Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
accountants Amsterdam Home | Profile | Archives | Friends
Alles over Administratie in Amsterdam

Hoe kan ik het beste een bedrijsplan maken?24/1/2014

Als u begint met een bedrijf is de eerste stap die u moet zetten een bedrijfsplan maken. Dit biedt u de kans om uw doelen en strategiën op een rijtje te zetten. Maar hoe schrijf je een goed bedrijsplan? Welke elementen zijn van belang? Administratiekantoor Amsterdam helpt u op weg.

Het doel

We schreven het hierboven al, een doel is erg belangrijk om in het bedrijsplan op te nemen. Waarom begint u aan deze onderneming? Het is natuurlijk goed mogelijk dat u een behoefte heeft opgemerkt en hierop wilt inspelen. Maar het is goed om dat uit te werken verder dan slechts een gevoel. Wat wilt u precies met uw bedrijf bereiken? Hoeveel omzet wilt u realiseren? Hoe moet het product dat u wilt gaan aanbieden er precies uit komen te zien? Wat is er bovendien voor nodig om dat product goed te realiseren? 

Behoefte, product en doelgroep

Als u eenmaal de doelen helder hebt is het ook veel gemakkelijker om over afgeleide zaken na te kunnen denken. In welke behoefte voorziet uw product eigenlijk precies? Waarom zouden vervolgend mensen nu juisr voor u kiezen en niet voor een concurrent? Wat maakt u precies uniek? Bovendien, wie zijn het precies die uw product zullen gaan afnemen? Wat kunt u over de demografie van uw doelgroep vertellen? Een kort onderzoek naar die doelgroep is ook zeker verstandig. Dan kunt u ook kiezen voor onderscheidende kwaliteiten die deze doelgroep aanspreken en kunt u gerichten te werk gaan.

Een begroting

Het is misschien een open deur, maar nadenken over een begroting is voor elk bedrijf echt noodzakelijk. Nog veel te veel starters beginnen met veel enthousiastme maar zonder eerst eens goed over het financiële plaatje te hebben nagedacht. Dat is jammer want daardoor gaan ook veel startups over de kop. Maak die fout niet en denk eerst eens goed na over hoe u de zaken financiëel wilt regelen. Wellicht kunt u zelfs te rade bij administratiekantoor Amsterdam als u er in uw eentje niet uit kunt komen.

 

 


0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer