Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

afvallen door hard te lopen

hardlopen en afvallen

14:06, 23/12/2010 .. 0 comments .. Link

Hardlopen kan voor vele van ons een goede en leuke bezigheid zijn.

Het is een goede manier om aan je gezondheid en conditie werken.

Als je wilt afvallen dan kan hardlopen daar zeker bij helpen en je kan er ook flink wat calorieën door verbranden plus je traint je lichaam er goed mee.

Het is belangrijk dat als je gaat beginnen met hardlopen dat je het langzaam opbouwd en je lichaam niet overbelast.

Het is ook om kritisch naar je eetgewoontes te kijken en het aan te passen om zo het resultaat van het hardlopen te optimaliseren.

Het is bijvoorbeeld goed om het calorieën rijke voedsel te laten staan en in te ruilen voor meer gezonde dingen zoals ; volkoren producten , fruit en ook groente.

Als je gaat hardlopen om af te vallen zal het geleidelijk aan gaan dus als je super snel wilt afvallen zul je een andere manier moeten zoeken.

Het is echter beter om het wat geleidelijker aan te doen omdat je de tegelijk met het afvallen ook je spieren ontwikkelt en zo voorkom je dat wanneer je even een weekje niks doet en een paar calorierijke dingen eet dat je niet gelijk weer aankomt en vervolgens weer 2 weken lang moet trainen om het eraf te krijgen omdat je niet alleen afvalt met hardlopen maar je hele stofwisseling verandert waardoor je lichaam vetten opslaat in spieren en niet in een buikje.

Er is ook bewezen dat sporten helpt om je blij te voelen. Het helpt tegen verdriet en ook tegen depressie.

Kortom hardlopen an vele goeden dingen terweeg brengen.

Hardlopen  afvallen , een goede combiatie en alle 2 verschillende dingen die veel voordelen met zich mee kunnen brengen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

hardlopen en afvallen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer