Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een ander perspectief Home | Profile | Archives | Friends
Een meisje van 18 die graag haar verhaal kwijt wil. Heeft hier veel vriendinnen voor maar wil het ook graag vertellen aan de buitenwereld.

Het geluk lacht mij toe5/1/2014

Soms denk ik dat ik een kind van god ben, niet omdat ik magische krachten heb of iets dergelijks maar om het volgende.

Jullie kunnen mijn stukje nog herinneren van de jongen met het mooiste haar (van de wereld/nederland)? Zo niet, even een korte samenvatting.
Er was eens een super leuke jongen met mooi haar waar ik veel contact mee had maar hij woonde ver weg. Toen we uiteindelijk een date hadden geregeld zat die een beetje te ouwehoeren met mij op een verkeerde manier.
Hij werd kortaf en reageerde nauwelijks meer op mij. De date werd dus gecanceld. Maar dit kwam mede doordat hij een ander meisje had ontmoet. HEEL CHILL. Dit vertelde hij me op kerstavond.

Gelukkig woon ik in het oosten van het land en vieren we hier kerstmiddag, hier is dit echt een begrip geworden. Kerstmiddag is namelijk de dag voor eerste en tweede kerstdag en dat betekend hier:
Zuipen en uitgaan en dat om 10 uur sochtends tot 8 uur savonds. Ik had er eigenlijk geen zin in door het hele gedoe door de jongen met het mooiste haar van de wereld. Maar eigenlijk dacht ik ook, jonge ik laat NIET mijn kerstmiddag door jou verpesten dus ik ga lekker de beest uithangen (ik ben altijd een beetje tegenstrijdig met mijzelf).

Zo gezegd zo gedaan, ik heb een onwijs leuke jongen ontmoet. Mensen zeggen dat die op Manuel Broekman lijkt. Vind ik zelf niet echt maar hij is echt ontzettend leuk. Ik heb met hem gezoend en nummers uitgewisseld.
En na kerst gehad te hebben komt natuurlijk die andere dag dat je zo goed uit kan, oud en nieuw! Toen zag ik hem weer en het was wederom ontzettend gezellig. Hij bracht me naar huis en we hebben gezoend voor mijn huis om 7 uur 's ochtends. Dit had ik nog nooit eerder gehad, een jongen die mij naar huis gebracht had en dan ook nog eens zoenen. Ik was de jongen met het mooiste haar van de wereld meteen vergeten.

We hadden nog best veel appcontact (whatsapp) en daar zei hij dat ik het initiatief moest tonen als ik nog een keer iets met hem wilde afspreken. Na wat over en weer geapp werd er op 4 januari duidelijk dat we allebei niks te doen hadden 's avonds dus ik vroeg of die zin had om wat te drinken. Wederom weer zo gezegd zo gedaan en daar zaten we. Met z'n twee in een café en oh jongens, wat was dit gezellig zeg. Een jongen die kan praten, EINDELIJK. Ik heb me de hele avond stuk gelachen om die jongen en had de tijd van mijn leven.

En wat nog het allermooiste was, de jongen met het mooiste haar van de wereld was jarig op 4 januari. Hoe kun je iets beter afsluiten met iemand door op zijn verjaardag de beste date (met iemand anders) die je ooit gehad hebt te hebben!? Ben ik nu lullig? Ja misschien wel maar ik was en ben blij. Ik heb die jongen met de mooiste haren varwel gezegd en hallo tegen een jongen die op manuel broekman lijkt en nog kan praten ook.

Misschien klink ik ook wel ontzettend arrogant, dat ik over jongens praat die super mooi haar hebben en op manuel broekman lijken. Het is allemaal hoog gegrepen maar ik leg jullie bij deze uit dat ik ook onwijs kieskeurig ben. Ik ben niet snel tevreden met een jongen. Maar eentje die humor heeft en een goede babbel heeft heeft bij mij al meteen 49 pluspunten. Al is de jongen nog zo knap maar er komt geen woord uit hoef ik er niets van te weten. Dan moeten die jongens natuurlijk wel interesse tonen in mij. Ik zou nooit snel initiatief nemen.

Oke dat was dat. Ik wilde het even kwijt en nu ga ik bezig voor school want morgen begint het echte leven weer na een vakantie van twee weken waarin onwijs veel is gebeurd bij mij en mijn leven dat ik heb met jongens.

Liefs,

Anoniem.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Waarom jongens zo raar zijn2/1/2014

Misschien denk je dat ik zeur of denk je: ‘oh ja weer zo’n verhaal waar duizenden meiden mee te maken hebben’. Maar dit is anders, echt anders. Meiden overdrijven namelijk altijd met hun verhalen en zeggen altijd dat jongens de schuld zijn. Maar ik wil het een keer bekijken van een ander perspectief. Daarom vertel ik jullie mijn verhaal.

Het was op een mooie zomerse dag toen ik met een oud vakantiemaatje aan het whatsappen was over het leven. Dit is echt zo’n jongen die je alles kon vertellen en die toch nooit een mening over je zou hebben. Ook kwam hierbij kijken dat hij in f*cking Limburg woont dus ik hem toch nooit van mijn leven weer zou zien. Tot het moment dat hij vroeg of ik misschien zin had om op zijn verjaardag te komen die hij 9 juli zou vieren. Eigenlijk vond ik dit een best leuk idee want hij was een vet goede vriend van mij geworden. Na wat wikken en wegen heb ik besloten toch maar te gaan en heb ik twee van mijn beste vriendinnen mee gesleept naar dat verre Limburg.

Eigenlijk was het allemaal super leuk, ik kende zijn ouders van die ene keer op vakantie en dat was vet gezellig. We kwamen ook al ‘s middags aan terwijl ‘s avonds het feest pas echt zou beginnen. Na nog wat voorbereidingen te hebben getroffen was het dan eindelijk avond en kwamen de eerste jongens al aanlopen/fietsen/rijden.

Na een tijdje stond zijn achtertuin al aardig vol met een heleboel mensen waarvan het grootste deel man was. Ik fluisterde nog in mijn vriendinnen hun oren waar we in godsnaam aan begonnen waren en toen proosten we toch maar op het feit dat we in Limburg zaten en toch niemand kenden (behalve die ontzettende vakantievriend van mij dan) en we sloegen ons wijntje achterover en begonnen aarzelend gesprekken aan te gaan met onbekende jongens. Altijd spannend natuurlijk.

Toen het zo’n 1 uur ’s nachts was, paar wijntjes verder en ook een paar leuke gesprekken. Zag ik een jongen tegen de schutting aan staan met het mooiste haar van de wereld (even tussen neus en lippen door: ik heb een obsessie voor haar bij jongens, dat is echt altijd het eerste waar ik naar kijk). Dus ik met mijn geweldige gevoel voor humor (not) liep naar hem toe en zei wow, jij hebt echt het allermooiste haar van de wereld. En toen kwam er een gesprek van weinig woorden maar wel met veel aanrakingen want ik kon niet van zijn haar afblijven. Gelukkig had hij veel gedronken en maakte het hem allemaal niet meer uit.

Het was ondertussen al 4 uur, de ouders van mijn vakantievriend vonden het mooi geweest en schopten het grootste gros het huis/tuin uit. De jongen met het mooiste haar van de wereld en zijn vriend bleven over. Dus toen wij  voor het huis stonden om ze uit te zwaaien vroeg ik hem nog of hij toevallig een telefoon had. Dus hij zei met zijn lamme kop: euh ja, hier. En daar ging ik hoor, met de stoute schoenen. Ik had mijn nummer in zijn mobiel gezet en bij bedrijf schreef ik: ik wil kinderen van je.

The day after was de echte verjaardag van de vakantievriend. Super leuk maar hij had de verjaardag voor zijn familie al gevierd dus hij moest zijn verjaardag met ons doorkomen. Ik, mijn twee vriendinnen en zijn zusje. We besloten maar om Sittard in te gaan en daar wat te gaan drinken op het terras. Het was tenslotte toch super lekker weer! En wederom had ik de stoute schoenen aangetrokken en appte de jongen met het mooiste haar van wereld of hij misschien ook zin had om te komen en dat had die!

Dus uiteindelijk zaten we met zijn allen op het terras de avond na te bespreken. Ik maakte nog een ontzettende blunder, ik probeerde namelijk dat Limburgse accent van de ober na te praten maar dat lukte niet helemaal dus ik een rode kleur kreeg. Altijd met dat stomme schaamte gevoel van mij. Gelukkig vond de jongen met de mooiste haren van de wereld het wel een lief kleurtje en opeens vond ik het niet zo erg meer. 

De dag vorderde en we konden natuurlijk niet de hele dag op het terras blijven zitten dus vroegen we om een rondleiding in Sittard zelf. Een best mooie stad en mooi uitzicht want de jongen met het mooiste haar en mijn vakantievriend liepen voorop. We liepen door tot we bij een park kwamen, daar heel fijntjes op de grond gezeten, gepraat en gelachen. Ik voelde mij intens gelukkig.

Natuurlijk komt aan alles een eind, het was ondertussen al een uur of 5 en wij moesten ook nog met de trein terug helemaal naar het oosten van het land. We namen afscheid en ik zei tegen de jongen met het mooiste haar van de wereld dat ik het leuk vond om hem te leren kennen. Hij zei dat hij dat ook van mij vond.

Eenmaal in de trein terug naar huis kreeg ik een whatsappje van hem met dat hij mij wel een Twentse schone vond! Ik vond het helemaal geweldig maar helaas hield mijn batterij niet lang stand meer en kon ik niet terug whatsappen. Toen ik thuis was gooide ik meteen mijn telefoon aan de oplader en appte hem terug. Sinds dit moment appte ik elke dag met hem.

Er is een tijd geweest dat het twee weken een stilte was, maar dat was eerder een stilte voor de storm. Na deze twee weken werd ons gewhatsapp steeds meer en ook steeds, hoe kun je dit het beste verwoorden, spannender, opwindender? Het verlangen groeide in ieder geval met de minuut en we wilden elkaar echt graag weer zin. Natuurlijk was het super spannend. Hij woonde tegenwoordig namelijk op kamers in Den Haag en dan zou ik in mijn eentje daar helemaal naar toe moeten, maar ik had het graag voor hem over.

De jongen met het mooiste haar was namelijk ontzettend lief, eerlijk, grappig, hij kleed zich goed, heeft ontzettend mooie ogen, een goede muziekstijl en natuurlijk die haren die fantastisch zijn. Nu heb je in ieder geval een beetje een beeld van hem. Oja, een beetje baardgroei had die ook, maar oh men wat stond dat hem sexy zeg!

30 december, dat is vandaag, zou het zover zijn. Na al die tijd whatsappen en 3x geskyped met hem zou het ein-de-lijk zo ver zijn! Ik was ontzettend enthousiast en had er ontzettend veel zin in. Tot het steeds dichterbij kwam. Drie weken voor onze date begon hij alleen nog maar droog tegen mij te praten en ook praatte hij nooit meer uit zichzelf (terwijl hij hier altijd zo goed in was). Ik wilde het eerst niet zien dus negeerde ik dit gedrag. Maar ik probeerde ook niet te irritant te worden naar hem toe dus we praatten soms twee dagen niet waarna ik een hele leuke snapchat (een foto of filmpje dat voor korte tijd te zien is en daarna verdwenen voor altijd) met de woorden: hey jongen met het mooiste haar hoe is het! Ik heb je nu al twee dagen niet gesproken maar het voelt als een jaar! Dus, vertel!

Zelf vond ik het wel kunnen, ik was oprecht geïnteresseerd hoe het nu met hem ging en het was niet te extreem, toch? Ik kreeg in ieder geval een snapchat terug van bier met de tekst; ja gaat goed.

Ik werd echt gek wat moest ik hier nou mee!? Moest ik dit nou stoer vinden dat hij op donderdagmiddag aan het bier zat? Moest ik dit nou als teken zien dat ik hem met rust moest laten? Ik wist het echt niet meer. Ik deed mij ook echt wat want ik was ook niet meer te genieten thuis. Ik voelde me echt kut en dat terwijl ik die jongen alleen maar ken via whatsapp en in het echt-echt, dus in Sittard maar 500 woorden met hem gewisseld heb.

Ik liet het maar gaan en negeerde het. Ik stuurde ook niks meer terug. Ik was klaar met de jongen met het mooiste haar van de wereld. Tot drie dagen daarna, weer geen flikker van hem gehoord dus ik nam maar wederom het initiatief om met hem te praten. Op whatsapp dit keer. Ik stuurde: jongen met het mooiste haar van de wereld, WAT is er aan de hand?

En toen kwam de aap uit de mouw. Hou je vast want wat die nu tegen mij zei was echt pijnlijk en teleurstellend. Hij had een nieuw meisje ontmoet…

Oke, ik kon dit nog enigszins accepteren. Natuurlijk, ik heb ook jongens ontmoet in de tijd dat ik met hem aan het whatsappen was en ja ik heb ook wel eens gezoend met een jongen. Ook in de tijd dat ik eigenlijk met hem bezig was. Maar dat was maar voor 1x (nu niet denken dat ik een slet ben, dat is absoluut niet zo). Ik voelde dat dit anders was, hoe die er over praatte en door de manier hoe hij tegen mij deed die drie weken daarvoor.

Het was duidelijk, na een goed gesprek met hem te hebben gehad (WEDEROM VIA WHATSAPP) ging hij voor die andere chick en liet hij mij maar links liggen. Ik snapte hem eerst echt niet maar probeerde het wel volwassen op te lossen door hem te vertellen dat ik wilde dat hij gelukkig zou worden dus dit echt moest doen. Ondertussen kon ik hem wel neerschieten, ik dacht eigenlijk alleen maar, hoe leuk moet zij wel niet zijn?! En dit klinkt weer arrogant dus ik zou dit even toelichten.

Ik ken de jongen met het mooiste haar van Nederland donders goed, ookal was het via whatsapp. Ik kon aanvoelen hoe hij zich voelde aan de manier hoe die praatte, ik kon ook inschatten wanneer hij wat zou zeggen. Ik wist zelfs wanneer ik hem wel of niet moest whatsappen want op het ene moment was hij daar meer aan toe dan op het andere. De jongen met het mooiste haar van de wereld en ik kenden elkaar donders goed. We hebben vanaf de zomervakantie tot de kerst met elkaar geappt. Elke dag.

En nu had die zomaar een nieuw meisje ontmoet, drie weken voor onze ontmoeting. Waarom lukt het haar zo snel om hem om de vinger te winden en duurt het bij mij verdomme van de zomer tot de kerst!? De tranen staan wederom in mijn ogen. Hoe kan dit?! Ligt het nou echt aan mij?

Ik begon te twijfelen aan mijzelf, maar mijn gedachten zeiden meteen: NEE! Dit ga jij niet doen. Je bent hartstikke leuk, lief, aardig en soms best mooi dus nee. Het komt gewoon omdat die chick om de hoek woont en ja, ik geef toe, ik had hetzelfde gedaan.

Maar waarom nou dit verhaal. Omdat ik duidelijk wil maken (vooral voor jongens) dat het zo dus echt niet kan. Elke dag whatsappen en opeens niet meer reageren of heel droog en kortaf. Een meisje merkt dan echt wel dat er iets aan de hand is dus lucht dan meteen je hart en vertel wat er aan de hand was. Ik heb nu drie weken in afwachting gezeten en vroeg mij af wat er aan de hand was. Ik had dit stiekem wel verwacht en had me hier ook metaal op voorbereidt. En daarbij moet ik eerlijk toegeven dat op het moment van de datum prikken voor de date ik al ergens doorhad at het niet door zou gaan. Mijn onbewuste wist het gewoon al eerder als ik zelf.

Dit was dus mijn verhaal en ik hoop oprecht dat hij gelukkig wordt. Maar hij mag haar niet kwetsen of zo raar gaan doen zoals hij tegen mij heeft gedaan. En dames, sorry voor mijn gezeik maar ik denk dat jullie je hier wel in kunnen vinden. Elk meisje heeft namelijk wel iets soortgelijks mee gemaakt. En ik wil ook graag jullie verhaal horen dus laat die achter bij de comments! En, ja ik spreek mijzelf tegen als je kijkt naar mijn kopje en mijn verhaal. Maar anders had ik geen leuk begin gehad van een verhaal en nu ben ik mijne wel kwijt.

Geloof me, het komt goed.
Ooit.

Liefs,
Anoniem.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer