Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

abmafrankrijk

3e wagen binnenkort in de verkoop

19:46, 16/12/2013 .. 0 comments .. Link

Het dak van onze derde wagen is vandaag afgemaakt door ABMA 1. Waterdicht, met op de 4 hoeken keurige afwateringspunten. Ik heb het deurkozijn en de deur strak gemaakt en in de lak gezet. De wagen is bijna verkoopklaar. Casco zo goed als klaar, maar nog niet ingericht, nog geen stromend water, nog geen keuken, nog geen douche, wc en toilet. Maar wel alles strak wit geverfd, mooie houten spanten in het zicht, geïsoleerd, wit/grijs laminaat op de vloer, scheidingswand voor de badkamer, 3 grote ramen met dubbelglas en dus een zee van licht. De toekomstige eigenaren kunnen zelf de exacte indeling en inrichting bepalen. Ze kunnen er voor kiezen om de wagen zelf af te bouwen of dat door ons te laten doen.

En wij dubben: moeten we nu al beginnen met de verkoop? Terwijl de wagen nog op de bouwplaats staat, een plek waar je slechts met moeite om de wagen kunt lopen. Foto's zijn al wel beschikbaar, maar je ziet op de plaatjes nog de bouwrommel en verfkwasten liggen. Niet echt fotogeniek dus. Nog maar niet doen dus... zeg ik dan... Nog even doorbuffelen, wagen uit de bouwplek trekken en op een mooie plek neerzetten om te fotograferen. Liefst op een zonnige dag. En dan kan het feest echt beginnen.

ABMA 2PIPOWAGENS ABMAFRANKRIJK

21:28, 15/12/2013 .. 0 comments .. Link

Een nieuwe blog door 2 nieuwe bloggers over pipowagens en Frankrijk!

En dat betekent alle buttons uitproberen, overal op klikken, vergeten te saven, weer opnieuw beginnen, nieuw stukje tekst schrijven, foto's uploaden,  ..., ... En hopen dat je de boel een beetje snel onder de knie krijgt, want je wil dat anderen alles zo snel mogelijk kunnen lezen en zien. Maar dat valt niet mee. Zeker niet als je het ook nog eens met z'n tweeën wilt gaan doen. Alhoewel... ook dat moet lukken, want als je vanuit het niets ineens pipowagens samen gaat bouwen en inrichten, zonder dat je elkaar met een hamer te lijf gaat, dan moet zo'n blog toch ook gaan lukken. Mijn eerste berichtje is geplaatst! PFFFF, opluchting. Nu nog zien te saven.

ABMA 2About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

3e wagen binnenkort in de verkoop
PIPOWAGENS ABMAFRANKRIJK

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer