Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Acne Vulgaris Behandeling Home | Profile | Archives | Friends
De beste artikelen over de behandeling van Acne

TOMATEN EN op basis van tomaten gezichtsreinigingsmiddelen VOOR ACNE10/2/2012
Een paar jaar geleden, begonnen de mensen met tomaten om te helpen hun gezicht acne verminderen - en vandaag hebben we productiebedrijven introductie van nieuwe lijnen van de op basis van tomaten gezichtsreinigingsmiddelen en het reinigen van systemen om te helpen de symptomen van acne vulgaris te verlichten. Het gebruik van de biologische variëteit is effectief, maar veel bedrijven vandaag de dag zijn het aanmoedigen van mensen om hele systemen te proberen die te maken hebben met de problemen van acne behandeling, stap voor stap.

 

Anti-acne-systemen te gaan met acne systematisch door de invoering van tal van chemische stoffen op de menselijke huid. Meestal zijn deze agenten werden specifiek uitgekozen om af te breken de verharde talg, chip weg bij verstopte poriën en andere ongewenste verbindingen die aanwezig zijn op de huid te ontbinden. Uiteindelijk (of ideaal), om de acne opbrengsten, en begint af te voeren na een paar weken of een maand.

 

 

TOMATEN VOOR ACNE

 

Tomaten zijn slechts een van de vele biologische bronnen dat de anti-acne-systemen profiteren van onmiddellijke vooruitgang te boeken in de behandeling van acne. In combinatie met antibiotica, deze systemen waarschijnlijk het versnellen van de snelheid van genezing door te helpen houden verdere ontsteking en infectie weg.

 

"Cellulaire regeneratie" is het sleutelwoord voor veel van deze anti-acne-systemen. In de medische jargon, "cellulaire regeneratie" is een algemene term om de groei en het herstel van cellen en weefsels in een bepaald gebied neerkomt. Omdat acne oorzaken breekt op het oppervlak van de huid van het gezicht, cellulaire regeneratie betekent deze onderbrekingen zou uiteindelijk genezen op hun eigen.

 

Nu, als voor de anti-acne-systemen, zijn er bepaalde overeenkomsten met de ingrediënten van de bedrijven gebruiken. Zo worden gereinigd zepen vaak met base ingrediënten zoals citroen en natuurlijk, tomaten. Andere ingrediënten zijn onder andere havermout en soms zelfs druiven-extracten. Reinigende zeep meestal hebben tot doel de talg gevangen in de verstopte poriën los te maken.

 

Wat de betrokken gezicht schrobben, meestal bedrijven te integreren abrikoos en andere bekende exfoliërende bestanddelen in de crèmes. De crèmes zelf gladde, omdat exfoliërende moet voorzichtig worden uitgevoerd, zonder het gebruik van kralen en ruwe textuur.

 

Nu, de volgende belangrijke stap is de peeling systeem dat gebruikt wordt het versnellen van de genezing van de acne. Peeling zou wegnemen van de dode huid weefsel, de "olie deposito's" en het vuil van het oppervlak van de huid. Voor veel anti-acne-systemen, dit is waar het allemaal echt begint. Verbindingen uit tomaten worden intensief gebruikt om de huid een natuurlijke peeling. De oude huid droogt op en werpt weg pijnloos.

 

Nu, hoe systemen toch los te maken verstopte poriën voor een efficiëntere zuivering? Er zijn twee manieren waarop dit gebeurt: ofwel een "katalysator" geïntroduceerd die chemisch ontspant of kalmeert de huid, of warmte wordt toegepast op de getroffen gebieden door het gebruik van stoom, in principe, warmte. Skin los natuurlijk en komt uit op stoom; wanneer dit gebeurt, zou het veel gemakkelijker om de opbouw van de buitenkant te verwijderen.

 

Na de reiniging wordt gedaan, het onderhoud lotions vaak toegepast. Dit is waar de traditionele Waterstofperoxide en Benzoylperoxide krijgt inch Ze zijn meestal gemengd met de lotions voor hun antibacteriële onroerend goed en voor hun vermogen om opnieuw te introduceren in de diepere delen van de huid weefsel zuurstof, de nummer een aartsvijand van alle anaërobe bacteriën .
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer