Het zit ook in mij. Of het nou door mijn jeugd komt of door de dingen die er gebeurt zijn nadat ik mijn ouders huis verliet, geen idee. Maar er moet nu toch echt een einde aan komen.

 

Ik denk niet dat ik het alleen kan. Stoppen met drinken en andere ongein. Ik heb eens rondgesurfed en er zijn in Nederland genoeg instellingen die me kunnen helpen. Ik vraag me alleen af of mijn probleem groot genoeg is om me daar aan te melden. Ik drink veel. Dagelijks een biertje, en vaak meerdere. Ik kan er mee leven maar ik kan niet leven met het beest wat dan in me los komt en op zoek gaat naar lichamelijke warmte van anderen. Ik voel me een slet. Terwijl als ik na ga hoeveel ik ze gelukkig nog op 2 handen kan tellen zijn het niet mensen waar ik trots op ben dat ik daar mijn lichaam mee gedeelt heb.

 

Het kost veel energie om alles op een rijtje te houden tegenwoordig. En drinken zorgt ervoor dat het me allemaal weinig kan schelen. Maar ik kan het vluchtgedrag waarvan ik hem beschuldig niet bij mezelf accepteren. Ik vraag me soms weleens af of het mijn matige katholieke opvoeding is die dit in me naar boven brengt. Of misschien dat er tijdens dat jaartje in amerika wonen toch een zaadje idealisme in me is genesteld. Het goed en kwaad zo zwart en wit zien, is dat nou goed of slecht. Wat een cirkel. Sorry. Ik dwaal af.

 

Heb inmiddels wel wat leads op huisjes. Een mogelijkheid is gaan samenwonen met een goede vriend. Maar dat is ook een goede vriend van hem. Die is op het moment bezig zijn huidige huisgenootje weg te werken. Dat klinkt hard en dat is het ook wel  een beetje. Maar het kind blowed er op los en ruimt niet achter zzichzelf op. Dus ik kan het vanuit zijn oogpunt ook begrijpen dat ie dat zat is. Ik weet alleen niet of het een goed idee is om met hem samen te gaan wonen. Ten eerste is het een goede vriend van mijn ex. (mijn ex..... klinkt nog steeds raar na 5 jaar) En hij is absoluut geen maagd maria. Wat ik ook zou kunnen zien als constant een fles voor mijn neus geduwd krijgen. Maar ik heb toch echt onderdak nodig.

 

Dit zwervende bestaan is niet goed voor me. Natuurlijk, ik heb het eerder gedaan en begin aardig professioneel te worden in het leven uit een koffer. Maar de constante verandering in omgeving zorgt ervoor dat ik mijn geest niet tot rust kan laten komen. Ik kan nergens aarden en terug in mezelf keren. Ben zelfs enigzins bang voor dat moment dat ik eindelijk weer stil kan staan en kan kijken naar mijn gevoelens. Wat als ik erachter kom dat alle beslissingen die ik de laatste tijd gemaakt heb toch niet juist zijn. Dat ik nu de grootste fout van mijn leven maak door hem vaarwel te zeggen?

 

Ik ga maar eens douchen en de dag beginnen.

 

Thanks for listening.

 

Kus.D.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Vooral veel gelul.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer