Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Agloco

Home - Profile - Archives - Friends

Doe nu ook gratis mee met de gratis geld verdien hype!

Posted on 15/5/2007 at 11:15 - 0 Comments - Post Comment - Link

Om u aan te melden bij Agloco ga naar:
  www.agloco.com/r/BBDF4863


AGLOCO leden verdienen op 4 manieren: Leden krijgen een maandelijks deel van de omzet van AGLOCO gebaseerd op het gebruik van de AGLOCO Viewbar™ in die maand.
Leden verdienen een deel van het bedrijf gebaseerd op het gebruik van de AGLOCO Viewbar™ in die maand (momenteel wordt een max. van 5 uur beloond). Kijk hier voor details.
Leden die het verwijzingsprogramma gebruiken om het AGLOCO netwerk uit te breiden, verdienen meer. (AGLOCO heeft alleen significante waarde als het een groot netwerk is en diegene die mee helpt bouwen dient hiervoor beloond te worden).
Leden krijgen tevens een deel van iedere commissie die AGLOCO ontvangt wanneer een lid een product of dienst aanschaft van een bedrijf welke AGLOCO sponsort.
Waarom zou je nu mee moeten doen?
In de eerste plaats is het gratis om je in te schrijven.  
 
Ten tweede, je kunt helpen om de AGLOCO community te bouwen en nieuwe leden in te schrijven.Op dit moment is het makkelijk en eenvoudig om je vrienden uit te nodigen om mee te doen. Wacht niet te  lang, anders zijn ze door een ander aangemeld.Bedenk, des te groter de AGLOCO community, des te aantrekkelijker AGLOCO is voor potentiële zakenpartners en adverteerders.
Informeer je vrienden, familie of andere mensen door ze een email te sturen.
Gebruik je blogs en webspaces en je bestaande sociale netwerk om anderen te informeren en te attenderen op deze eenvoudige manier om geld te verdienen.
Hoe verdient u met Agloco.Verdien geld door vrienden en andere contacten te verwijzen
Jij krijgt betaald voor ieder uur dat je directe of extended verwijzingen surfen op het internet (momenteel tot 5 uur per maand). Er is geen limiet voor het aantal verwijzingen waarvoor je betaald kunt krijgen, en het kost de mensen die je hebt verwezen zelf niets!
 
Bouw je netwerk op
Wanneer je je vrienden verwijst (direct referrals) en zij hun eigen vrienden (extended referrals), bouw je je eigen referral netwerk. Er is geen limiet aan het aantal verwijzingen die je kunt hebben.
 
Vergroot je winst potentieel
Leden ontvangen aandelen in het bedrijf gebaseerd op hun gebruik van het internet én het gebruik van al hun verwijzingen. Leden met het grootste referral netwerk profiteren uiteraard het meeste van de community.
 
Deel de kracht van het netwerk
Net als ieder ander netwerk groeit de kracht van AGLOCO™ (het economische netwerk) exponentieel als het aantal leden stijgt. Tegelijkertijd wordt het bedrijf (welke 100% in bezit is van haar leden) steeds waardevoller als het aantal leden groeit. Zowel jijzelf als je vrienden kunnen delen in de welvaart van het internet als leden van AGLOCO™.
Door gewoon andere aan te laten melden bij Agloco via u unieke refferal link die u na de aanmelding bij Agloco krijgt.
U verdiend dan 25 % van de omzet van die persoon die u aan gebracht heeft zou die persoon die u hebt ook weer andere aanmelden dan verdien u hier ook 25 % over.
Tot de 5e level vanaf de persoon die u heeft aangemeld!    Hoe kun je nieuwe leden uitnodigen en inschrijven.
Er zijn 4 belangrijke punten die je moet leren om een succesvol netwerk te kunnen bouwen:Punt.1 – Weet waarom "Iedere internet gebruiker lid zou moeten worden van ALGOCO" - (hier zijn enkele suggesties die je kunt gebruiken)
Iedere internet gebruiker helpt waarde te creëren van het internet en zou een aandeel moeten krijgen. ALGOCO heeft een geweldig concept om dat aandeel te krijgen voor haar leden.
Als Google het zich kan veroorloven om 10 cent per zoekopdracht te betalen
en als YouTube (waar gebruikers 90% van het werk doen) verkocht kan worden voor $1.6 miljard,
dan is er voldoende overwaarde om te delen met de gebruikers.
Welk deel zal een AGLOCO lid krijgen die geen verwijzingen heeft?
Zo'n lid zal een deel krijgen van de winsten van AGLOCO. Persoonlijk denk ik dat het uiteindelijk tussen de €100 en €200 per jaar zal zijn, maar in het begin veel minder.
Bovenop de betalingen in cash zullen leden hun aandeel krijgen van het bedrijf. Dit kan veel meer worden dan de jaarlijkse inkomsten in cash vanwege het hefboomeffect van de opbrengsten van ALGOCO.
Het lidmaatschap is altijd gratis en alle gegevens zijn beschermd voor privacy redenen (geen spyware). AGLOCO geeft nooit enige gegevens van leden aan derden (Lees Privacy Policy).
Punt.2 – Weet waarom "Alle AGLOCO leden anderen zouden moeten informeren en inschrijven."
AGLOCO kan ieder individueel lid beter dienen en meer opleveren als het netwerk van leden groeit. Dit komt doordat AGLOCO:
Betere deals krijgt met potentiële zakenpartners.
Betere Viewbar software kan maken (hoe groter het netwerk, hoe meer andere bedrijven zullen willen integreren met de AGLOCO Viewbar).
Leden die actief verwijzen een groter aandeel kan geven.
AGLOCO beloont netwerk bouwers (als je 5 nieuwe leden aanmeldt, verdubbeld je aandeel -bij 25 aanmeldingen vergroot je je aandeel 5 keer). Punt.3 – Weet hoe je "Nieuwe leden kunt motiveren om anderen in te schrijven."
Laat hen een plan zien
De meeste mensen gebruiken email – laat ze een voorbeeld email doorsturen.'
De meeste netwerk bouwers zijn het waard om te bellen of ze op te zoeken – vraag hen een lijst te maken met namen van mensen die ook een stuk van het internet willen bezitten.
Geef hen de middelen
Voorbeeld emails, zoals hieronder:
Beste vriend(in),
Dit bericht is om je de mogelijkheid te bieden om te helpen bouwen aan AGLOCO. Dit is een Internet Community welke in het bezit is van haar leden.
Waarom zou ik willen dat je meehelpt? In de eerste plaats omdat het gratis is en blijft. Daarnaast is het snel en eenvoudig om je aan te melden. Je kunt bovendien leuk verdienen als lid omdat AGLOCO geld betaalt en aandelen verstrekt als je surft op het internet. Tenslotte wordt je flink beloond als je helpt om het netwerk van AGLOCO leden uit te breiden.
Hier is de link om je aan te melden (ik word automatisch geregistreerd als diegene die je heeft verwezen d.m.v. mijn ID BBDF4863) www.agloco.com/r/BBDF4863

AGLOCO werkt met een toolbar die Viewbar wordt genoemd. Het privacy beleid is zeer strikt dus je krijgt geen last van Spyware, popups of SPAM.
Hoeveel geld kun je verdienen als je zelf surft? Er is een rapport wat stelt dat de gemiddelde gebruiker tussen de €4 en €12 per maand krijgt. Je kunt dit rapport hier lezen: http://simmonsreport.spaces.live.com/
Hoeveel kun je verdienen als je anderen aanmeldt bij AGLOCO? Het Simmons rapport voorspelt €25 per verwijzing. De huidige topper, RZ McCall, heeft er nu meer dan 10000. Hij heeft een interessante weblog: http://mccallsnotes.spaces.live.com/


Meld u nu gratis aan: www.agloco.com/r/BBDF4863


Over de AGLOCO Viewbar.

  De AGLOCO Viewbar™ is een kleine toolbar die zichtbaar zal zijn aan de onderkant van je scherm of internetbrowser terwijl je surft over het internet. Met deze Viewbar™ software kan AGLOCO het geld verzamelen wat je verdient door te browsen op het internet. 
De Viewbar™ houdt je online interesses en voorkeuren bij en gebruikt die informatie om de waardevolste berichten aan te bieden op de beste tijd. Omdat het waarborgen van uw privacy een basis principe is van AGLOCO, communiceert de Viewbar™ met beveiligde servers op een versleutelde wijze.
 
Sommigen zullen vragen: “Is de Viewbar™ een soort ‘spyware’?” Het antwoord is simpel: De Viewbar™ is juist het tegenovergestelde van spyware. Spyware sluipt uw computer binnen zonder dat u het weet of goed vindt. Het kan uw privé gegevens stelen en is vaak moeilijk te verwijderen. De Viewbar™ daarentegen is volledig op toestemming gebaseerd. Daarbij blijven uw gegevens privé en kunt u het altijd uitzetten met een enkele klik.
 
De AGLOCO Viewbar™ (momenteel in beta stadium) staat hier afgebeeld:

 

   

 
 

 Ga met de muis over het plaatje voor meer info. 

NOTE: De AGLOCO Viewbar™ is momenteel in beta stadium en kan nog niet worden gedownload. We verwachten dat het over enkele weken beschikbaar zal komen. Het zal worden uitgeleverd aan leden op basis van volgorde van inschrijving.

De Viewbar™ heeft vele features:
 
 • Zoeken (waarmee we geld verdienen van de zoekmachine bedrijven)
 • Contextuele advertenties (waarmee we geld krijgen van adverteerders)
 • Anti-fraud en andere software utilities (waarmee we geld krijgen van software bedrijven)
Dit is een screenshot van de Viewbar op je desktop:
 
 
 


Hoe werkt het met die refferals?
 
De contacten die jij introduceert bij AGLOCO™ De contacten van jouw directe verwijzingen, tot 5 levels (inclusief je eigen directe verwijzingen)
 
  Verdien geld door vrienden en andere contacten te verwijzen
Jij krijgt betaald voor ieder uur dat je directe of extended verwijzingen surfen op het internet (momenteel tot 5 uur per maand). Er is geen limiet voor het aantal verwijzingen waarvoor je betaald kunt krijgen, en het kost de mensen die je hebt verwezen zelf niets!
 
  Bouw je netwerk op
Wanneer je je vrienden verwijst (direct referrals) en zij hun eigen vrienden (extended referrals), bouw je je eigen referral netwerk. Er is geen limiet aan het aantal verwijzingen die je kunt hebben.
 
  Vergroot je winst potentieel
Leden ontvangen aandelen in het bedrijf gebaseerd op hun gebruik van het internet én het gebruik van al hun verwijzingen. Leden met het grootste referral netwerk profiteren uiteraard het meeste van de community.
 
  Deel de kracht van het netwerk
Net als ieder ander netwerk groeit de kracht van AGLOCO™ (het economische netwerk) exponentieel als het aantal leden stijgt. Tegelijkertijd wordt het bedrijf (welke 100% in bezit is van haar leden) steeds waardevoller als het aantal leden groeit. Zowel jijzelf als je vrienden kunnen delen in de welvaart van het internet als leden van AGLOCO™.

   

Als jij zelf 10 vrienden inschrijft bij AGLOCO™ en iedere vriend verwijst 5 anderen, en dit gaat door tot 5 levels diep, ervan uitgaand dat iedereen per maand 5 uur op het internet surft, dan verzamel jij ruim 9700 uren per maand die je betaalt krijgt!

 


Hoe kun je nieuwe leden uitnodigen en inschrijven?

 

Er zijn 4 belangrijke punten die je moet leren om een succesvol netwerk te kunnen bouwen:

Punt #1 – Weet waarom "Iedere internet gebruiker lid zou moeten worden van ALGOCO" - (hier zijn enkele suggesties die je kunt gebruiken)

 1. Iedere internet gebruiker helpt waarde te creëren van het internet en zou een aandeel moeten krijgen. ALGOCO heeft een geweldig concept om dat aandeel te krijgen voor haar leden.

  • Als Google het zich kan veroorloven om 10 cent per zoekopdracht te betalen

  • en als YouTube (waar gebruikers 90% van het werk doen) verkocht kan worden voor $1.6 miljard,

  • dan is er voldoende overwaarde om te delen met de gebruikers.

 2. Welk deel zal een AGLOCO lid krijgen die geen verwijzingen heeft?

  • Zo'n lid zal een deel krijgen van de winsten van AGLOCO. Persoonlijk denk ik dat het uiteindelijk tussen de €100 en €200 per jaar zal zijn, maar in het begin veel minder.

  • Bovenop de betalingen in cash zullen leden hun aandeel krijgen van het bedrijf. Dit kan veel meer worden dan de jaarlijkse inkomsten in cash vanwege het hefboomeffect van de opbrengsten van ALGOCO.

 3. Het lidmaatschap is altijd gratis en alle gegevens zijn beschermd voor privacy redenen (geen spyware). AGLOCO geeft nooit enige gegevens van leden aan derden (Lees Privacy Policy).

Punt #2 – Weet waarom "Alle AGLOCO leden anderen zouden moeten informeren en inschrijven."

AGLOCO kan ieder individueel lid beter dienen en meer opleveren als het netwerk van leden groeit. Dit komt doordat AGLOCO:

 1. Betere deals krijgt met potentiële zakenpartners.

 2. Betere Viewbar software kan maken (hoe groter het netwerk, hoe meer andere bedrijven zullen willen integreren met de AGLOCO Viewbar).

 3. Leden die actief verwijzen een groter aandeel kan geven.

  • AGLOCO beloont netwerk bouwers (als je 5 nieuwe leden aanmeldt, verdubbeld je aandeel -bij 25 aanmeldingen vergroot je je aandeel 5 keer).

Punt #3 – Weet hoe je "Nieuwe leden kunt motiveren om anderen in te schrijven."

 1. Laat hen een plan zien

  • De meeste mensen gebruiken email – laat ze een voorbeeld email doorsturen.'

  • De meeste netwerk bouwers zijn het waard om te bellen of ze op te zoeken – vraag hen een lijst te maken met namen van mensen die ook een stuk van het internet willen bezitten.

 2. Geef hen de middelen

  • Voorbeeld emails, zoals hieronder:

   Beste vriend(in),
   Dit bericht is om je de mogelijkheid te bieden om te helpen bouwen aan AGLOCO. Dit is een Internet Community welke in het bezit is van haar leden.

   Waarom zou ik willen dat je meehelpt? In de eerste plaats omdat het gratis is en blijft. Daarnaast is het snel en eenvoudig om je aan te melden. Je kunt bovendien leuk verdienen als lid omdat AGLOCO geld betaalt en aandelen verstrekt als je surft op het internet. Tenslotte wordt je flink beloond als je helpt om het netwerk van AGLOCO leden uit te breiden.

   Hier is de link om je aan te melden (ik word automatisch geregistreerd als diegene die je heeft verwezen d.m.v. mijn ID BBDF4863) www.agloco.com/r/BBDF4863

   AGLOCO werkt met een toolbar die Viewbar wordt genoemd. Het privacy beleid is zeer strikt dus je krijgt geen last van Spyware, popups of SPAM.

   Hoeveel geld kun je verdienen als je zelf surft? Er is een rapport wat stelt dat de gemiddelde gebruiker tussen de €4 en €12 per maand krijgt. Je kunt dit rapport hier lezen: http://simmonsreport.spaces.live.com/

   Hoeveel kun je verdienen als je anderen aanmeldt bij AGLOCO? Het Simmons rapport voorspelt €25 per verwijzing. De huidige topper, RZ McCall, heeft er nu meer dan 10000. Hij heeft een interessante weblog: http://mccallsnotes.spaces.live.com/

   AGLOCO verkeert momenteel in de beta fase waardoor het een uitstekend moment is om te bouwen aan een netwerk. Daarom wil ik je vragen om mee te doen en te profiteren van het doordachte concept. Heb je nog vragen? Bekijk de website voor alle details (www.agloco.com/r/BBDF4863) of stuur me even een mailtje. Het wordt tijd dat ook jij als internet gebruiker gaat delen in de winst!

   Groeten,
   David

  • Antwoorden op vragen die ze hebben of krijgen (laat hen een email sturen met vragen die ze hebben of krijgen).

Punt #4 – Blijf er mee door gaan.

 1. Ga door met het inschrijven van nieuwe leden.

 2. Houd contact met je directe verwijzingen en help hen anderen te verwijzen.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer