Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

afslank dieet met blijvend resultaat.

12/10/2011 - Voeding en afvallen

Afvallen is voor veel mensen een relevant onderwerp. Onze hedendaagse gejaagde levensstijl heeft ertoe geleid dat velen van ons een iets grotere lijn hebben dan we eigenlijk zouden willen; en overgewicht is ongezond.

 

De US Centers for Disease Control schatten dat er vandaag de dag ruim 60 miljoen Amerikanen zijn (ongeveer 30% van de volwassen populatie) die kampen met overgewicht. Overgewicht gerelateerde aandoeningen zullen uiteindelijk zeer snel de belangrijkste doodsoorzaak worden als we niet snel ingrijpen.

 

Overgewicht leidt tot hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, Diabetes Type II, en het verhoogt het risico op kanker. Het risico stijgt mee met het gewicht. Velen van ons weten dat we minder moeten eten, en meer moeten bewegen. Ook kan je voeding bijdragen aan het verminderen van je gewicht.


Ik heb het over voedingsmiddelen  die het lichaam niet kan gebruiken als energiebron en de daarom meteen omgezet worden in vet. Tegenover voedingsmiddelen  die u kunnen helpen bij het afvallen of langer een verzadigd gevoel te geven. Ze staan er bekend om dat ze u langer vol kunnen laten voelen, of vet helpen te verbranden.

 

Noten – Noten, amandelen in het bijzonder, schijnen bij te kunnen dragen aan gewichtsverlies. Noten geven u ook langer een verzadigd gevoel. Daarnaast bevatten ze ook eiwitten die bij de vertering veel calorieën verbranden.

 

De afgelopen tijd stond groene thee vaak in de aandacht vanwege het feit dat het lijkt te helpen bij het bestrijden en voorkomen van verschillende ziekten. Groene thee lijkt te helpen in het voorkomen van hart- en vaatziekten, kanker, Alzheimer en zelfs Diabetes type II. Inmiddels hebben we ook ontdekt dat groene thee een belangrijke rol kan spelen bij het afslanken.

 

Uit onderzoek is gebleken dat de catechinen in thee kunnen helpen lichaamsvet te verminderen wanneer dit hoort bij een gezond dieet. We weten dat we, om af te vallen, minder calorieën binnen moeten krijgen en regelmatig moeten bewegen, maar nu weten we dus ook dat er bepaalde voedingsmiddelen zijn die ons kunnen helpen dit doel te bereiken. Dus, voeg wat noten en groene thee toe aan uw gezonde dieet. Succes bij het afvallen.

 

Om het volledige artikel over groene thee te lezen, kan je naar recepten dieet surfen. Lees op de site hoe je voeding je vetverbranding kan stimuleren.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29/9/2011 - Kokosolie

Kokosolie zit boordevol vitaminen en mineralen die gemakkelijk door je lichaam worden opgenomen. Kokosolie bevorderd een regelmatige stoelgang en voorkomt darmklachten

Vele mensen hebben last van hun darmen. Extra vierge kokosolie bevat 60% MCT’s.

MCT’s zijn  Medium Chain Trygliceriden oftewel middellange vetzuurketens. Deze vetten komen het meest voor in kokosolie en palmpitolie. De moleculen van MCT vetten zijn kleiner, zij worden snel afgebroken en hebben weinig energie en enzymen nodig om door ons lichaam opgenomen en gebruikt te kunnen worden.

Hierdoor worden je ingewanden zoals je gal, lever en darmen nauwelijks belast. Je verteert makkelijker je vetten en hebt minder problemen met de stoelgang.

 

Kokosolie bevat minder dan 2% meervoudige onverzadigde vetzuren (MOV). Dit is vele malen minder dan in margarine of zelfs olijfolie. Hierdoor verlaag je het risico van de negatieve effecten van geoxideerde vetten. Het vrijkomen van kankerverwekkende stoffen is een van de schadelijke effecten bij het verwarmen van geoxideerde vetten, zoals bij bakken braden en frituren.

 

En het is gewoon lekker! Eet gezond.

 

Om het volledige artikel over kokosolie te lezen, kan je naar recepten dieet surfen. Lees ook hoe Chiazaad je darmklachten helpt voorkomen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/9/2011 - Groene Thee

Thee wordt naast water, het meest gedronken in de wereld. Een van de meest populaire soorten is groene thee. Daar zijn verschillende reden voor. Mensen vinden het lekker; het heeft een lange traditie en het is gezond.

De smaak van groene thee hangt af van de oxidatie van de theebladeren. Zwarte thee is volledig geoxideerd. Oelong thee is gedeeltelijk geoxideerd en groene thee is helemaal niet geoxideerd. De oxidatie bepaald de smaak van de thee. Groene thee heeft een unieke, lichte smaak. Maar ook groene thee is weer onder te verdelen in smaken. Door toevoegingen als jasmijn, vanille, munt en soorten als jasmine pearls. Er is een grote verzameling aan soorten groene thee die over de hele wereld gewaardeerd wordt.

Losbladige groene thee is een van de steunpilaren van de thee cultuur. Liefhebbers van groene thee, vooral in Azië, genieten van de rituelen rondom het thee drinken. Groene thee van hele bladeren is de basis voor theeceremonieën in China en Japan. Op de juiste wijze geserveerd biedt de thee een zeer aangename ervaring aan het eind van een stressvolle dag.

Groene thee is gezond Groene thee is geprezen om zijn medicinale kwaliteiten. thee wordt in China zo'n 5000 jaar lang als medicinale drank gebruikt. De vroegst bekende verwijzing naar thee als ondersteuning van de gezondheid dateert van 2737 voor Christus. Voor de mensen die willen afvallen is het goed om te weten dat groene thee je vetverbranding stimuleert en je een voldaan gevoel geeft.

Om het volledige artikel over groene thee te lezen kan je naar recepten dieet surfen. Ook de goji bes wordt al duizenden jaren in Azië gebruikt om de gezondheid te verbeteren.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/9/2011 - verzadigd vet is gezond

Er is een angst voor verzadigd vet. Verzadigd vet zou leiden tot een hoge cholesterol waarde. Die zou leiden tot aderverkalking, dat op zijn beurt weer verantwoordelijk is voor hart- en vaatziekten. Vele voedingsadviezen en diëten baseren zich op deze angst.

De laatste tijd ontdekken steeds meer wetenschappers en gezondheidsdeskundigen dat transvetten de echte veroorzakers zijn van hart- en vaatziekten en verzadigd vet goede eigenschapen heeft.

De angst voor verzadigd vet baseert zich op de theorie van Ancel Keys uit 1953. Zijn theorie gaf aan dat verzadigd vet de oorzaak zou zijn van hart- en vaatziekten. De angst voor verzadigd vet was zo groot dat verzadigd vet totaal uitgebannen moest worden uit je voeding en de voordelen van verzadigd vet genegeerd werden. Veel mensen denken nog steeds dat verzadigd vet slecht voor je is.

Inmiddels zijn er studies die het tegendeel bewijzen. Meerdere studies tonen aan dat niet het verzadigd vet de oorzaak is van hart- en vaatziekten. Een studie uit 1988 die de vethypothese van Ancel Keys zou moeten ondersteunen, bewees zelfs het tegendeel. De mensen die meer verzadigd vet en cholesterol aten, waren actiever, magerder en hadden een lager cholesterol gehalte in hun bloed. Deze studie toonde uiteindelijk aan dat overgewicht en een hoog cholesterol gehalte in het bloed niet afkomstig waren van verzadigd vet of cholesterol in de voeding.

Een andere studie toonde aan dat cholesterol wordt aangemaakt als bescherming voor de bloedvaten als daarin scheuren of barsten ontstaan. Cholesterol wordt juist aangemaakt om deze barsten te herstellen. Deze barsten ontstaan door een tekort aan mineralen, vitaminen, gezonde vetten, eiwitten en plantaardige voedingsstoffen in je voeding.

Wil je cholesterol omlaag brengen dan moet je de oorzaak aanpakken; de oorzaak van de barstvorming in de aderen. Dit betekent niet het verzadigd vet omlaag brengen in de voeding, maar meer gezonde voeding met voldoende mineralen, vitaminen en gezonde vetten

 

Om het volledige artikel over verzadigd vet te lezen, kan je naar recepten dieet surfen. Lees waarom kokosolie met verzadigd vet gezond voor je is.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/8/2011 - Minder darmklachten door natuurlijke voedingsstoffen

Ik heb al jaren last van een spastische darm. Door deze spastische darm had ik een slechte stoelgang en regelmatig hevige krampen. Ik kon dagen achtereen niet naar het toilet. Dit veroorzaakte hevige pijn en krampen. Deze onregelmatige stoelgang kon maanden aanhouden. Sinds ik op een gezonde manier af wil vallen via de super verbrandermethode heb ik geen darmklachten meer.

Bij deze methode wordt aandacht besteed aan gezonde voeding. Koolhydraten, geur- en smaakstoffen en conserveringmiddelen worden vermeden en op een gezonde manier vervangen.

Door de super verbrandermethode heb ik ook het belang van natuurlijke voedingsstoffen ondervonden zoals de Chiazaden. Ik bak nu in kokosolie, wat veel gezonder is en ook rust geeft aan mijn darmen en vermijd ik de toegevoegde smaak- en conserveringsmiddelen, de e-getallen die op het etiket staan van verpakt voedsel.  

De super verbrandermethode is niet alleen om af te vallen. Het leert je ook bewust omgaan met je voeding, hierdoor kunnen je darmklachten of andere gezondheidsklachten afnemen. Bij mij en vele anderen werkt dat in ieder geval wel zo.

Het lichaam kan deze gezonde stoffen uit chiazaden makkelijk opnemen, waardoor je darmklachten afnemen.

De Chiazaden bevatten plantaardige omega-3 vetzuren, een alfa-linoleenzuur. Ze bevatten ook vezels, proteïnen, calcium, magnesium, ijzer en antioxidanten. Daarnaast bevatten chiazaden eiwitten en vitaminen en bestaat het voor 40% uit vezels. Alles bij elkaar zijn chiazaden een enorm krachtige bron van gezonde stoffen.

De Chiazaden nemen ongeveer 10 keer hun gewicht op aan water. Samen met het enorm hoog gehalte aan vezels zorgt de inname van een of twee volle eetlepel Chiazaden per dag voor een regelmatige stoelgang. Ideaal voor mensen die darmklachten hebben door een wisselende en /of  moeizame ontlasting.

Vlaszaad en havermout staan bekend om hun hoge concentratie vezels.

  • Chiazaden bevatten meer vezels/eiwitten/calcium dan vlaszaad
  • Chiazaden zijn gemakkelijker te verteren dan bv. Vlaszaad
  • Chiazaden verminderen darmklachten door een regelmatige stoelgang

Lees meer over gezonde natuurlijke voeding op mijn site: recepten dieet zoals dit artikel over darmklachten. Wil je meer over chia zaad weten of gratis E-boeken downloaden over gezonde voeding dan zie ik je graag terug op mijn site.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/8/2011 - Gojibessen

In Azie worden de gojibessen al genereaties lang gegeten, in de hoop dat dit een langer leven met zich meebrengt. Gojibessen zijn een fel oranje-rood vruchtje dat groeit aan een inheemse  Chinese struik.

In het oosten worden natuurlijke stoffen gebruikt om kwalen tegen te gaan of de gezondheid te bevorderen. Gojibessen zijn de meest voedzame super-vruchten op aarde (een superfood).

De oude volken uit de Himalaya hebben deze wonder-vrucht ontdekt, gojibessen worden al duizenden jaren ingezet ter bevordering de gezondheid en geven enorme energie. De gojibes bevat meer vitamine C dan welke andere vrucht op aarde.

Naar mate gojibessen steeds populairder werd in andere delen van Azie, begon de legende over de kracht van de bes zich te verspreiden. Een van deze legenden vertelt het verhaal van een put die naast een boedhistische tempel was gebouwd. De Goji plant was om de put heen gaan groeien, dus het gebeurde vaak dat de gojibessen in het water vielen. Na verloop van tijd begon het mensen op te vallen dat degenen die regelmatig naar die specifieke tempel toe gingen om te bidden, er niet alleen jonger uitzagen, maar ook veel gezonder waren. Het geheim lag echter niet in het gebed...althans, niet in directe zin. Deze mensen waren zo gezond vanwege de gojibessen die zij consumeerden bij het drinken van het water uit die put.

Sindsdien zijn gojibessen altijd populair gebleven. Zelfs vandaag maken de Chinezen gretig gebruik van de geneeskrachtige eigenschappen van deze bessen. Of dit nu is door gojibessen thee te drinken of door de bessen rauw te eten. Goji sap wordt ook gedronken (in het smoothies receptenboek op deze site is recept 9 een goji smoothie).

Over de generaties zijn gojibessen ingezet ter behandeling van veel voorkomende kwalen zoals diabetes, hoge bloeddruk, koorts en leeftijdsgerelateerde oog-problemen. Gojibessen worden rauw gegeten, gekookt of gedroogd (net zoals rozijnen) en ze worden gebruikt in kruidenthee, sappen, smoothies, wijnen en medicijnen.

Sommige mensen beweren dat in gojibessen de bron van de eeuwige jeugd ligt. Maar wat zijn gojibessen nu eigenlijk, en kan het echt chronische ziekten voorkomen?

 


Hier vindt u antwoorden op uw vragen over de voordelen van de
goji bes.

Maak je eigen
goji smoothie.

of andere smoothies uit het
smoothies receptenboek
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/8/2011 - Zelf Smoothies Maken

In een artikel op mijn website geef ik 10 antwoorden over zelf groene smoothies maken. Groene smoothies zijn zoete, maar gezonde fruit/groente drankjes die je binnen 2 minuten thuis kunt maken met een blender.

Dat is heel wat anders dan de drankjes die in de supermarkt liggen. Die hebben suikers en conserveringsmiddelen toegevoegd en hebben weinig van doen met fruit of groenten. Een groene smoothie is vers, gezond, snel gemaakt en lekker. Het is het ideale drinkontbijt.

In het artikel wordt antwoordt gegeven op vragen of je alle groenten kan gebruiken om zelf groene smoothies te maken; of je niet te veel nitraat binnen krijgt en of je kind de groene smoothies mag drinken.

Verder ga ik in hoe groene smoothies kunnen helpen bij het afvallen. Groene smoothies geven je een verzadigd gevoel, zodat je minder last hebt van vreetbuien. Ook kan je de smoothie als maaltijdvervanger gebruiken. Zoals gezegd: ideaal als drinkontbijt.

Op de website heb ik ook een receptenboek/pagina gemaakt zodat je zelf groene smoothies kan maken. Naast allerlei recepten staat er nog meer over groene smoothies vermeld. Maar proef zelf! Ze zijn vooral lekker.

Dus wil je meer weten over zelf smoothies maken, dan zie ik je graag terug op mijn website: recepten dieet.Zelf groene smoothies maken

Het Smoothies receptenboek: hoe groene smoothies je kunnen helpen bij het afvallen

Ontdek in het gratis eboek hoe ook jij tegelijkertijd kunt genieten van lekker eten en op een gezonde manier kunt afvallen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Afslanken en blijvend je ideale gewicht behouden. Ontdek hoe ook jij het tijdperk van diten definitief achter je kunt laten.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer