Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vrije lucht

9/12/2009 - Waarom niet thuis?

Veel "kameraden" vraagt waarom de blog niet is gebaseerd op een bedrijf server, en een heel andere plaats? Ten minste twee redenen: de eerste is de veiligheid. De server, die zouden worden gevormd nak blog is kwetsbaarder voor mogelijke aanvallen in plaats van de server waar er slechts client applicaties.
Bovendien: een van de afzet van mijn bedrijf slogans is: "Vertrouwen spacjalistom. Als op uw eigen server zou hebben tot het systeem blogowy zetten (zelfs voor slechts een blog), gezien de complexiteit van het huidige internet-technieken lijken recht om verder te investeren in de persoon / personen die alleen dit zou innemen. Instellen van een blog is niet alleen een script dat gegevens maakt de database en zorgt ervoor dat hun lezingen. Het is ook het waarborgen van de veiligheid systeem. Mijn bedrijf is niet gespecialiseerd in gerichte bloggen systemen.
Verwerven ervaring op dit gebied zou rechtstreeks in verband worden gebracht met het risico van bedrijfsgegevens aan de aanvallen van de onbekende / onontgonnen / nieupdejtowane mazen in het systeem. En dus voor een reden ging onopgemerkt voor een tweede. Als ik mezelf wil uw klanten laten zien dat de tijd voor de werkgelegenheid van professionals dat u "aan de dans en de rozenkrans" zijn niet de beste, om het beste doen door toepassing van het beginsel van "vertrouwen specialisten" en elkaar. Sommige overlap in vraag "en waarom Echter, nee? " - Met name die welke zijn "om te dansen en de rozenkrans" - antwoord: omdat het systeem is niet blogowy de belangen van mijn targetu.
Zelfs als mijn bedrijfsactiviteiten begint in dit gebied, zal het niet worden gehaald totdat een voldoende niveau van technische expertise ( waardoor klanten toegang tot technologie), zal het alleen de interne werking van de onderneming.

 

Comments (0) :: Permanent Link

About Me

vrijheid

Recent Posts

Waarom niet thuis?

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer