Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Is mijn leven echt net een boek? Home | Profile | Archives | Friends

19 jaar geworden!9/2/2014

Nou, nu ik mogelijke lezers alvast het hele verhaal voor een groot deel heb uitgelegd kan het dagelijkse bloggen beginnen...

Vandaag ben ik 19 jaar geworden.  Gister was ik bij Roy ( ja ik heb nu een relatie met hem) en hij heeft me gefeliciteerd om 00.00. Hij heeft me erna afgezet en zei dat die me vandaag zou bellen. Ik werd rond 10.00 wakker en ben me gaan verzorgen en noem maar op. Om 15.00 had hij nog altijd niet gebeld en mn ouders hadden me nog altijd niet gefeliciteerd. Toen ik mijn haren wilde gaan krullen kwam mijn moeder erachter dat ze me vergeten was in alle drukte wilde ze me helpen. Had ik het maar niet gedaan! We krulden mijn haar m.b.v. borstel en pöhn, bij de derde borstel had ze hem er dusdanig ingedraaid dat hij  niet meer los te krijgen was en kon ik doei zeggen tegen mijn mooie haar... (mijn haar komt tot mijn onderrug). Met slechte zin ben ik maar gaan slapen. Om 17.00 was Roy er eindelijk, want blijkbaar was voetbal bij zijn vrienden belangrijker dan me even te bellen over hoelaat hij zou komen. 

De familie die uitgenodigd was waren allemaal aanwezig voor een paar uur en Roy wilde naar huis. Ik wilde met hem mee, maar hij vond dat die het niet kon maken. Na smeken en smeken ging die weg. Dus ik ben boos naar mijn kamer gelopen. Waarom wilt die niet bij me blijven slapen als ik jarig ben? Hij heeft me geen cadeau niks gegeven en dan vraag ik iets en zelfs dat is te veel? Doet die mijn ouders echt liever een plezier dan dat hij mij een plezier doet? Ik belde hem op, hij had het al verwacht. Ik wilde gewoon zo graag bij hem zijn, ik zit gewoon niet lekker in mijn vel. Maar ik stelde me aan, ik moest mijn portie drama voor vandaag gewoon weer hebben. Hoe kon hij dat nu zeggen? Ik wil gewoon bij hem zijn omdat ik even nergens aan wil denken! Maar al heel snel kwamen de woorden weer : jij sloopt deze relatie! Stel je niet aan!  Ik maakte van alle muggen een grote olifant. Ik snap niet waarom hij zo hard voor mij moet zijn? Ik doe altijd alles voor hem, ik betaal alles voor hem zodra ik het geld heb. Waarom kan hij er niet rekening mee houden dat ik na alles heel erg gevoelig ben geworden? Snapt hij niet dat ik bang ben om ook maar even alleen te zijn? 

Ik kom er ook niet bij.. Hij zegt altijd dat ik blij moet zijn als ik naar hem toe kom. Maar hoe kan ik blij zijn als ik daar ben als hij me nieteens begroet met een grote lach en een kus. Hij probeert het denk ik op mij af te schuiven dat ik meer ruimte nodig heb, maar ik denk dat hij meer ruimte nodig heeft. Ik wil alleen maar bij hem zijn, bij hem voel ik me happy. Maar het zal wel weer aan mij liggen. Waarom ben ik anders altijd ingewisseld geworden voor een ander? Blijkbaar kun je ook een slechte vriendin zijn door graag bij iemand te zijn..

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Verbetering in het leven!8/2/2014

7-06-2013

Ik heb een hele tijd niks geschreven. Komt waarschijnlijk doordat ik vooruit ben gegaan in mijn leven. Het is uit met chris, hij is vreemdgegaan. En ik heb mijn contact met Roy wat laten uitbreiden. Hij is 31 en ik ben 18 dus of het echt iets zal worden? Maar misschien vind ik hem toch al echt iets TE leuk! Een probleem, hij laat me zoveel aan Roel denken.. De vertrouwdheid, de gevoelens en de genegenheid. Ik ben bang om het toe te laten, bang om weer zo achter gelaten te worden. Die pijn kan ik niet nog een keer meemaken, echt niet. Plus, grote kans dat Roy zn ex er nog tussen staat.. Hij praat nog zoveel over haar. Dus waarom zou ik ook maar iets meer betekenen? De mannen voorheen zijn ook altijd vreemdgegaan, voor hun was ik ook niet genoeg. Ik weet dat ze er ook tussen probeert te komen. Dat voel ik, ze zal blijven proberen.. Ik denk dat ik het Roy op de man af moet vragen, maar ik durf niet zo goed. Het is voor mij ook een grote valkuil. Hoe serieus zou hij hier in staan? Vind hij me wel zo leuk? Wat nou als ik zometeen gevoelens ga krijgen en hij me als gewoon een optie ziet? Wat als ik maar een tussendoortje ben, gewoon een 18-jarige die hij voor even heeft? Ben ik wel mooi genoeg? IK HAAT DIT! Ik merk het alweer.. zodra ik een zwak heb is mijn moed weg.. Ik weet gewoon echt niet wat ik moet doen of denken... Wist ik nou maar hoe hij zich voelt!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Alweer ruzie8/2/2014

11-05-2013

oke ik heb dit weekend ruzie gehad met chris. Waarom? Nou ik ging naar de braderie met een gehandicapte van mijn vrijwilligerswerk en was niet bereikbaar zonder wi-fi. Ik appte chris om 19.00 dat mijn ouders met me wilde gaan uiteten en dat ze graag nog een keer hadden dat ik thuis zou blijven slapen. Chris was boos omdat ik het niet eerder had gezegd en hij ging dus maar zuipen ( het was door de week). Wij hadden de afspraak dat hij alleen mocht drinken in het weekend vanwege het probleem wat we een paar jaar terug hadden meegemaakt. Tijdens het etentje kreeg ik een berichtje van een vriendin om op stap te gaan. Mijn ouders vonden dat ik dat moest doen, want ik had haar al zo lang niet meer gezien! Dus ik ben met Britt naar Heerlen gegaan. Ze had een jongen leren kennen die bij ons zou komen zitten met wat vrienden. Zo heb ik Danny, Roy en Yves leren kennen. Het zijn best aardige jongens! Nou goed, we gingen rond 01.00 terug naar de auto en daar liep ik Chris tegen het lijf! Ik was blij om hem te zien, maar hij keek me kwaad aan. Ik liep naar hem toe voor een kus maar ik moest oprotten. Een half uur erna belde ik hem, maar ik was een bitch en ik was niks waard. Hij schreeuwde de hele tijd fack jou, waardoor ik in tranen uitbarstte. Maar hij dacht dat ik aan het lachen was. De morgen erna belde ik hem weer.. Het zelfde resultaat : ik was een bitch en ik moest oprotten, ik was niks waard en ik moest maar andere boys neuken want hij ging ook zijn ding doen dit weekend. We waren klaar.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

ben ik wel gelukkig?8/2/2014

13-04-2013

De dagen gaan voorbij en ik weet niet zeker of ik wel echt gelukkig ben. Laatste tijd denk ik veel aan geld, hebben we wel genoeg? Hebben we alle dagen te eten? Ook op stage ben ik er niet bij. Ik weet niet of ik gemaakt ben voor dit, mijn hoofd en hart zeggen dat ik eigenlijk wil zingen. Maar een baan daarin is onmogelijk. Ik heb twijfels over mijn manier van leven. Haal ik er wel alles uit? Of wil ik weer te vroeg een huisje, boompje, beestje?Het is moeilijk voor me om alles op een rijtje te zetten. Vooral met alle druk en spanningen die er tussen mij en chris zijn. Het lukt ons niet om een week gelukkig te zijn zonder angst. We zijn allebei goed naar de klote geholpen door mensen om ons heen en in ons verleden. Het is moeilijk voor hem om te horen hoveel ik van Roel hield. En na alles wat er is gebeurd, dat de liefde er nog steeds zit. Ik kan het wel begrijpen, het gevoel te moeten hebben dat je vriendin nooit zoveel van je zal houden als ze van een ander heeft gedaan. Misschien waren roel en ik niet voorbestemd, maar zo heeft het voor mij altijd wel gevoeld. Het doet me pijn en het maakt me bang om te denken dat ik waarschijnlijk nooit zoveel van iemand zal gaan houden als ik van roel heb gedaan. Misschien dat ik ergens toch wel hoop dat onze paden elkaar kruisen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

lang verhaal kort8/2/2014

Nou ik leerde Bas kennen.. lang verhaal kort. Ik ging met hem naar bed en we hadden wel een relatie, maar niet officieel. Ik werd uit huis gezet, woonde bij zijn oma en zodra ik terug naar huis ging maakte meneer het uit en had meteen een nieuwe vriendin. WAUW - het zou eens niet voor de verandering.

Gelukkig voor mij ik kwam weer in contact met Chris.. mr. Badboy van eerder. Hij was veranderd en ik kreeg weer een relatie met hem. 

Even tussendoor, ik maak nu een lang verhaal kort.. word een beetje gek van het uitleggen wat ik al heb meegemaakt. Dus er gaat nog een behoorlijke tijd over heen tussen de relaties door!

Chris en ik kwamen dus weer en contact en hij had zijn leven verbeterd! ik trapte erin en ging zelfs bij hem wonen.. ik heb toen een klein dagboekje bijgehouden. Hier is het eerste wat ik kan vinden over die periode :

24-03-2013

ik woon nu 5 dagen samen met chris, tja samenwonen na zo'n ruzie is gekkenwerk! Gister hadden we ook weer ruzie, we hebben 3 uur lang niks tegen elkaar gezegd. Toen ik het voortouw nam, werd al heel snel duidelijk dat hij gewoon onzeker was. Hij heeft een eigen manier van denken, hij leeft in zijn eigen wereld.. Is het weer de alcohol? Chris gelooft sterk dat alles en iedereen kwaad in zich heeft, ook ik. Ik maakte hem duidelijk dat ik geen kwaad in me had en dat ik dat niet verdiend had en dus ook beter verdien. Doordat ik me door Roel altijd heb laten  afschilderen als minder dan dat ik ben, pik ik dat niet meer! Door dat kwam ik op het verhaal van mij en Roel uit. Bij chris riep dat een negatief gevoel op en bij mij een besef... Het besef dat die liefde nog steeds niet weg was en het hopen op een kans van mij en roel en nog altijd was. Het verdriet van het verliezen van die liefde, het verliezen van roel. Zelf ben ik ervan overtuigd dat die breuk me nog steeds elke dag kouder maakt van binnen. Liefde is toch alleen maar leugens en bedrog?

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

PUNT KLAAR!8/2/2014

Zoals ik dus al zei.. Het ging niet lang goed, ik was alweer in de leugens en het bedrog gestonken. STOMKOP! wanneer ging ik het nu eindelijk leren? Helaas ik leerde niet. Roel en ik namen afstand, maar konden het niet.

Er kwam een periode met volledige onduidelijkheid en het meten van twee maten. Roel mocht alles en ik, ik mocht naar de psycholoog en dat was het. Ik moest er alles aan doen om het te laten werken.. Maar hij was degene die vreemdging. Nu achteraf zie ik pas hoe dom ik ben geweest. Roel is nog zeker twee keer vreemdgegaan. Daarma heb ik besloten dat ik meer verdiende dan dit. Ik mag er ook best zijn. Ik had alles opgegeven! Ik was gestopt met de drugs, ik had afstand genomen van de verkeerde vrienden, ik ging naar de psycholoog, ik bleef thuis om vertrouwen op te bouwen. Maar hij daarentegen.. Hij liet me zitten met nieuwjaar, is welgeteld vijf keer vreemdgegaan en meende ook nog op mijn gevoelens en karakter in te spelen.. ik was er klaar mee en dit keer had ik gewoon echt genoeg!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

van hot naar her en heen en weer.7/2/2014

Er gingen een paar weken voorbij en net voordat we allebei op vakantie zouden gaan kreeg ik bericht. Hij meende het allemaal niet en hij miste mij.. Na de vakantie zouden we praten. Ik kwam terug van Spanje en hij kwam terug van Kroatië. We hebben zeker urenlang gepraat... We waren eruit, we gaan het proberen!

Niet snel erna gebeurde iets wat ik gehoopt had, dat niet zou gebeuren. De ziekte van Roel was dusdanig versterkt dat hij in het ziekenhuis terecht kwam. Ik ging elke dag bij hem op bezoek en zorgde er wel voor dat hij het goed zou hebben. Maar blijkbaar was dat niet goed genoeg.. Toen Roel uit het ziekenhuis kwam had hij tijd voor zichzelf nodig zei hij. Ik vertrouwde hem weer dus ik zei 'Oke, doe wat je moet doen als je er maar bovenop komt. Jij bent het belangrijkste voor mij'. Ik zag Roel misschien 2 uurtjes in drie weken tijd. Dus ik ging naar festivals en ookal was ik eerst van de drugs af, doordat ik weer in de verleiding kwam begon mijn drugs gebruik ook weer. Roel was hier fel op tegen, dus ik vertelde het maar niet. Niet snel erna kwamen de oktoberfeesten. Ik ging samen met een vriend van me, Rob, en daar zag ik de vrienden van Roel. Toen ik hoi wilde gaan zeggen hoorde ik iets waar ik kapot van was. Ze vroegen of Rob mijn nieuwe vriend was, maar toen ik zei dat ik en Roel weer samen waren sinds juni keken ze raar op. 'huh? maar hij zei tegen ons dat jullie geen contact meer hebben?'. Ik antwoordde dat we dus wel degelijk samen waren en dat ik bij hem was geweest in het ziekenhuis, maar we zagen elkaar nu wat minder want hij had tijd nodig om zichzelf te worden. Zijn vriend Sven keek me verschrikt aan.. 'Dus jij was dat toch die we zagen in het ziekenhuis?!' 'JA!' zei ik 'DAT WAS IK!'. 'Tegen ons zei die dat we gek waren dat we dachten dat jij het was', zei Sven. Roel loog dus over het samen zijn.. wat betekende ik nu eigenlijk voor hem? Maar om dit hoofdstuk even af te maken.. Meneer had de verpleegster van zijn afdeling wel even geholpen met het zoeken van een nieuwe flat en zag haar meer dan dat hij mij zag. Ze gingen vaak uiteten of bij elkaar. Ik snapte niet hoe hij me dat kon flikken. 

Ik wilde afstand, maar Roel wilde dat niet. Na een paar maanden heen en weer gegooid te zijn geworden met 'ik hou van je en ja we zijn samen' naar 'nee, we zijn niet samen.. we zijn gewoon vrienden', had ik besloten geen contact meer met hem te zoeken. Ik zocht mijn troost in festivals en drugs. Hierdoor leerde ik nieuwe mensen kennen, ook een nieuwe jongen. Hij kwam uit Rotterdam. Roel merkte dat hij mij kwijt aan het raken was. En net op het moment dat ik meer aandacht besteedde aan de Rotterdammer kreeg Roel het idee om even te verkondigen dat ik vreemdging. Want wij hadden nog steeds iets. Het ergste - Hij kon zo goed op me inpraten, dat ik toegaf! Terwijl ik gewoon netjes ben gebleven. Roel had ik afgekapt en ook al een tijd niet meer gesproken en daarna die Rotterdammer leren kennen. Maargoed, ik was alles schuld! En als dat niet alles was.. Roel kwam achter de drugs, nu had ik het helemaal gedaan. Ik was niet te vertrouwen. 

Ik had mijn contact verbroken met de Rotterdammer.. Als Roel echt nog van me hield dan zou ik er alles aan doen om het goed te maken. Ik ging naar een psycholoog want alles lag aan mij, ik had alles gedaan. Hij wist het zo te vertellen dat ik hem geloofde en alles maar deed voor hem. We gingen ons tweede jaar in. Het was januari. We waren samen en iedereen zou ervan weten. Ik was gelukkig, ik zou alles op alles zetten om hem gelukkig te maken en dat zou hij ook doen voor mij. Maar niet snel erna... Zag ik weer allemaal rare berichten, het was weer zover. We waren volgens hem ineens helemaal niet samen en dan weer wel. Wanneer zou het nu eindelijk gaan stoppen?!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Van vlinders in de buik naar oud vuil.7/2/2014

Vrij snel nadat we contacten hadden gedeeld, zijn we wat gaan drinken. We hebben de hele avond gelachen en gepraat, er waren totaal geen ongemakkelijke stiltes. Rond 23.00 vonden we het tijd om naar huis te gaan en hij had aangeboden om me naar huis te brengen. Eenmaal voor mijn deur wilden we afscheid nemen, maar iets in zijn ogen smeekte mij om hem mee naar binnen te vragen. Dus ik vroeg of hij mee naar binnen ging.

We kwamen binnen en ja hoor! Mijn moeder in de ochtendjas en me vader in z'n boxershort op de bank met een blik bier - fijn om zo je toekomstige schoonouders te ontmoeten! Roel stelde zich voor en ging met me aan tafel zitten, we dronken wat thee en gingen verder waar we gebleven waren met onze gesprekken. Mijn ouders besloten om toch maar naar bed te gaan, nu kreeg ik de kans om mijn verleden aan hem te vertellen. Maar ik durfde er niet eerlijk voor uit te komen dat ik door verkeerde vrienden ook al aan de drugs zat. Toen vertelde hij over zijn verleden, zijn vorige relatie, zijn colitis ulcerosa en zijn vorige opleiding als fysiotherapeut. Hij vertelde dat hij had geleerd hoe hij littekens kon verzachten m.b.v. masseren. Wat toevallig! Ik had er een op mijn hand. Hij pakte mijn hand en begon te masseren.. Wauw, dit gevoel had ik nog nooit gevoeld. Ik werd helemaal warm van binnen en alles kriebelde en tintelde. Nee Aimee, word nou niet verliefd! Doe het niet, zometeen blijf je weer zo gebroken achter als toen! Maar mijn gedachtes konden niet winnen van mijn gevoel wat ik meteen al die avond voor Roel had.

We hadden al heel snel een relatie en wat hadden we plezier. Totdat, ik niet meer deed wat hij wilde. Ik moest en zou stoppen met roken, meteen. Ik had liever gewild dat ik eerst zou mogen minderen en erna stoppen, maar hij dacht daar toch anders over. Het was uit.. Ik was gebroken, ik voelde mijn hart zoveel pijn doen dat als ik er nu aan terug denk... wauw, tranen in mijn ogen. Ik heb nachten wakker gelegen en gesmeekt dat hij bij me terug zou komen. En als klap op de vuurpijl, hij had al een ander! Op msn stond het bewijs : naar het leukste meisje van de wereld! Ik kon het niet geloven.. Een dag van te voren kwam ik zijn vrienden nog tegen die aan me vroegen waar hij was. En ze waren nog verrast dat ik zei dat het uit was. We waren nog geen week uit elkaar of meneer zat alweer bij het leukste meisje van de wereld thuis?! Wat was ik dan? Hoeveel hield hij eigenlijk wel van mij. Uit woede had ik hem gebeld en hij zei tegen me : 'Die dingen gebeuren, word volwassen'. Dat was wel makkelijk zeggen voor hem als 22-jarige. Ik was nog maar 16!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

ontmoeting Roel7/2/2014

Als ik me niet vergis was het 05-03-2010 toen ik met mijn vriendin carnaval ging vieren. We gingen naar de zoepkoel in venlo. We hadden om 08.00 s'morgens de trein en we hadden genoeg alcohol bij ons om het alvast gezellig te maken voordat we daar zouden aankomen. We hebben mensen in de trein leren kennen en we hebben ons ook echt doodgelachen!

Eenmaal aangekomen in venlo, liepen we door de straten op zoek naar het plein waar wij wel eens even alles op de kop zouden gaan zetten. We hadden het plein gevonden en begonnen meteen aan de jägermeister! HEERLIJK! We hadden allebei een groep jongens gezien waar we wel iets tussen zagen staan. Druk bezig zoekend voor oogcontact draaide ik me om en zag een bekende staan. Het was Ruud die ik eerder had leren kennen op een handbaltoernooi die in Oirsbeek wordt gehouden - zuipfestijn. Ik en Kelly gingen er even bij staan om te kletsen en we hadden meteen een gesprek met de rest van de groep jongens. INCLUSIEF jawel -ROEL. Ik was verkleed als sneeuwwitje en hij had me eerst een arrogante blik gegeven, waardoor ik zoiets had van oke laat maar. Niet snel erna vroeg hij of die me mocht wakker kussen. Ik reageerde met nee, maar hij hield toch vol. Hij wilde een kus op zn wang. 'Nou vooruit dan, maar alleen op je wang'. 'Ja maar, nu heeft die andere wang geen rood kusje'. Helaas, ik was dus toch niet van hem af. Ik gaf hem nog een kus op zn andere wang, hij was nog steeds niet tevreden. 'Ik wil een kus'  zei hij. 'Oke, dan kom hier' en ik gaf hem een kus. Daarna vroeg hij in zijn dronken bui om nog een kus. Ik zei dat hij nog rood op zn lippen had, maar in plaats van dat hij afhaakte begon hij zijn arm hard over zijn lippen te schuren zodat de lippenstift weg was. 'Nu niet meer, dus kom maar met die kus'. We hebben nog veel gekust daar.

Op de terugweg in de trein hebben we met z'n allen bij elkaar gezeten. En Roel had een lantaarn van een terras gestolen om "het even romantisch voor ons te maken". We hebben contacten uitgedeeld en al heel snel kwam daar verder contact van. 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Bullshit7/2/2014

Hmm, ik weet nog steeds niet zo goed of ik alles wel op deze blog moet zetten. Maarja, het ging erom dat ik hier mijn hart zou kunnen luchten... Nja, laat maar gaan he!

Nadat ik mijn eerste ervaring achter de rug had gehad waarin ik realiseerde dat ik nog helemaal niet wilde opgroeien, ben ik een hele tijd alleen geweest - ik ben 13 HALLO! ohja vergeten te vertellen, ik ging al vanaf 11 jaar naar de kinderdisco en met 13 stond ik al in de 18+ tenten. Met uitgaan leerde ik weer een jongen kennen, eigenlijk vond ik hem wel heel leuk. Hij had iets fouts aan zich, hij had tattoo's en tja badboy zou hem volledig beschrijven. Maarja, hij vond eigenlijk dat ik veel te jong was. Toch kregen we een relatie. En ik weet, het heeft nu allemaal nog geen diepgang, maar dat komt echt wel. Al heel snel bestond mijn uitgaan alleen maar om hem te kunnen zien. Ik loog tegen mijn ouders waar ik heen ging en dat zorgde voor heel veel stress thuis. En ik was nog steeds niet zo goed in het vertrouwen van vriendinnen. Hij had een manier van praten op mij, ik wilde alleen maar bij hem zijn. Voordat ik het kon realiseren was ik vaker bij hem dan thuis en bleef ik daar vaak genoeg slapen. In het begin was het leuk, maar hoe langer het duurde hoe meer problemen mij me bij de keel grepen. Hij dronk veel alcohol en vertelde me allemaal leugens over hoe leuk ik was, maar had wel nog andere vriendinnen naast mij. Hij deelde ook het bed met hen. Ik was zo boos op Chris, maar hij was alles wat ik had (tenminste dat dacht ik). We maakten veel ruzies. Ik werd bedreigd, misbruikt en mishandeld en als klap op de vuurpijl zwanger als 15-jarig meisje. Ik heb het laten weghalen en ben bij hem weggegaan. Dit zou mij nooit meer gaan gebeuren dacht ik. 

Op school was ik een emotioneel wrak, maar niemand mocht dat weten. Ik had altijd het idee dat mijn probleem alleen mijn probleem zijn en dat niemand mij zou kunnen helpen. Mijn vriendinnen wisten zoveel niet van mij... 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

waar te starten?7/2/2014

Tja, ik heb van te voren nooit echt een webblog bijgehouden, dus vind het ook nog een beetje moeilijk. Ik wil deze webblog vooral bij gaan houden omdat ik de opgekropte frustaties een keer kwijt wil. Maar waar ga ik mee starten? Nu midden in mijn leven of toch maar waar mijn lijden is begonnen? Ik zal maar denk ik gewoon bij het begin gaan beginnen dat is wat makkelijker voor degene die dit ooit mochten lezen om het verhaal te volgen.

Ik ben dus Aimee en ik ben 19 jaar, ik ben geboren in Oirsbeek. Als klein meisje was ik nogal een dikkertje -veel vriendinnen had ik dus niet (zeg maar gewoon geen). Ik geef niet graag toe dat ik geen vriendinnen heb gehad in die tijd. Ik was altijd het dikkertje en dat lieten ze ook echt wel merken. Vaak als ik werd uitgenodigd op een verjaardag van een meisje uit de klas werd ik het doelwit op de verjaardag. Soms denk ik dus wel dat de moeders het zielig vonden als ik als enige niet zou worden uitgenodigd... Ik heb heel veel uit die tijd proberen te verdringen, maar het heeft nog steeds littekens bij mij achter gelaten. Ik heb ook nooit een vriendje gehad op de basisschool. Of ik veel dingen heb gemist in mijn schoolkindjaren? Ik denk het wel, maar daar heb ik ook wel vrede mee. In de tijd dat ik naar de middelbare school ging heb ik iedereen achter me gelaten van de basisschool. Ik wilde de tijd van verdriet ver achter me laten. Plus! Mijn middelbare school lag 10 km bij  mij vandaan en van veel fietsen zou ik ook veel afvallen.

Op de middelbare school was ik altijd het meisje met de grote mond (ben ik nog steeds) zodat niemand mij weer zou gaan pesten. En al heel snel kreeg ik mijn eerste vriendje (ik was net 13 en hij was 16). Maar helaas dit was ook niet het speciale moment voor mij in mijn leven. Als 16-jarige verwachtte hij al na een maand dat ik het bed met hem zou delen. Ik wist niet beter en ookal wilde ik niet.. dat was normaal, dat moest werd mij verteld. Al heel snel kwam ik erachter dat er misbruik van me werd gemaakt en ik beëindigde de "relatie". Ik ben erna heel lang vrijgezel gebleven. In mijn volgende blog vertel ik over mijn tweede ervaring op relatie-gebied.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer