Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag exploratieweek 1

exploratieweek dag 5

16:12, 27/11/2007 .. 0 comments .. Link

Vandaag waren we weer vroeg uit de veren om de laatste hand te leggen aan onze opdracht. Om kwart voor negen waren we al druk in de weer in het EMI. Alle losse eindjes moesten nog aan elkaar geknoopt worden, waardoor het er wel wat hectisch aan toe ging. Iedereen maakte zijn vakopdracht helemaal af en daarna hebben we het moodboard afgemaakt. Toen alles verzameld was op de pc  zijn we beginnen afdrukken en hebben nog net op tijd de deadline van half 5 gehaald.

Oef!!!

 Exploratieweek: dag 4

16:19, 26/11/2007 .. 0 comments .. Link

De 4de dag van de exploratieweek. Uit voorbereidingen voor deze week hadden we al kunnen afleiden dat het geen gezellig, ontspannen weekje ging worden. Gelukkig voor ons heeft het lot ons ingedeeld in het meer dan degelijke groep. A.d.h.v. onze goede afspraken en ons, zonder te overdrijven, fantastisch teamwork, hebben we nogmaals de dag tot een goed einde kunnen brengen.

Om 9u30 werd er afgesproken in de binnenagora. Zo snel als je 'exploratieweek' kan zeggen, zaten we al aan onze computers om de laatste delen van de hoofdopdracht in orde te brengen. Charlotte en Filip zijn met de auto naar Deurne gereden (niet zonder problemen, Charlotte was namelijk het prototype van een vrouw in de passagiersstoel) en het interview afgelegd. Ondertussen heeft de rest van de groep zich geconcetreerd op het moodboard en de andere collages. Na de terugkomst van Charlotte en Filip, een lekker middagmaal en wat recreatie werd het interview uitgetypt, het verslag voor de enquête gemaakt en de laatste afspraken voor morgen opgesteld.

Benieuwd wat het resultaat gaat zijn van deze hectische week, maar we hebben er allemaal een goed oog in.

Tot morgen voor onze laatste blogupdate!

Filip Van Sande, Charlotte Van den Brande, Filipe Mendes, Joey Verschueren en Darren Verschueren.exploratieweek dag 3

19:57, 23/11/2007 .. 1 comments .. Link
Deze morgen hadden we afgesproken om 11u in de binnenagora. De vorige dagen was alles heel vlot verlopen, dus we gunden onszelf een uurtje langer slaap. Treuzelen staat niet in onze woordenboek, dus gingen we direct naar het EMI.

Het eerst wat op onze nog-te-doen-lijst stond, was een persoon vinden om te interviewen. Zoals jullie al weten was de persoon die we gisteren hadden gevonden op reis, maar vandaag hadden we meer succes. Op het internet vonden we een reclamebureau en na een telefoontje hadden we een afspraak. Maandag kunnen we het interview afnemen. Over het resultaat horen jullie later meer...

Voor we gingen eten, wilden we nog graag een deel van onze hoofdopdracht afwerken. Joey en Christophe hebben verder aan stap 1 gewerkt, Charlotte heeft een tekst voor deel 2 samengevat, Filipe maakte stap 3 af en Darren ging samen met Filipe naar de bibliotheek van de universiteit op zoek naar andere teksten om samen te vatten. Iedereen was goed aan het werk, maar na een tijdje begonnen onze buiken toch te grommen.

Na het eten hadden we een afspraak met Mevr. Van Gool. Ze had wat opmerkingen opgeschreven over onze vragen van het interview en de straatenquête. Gelukkig waren het er niet te veel , dus na een paar kleine aanpassingen konden we de straat op om slachtoffers te zoeken voor onze straatenquête in te vullen.

Ook vandaag hebben we veel kunnen doen. We hebben er een goed zicht op!

Tot maandag!
exploratieweek dag 2

19:34, 22/11/2007 .. 0 comments .. Link
Vandaag hadden we op tijd afgesproken op de binnenkoer van het school. Iets na tienen was iedereen aanwezig en klaar om er weer stevig in te vliegen.

We zijn meteen naar het EMI gegaan waar we de taakverdeling besproken hebben. Dit ging heel vlot, waardoor we al spoedig aan het echte werk konden beginnen. Samen besloten we om te starten met het opstellen van de enquête. Deze opgave bleek ook niet echt een hindernis voor onze groep. Toen deze klaar was, hebben we nagedacht welke vragen we in het interview zouden gebruiken.

Maar na al dat harde (denk)werk sloeg de honger toe. We hebben dan met z'n allen van een lekker middagmaal genoten in de cafetaria. 

Toen onze buikjes weer goed gevuld waren, konden we terug aan de slag.

Even later, in het EMI kregen we goed nieuws te horen: we hadden een potentiële kandidaat voor ons interview gevonden. We zouden later op de dag bevestiging krijgen of het interview met deze kandidaat kon doorgaan, maar helaas. Het bleek dat deze persoon op vakantie was. Een kleine tegenslag, maar niet getreurd.

We hebben daarna onze schouders gezet onder de hoofdopdracht. De groep heeft aan verschillende stappen van deze opdracht gewerkt en is ook al voor een deel klaar.

Tenslotte hebben we nog eens nagedacht over onze groepsnaam, aangezien we er nog geen hadden. De naam die uit de bus kwam, is 'Primetime Madness'. Over de slogan wordt nog gediscussieerd.

Al bij al is het dus een productieve en geslaagde 2de dag geweest.

Tot morgen...
Kennismaking en info

19:45, 21/11/2007 .. 1 comments .. Link
Deze ochtend moesten we allemaal verzamelen in de Agora. We waren allemaal op tijd aanwezig en dus konden we aan de eerste opdracht beginnen, een puzzel maken. Aangezien niemand van ons een goed puzzelaar bleek te zijn hebben we er eventjes over gedaan om deze op te lossen. We begonnen dan ook met een kleine achterstand aan de tweede opdracht wat een zoektocht in Antwerpen bleek te zijn.
Nu bleek dat we allemaal vrij veel van ons zeer geliefde stad weten. Zo konden we al meer als de helft van de vragen oplossen aan de hand van de prentjes die bij de vragen zaten. Na nog een aangename wandeling, waarbij we elkaar beter leerden kennen, hadden we ook de overige vragen opgelost.
Bij de verbetering bleek dat we maar 3 fouten hadden wat wel 'ok' was.

Ondertussen was het al 12 uur gepasseerd en dus etenstijd. Tijdens het eten werden we vergast op goede optredens van medestudenten.

We hebben vervolgens de opdracht gekregen om een slogan en groepsnaam te verzinnen. Maar bij gebrek aan inspiratie hebben we besloten om hier een nachtje over te slapen. Morgen volgt dus onze groepsnaam+ slogan ;-)

Na nog een korte introductie en de weekopdrachten in ontvangst te hebben genomen gingen we naar onze begeleidster Mevr. van Gool. Zij gaf nog wat extra informatie en zo zit onze eerste dag er op.

Tot morgen

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

exploratieweek dag 5
Exploratieweek: dag 4
exploratieweek dag 3
exploratieweek dag 2
Kennismaking en info

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer