Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

acanthamoeba verhaal van Lena

Bericht 1 - welkom

 

Mijn naam is Marleen, 31 jaar oud en ik heb nog nooit een Blog oid bijgehouden. Dit wordt dus uitproberen voor me. Ik wilde het wel altijd, over spreekwoorden en gezegdes en de afkomst daarvan. Helaas gaat mijn Blog over Iets minder prettigs: een oogaandoening welke ik onlangs op heb gelopen. Keratitis (hoornvlies ontsteking) door de acanthamoeba (parasiet). Deze acanthamoeba blijkt een zeldzame aandoening welke ik heb samen met ongeveer 20 nederlanders per jaar heb ik gelezen. Dat zijn er 100 per 5 jaar, 500 per 25 jaar.... Kortom, pech als je dit oploopt en, raar maar waar, alles behalve een aandoening waar artsen in de eerste weken of maanden aan denken.

Omdat ik steeds mijn rechterhand voor mijn rechter aangedane oog houd, ter bescherming en veiligheid en ter voorkomen van licht, typ ik lekker traag en waarschijnlijk niet foutloos met links. Ook niet foutloos omdat ik nu niet goed kan zien en dit enorm veel energie kost. Maar ik ga ervoor. Ik wil van me afschrijven wat er allemaal gebeurt. Zodoende kunnen familieleden, vrienden, collega's en kennissen hier zien wat er met me aan de hand is, wat er gebeurt en hoe ik me voel. Ook natuurlijk onbekenden die interesse hebben omdat ze misschien ook acanthamoebe hebben of iemand kennen in deze situatie.

Ik heb de blog gelezen van Tante Wiesje over haar man Tinus en ook de blog van Sijmen. Zij hebben/hadden acanthamoebe. Ik heb daar heel wat aan gehad. Nu is het mijn beurt.

 

Welkom!

 

Daar gaan we dan.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer