Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Akties of geld verdienen op internet, echt of oplichting?

10/3/2012 - Robo Geld Generator

Robo Geld Generator

Laat de robot het werk doen terwijl jij een drankje doet? Dit is wederom weer een zin die ik met argusogen bekijk. Alle produkten die ik tot nu toe heb bekeken hebben zon leuke binnenkomer maar dan raak ik al lichtelijk geirriteerd.

 

Dit produkt is op de markt gebracht door Martin Verlaan en Eric Dieperink. Op hun site vertellen ze je doodleuk dat je binnen 3 minuten leert hoe je 105 euro kan verdienen PER DAG (guttegut, weer zon snelrijkformule dat niet werkt??). Ook het stukje unieke geld verdien methode wordt door iedereen gegarandeerd maar goed ik zal het niet gelijk helemaal afkraken en zoeken op google naar wat ervaringen.

 

Moe word ik trouwens van de grafiekjes, filmpjes en dergelijke die je eigenlijk overal wel vindt bij dit soort aanbieders waarin ze laten zien hoeveel ze wel niet verdienen. Geloof me, ik denk echt dat dit niet mogelijk is binnen een uurtje werk en dan de robot zijn werk te laten doen. Worden ze niet gewoon rijk van het verkopen van Robo Geld Generator?

 

Gelukkig geven zij ook de garantie dat als het niet bevalt binnen dertig dagen je het volledige aankoop bedrag weer terug krijgt. Hierbij maken ze het wel interessant om het in ieder geval te proberen denk ik. Ik geloof wel trouwens dat je veel kan leren van zulke programmas maar ik denk niet dat je net zo veel kan verdienen als zij aangeven. Wederom is het hier ook een soort van opstap om leuk te kunnen beginnen met het verdienen op internet maar wederom met wel genoeg werk. Misschien ben ik van de oude stempel maar ik ben nog steeds van mening dat je hard moet werken om je geld te verdienen en ook dit programma kan me niet overtuigen dat dit niet zo is.

 

Google en recencies over het produkt leren me dat het redelijk eenvoudig is om met dit produkt aan de slag te gaan. Eindelijk heb ik ook wat negatieve recencies gevonden over het produkt.

 

Het gaat hier namelijk om een autoblogger en het systeem zelf heeft pas effect na drie tot zes maanden dus je moet geen haast hebben om geld te verdienen.

 

Je bepaalt dus zelf wanneer dit systeem en waarover dit systeem gaat schrijven. Het systeem is zo aangepast dat hij er zelf artikelen bij zet waar je dus omzet over gaat genereren. Een flink nadeel is dat het systeem vaak engelse teksten vertaald naar het nederlands dus je kunt wel op je vingers natellen wat voor een soort teksten je gaat krijgen. Het slaat vaak kant nog wal dus wat je in je blog krijgt. Maar dat schijnt niet belangrijk te zijn, als ze maar klikken op de produkten en ze kopen toch? Nou niet dus, ik vind dat een blog in ieder geval wel leesvoer moet zijn en vind het dus een flink nadeel!

 

Maar ok, ik denk dat dit de moeite van het proberen waard kan zijn als je uberhaupt iets in deze richting wil proberen en dat je er toch veel van op kunt steken zoals veel van dit soort cursussen/programmas. Mocht het niets zijn dan kan je altijd je geld terug vragen maarja hoe weet je of het wat is als je pas na drie tot zes maanden de daadwerkelijke resultaten zult zien? Ik zou dan ook geen wonderen verwachten en blij zijn met iedere euro die je verdient. Ik waag me er in ieder geval niet aan en ik zou graag reacties willen hebben van mensen die mij van het tegendeel kunnen overtuigen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/3/2012 - Het mentale dieetplan

Posted in Afvallen

De bedenker van het Mentale Dieet Plan is Katja Callens. Als ik op google ga zoeken kom ik haar naam vaak toch positief tegen. Ik kan geen rare dingen vinden over haar op internet en net als bij de andere produkten wordt er wel veel over gediscusseerd wat natuurlijk de bekendheid van een produkt wel ten goede komt.

De dame claimt dat je in 14 dagen wel 17 kilo kan afvallen. Je valt in iedergeval 5 kilo gegarandeerd af en je krijgt deze kilo’s er nooit meer bij. Het is een dieet waarbij je niet meer hoeft te sporten of weinig mag eten. Dit dieetplan pakt het puur mentaal aan en garandeert dat dit het laatste dieet is dat je ooit zal proberen. Is dit misschien omdat je het dan gewoon beu bent en je de handdoek in de ring gooit of zou het dan toch werken?

 

Zoekend op google leert dat het totale produkt bestaat uit twee e-books in PDF formaat. Hier staat alles in beschreven waardoor jij mentaal een verandering doorgaat en vet afvalt. Een korte samenvatting van de methode is dat je door bepaalde dagen een eetpatroon aan te meten je metabolisme wakker schrikt en enorm omhoog gaat. Zo zou je meer vet verbranden als je ligt te slapen bijvoorbeeld.

 

Helaas kan ik weinig beoordelingen vinden maar als je echt goed zoekt vindt je zowel positieve als negatieve bevindingen. Buiten de vraag om of het helpt vraag ik me af of het wel gezond is om in zo weinig tijd zoveel af te vallen. Toch lijken er een heel stuk meer postieve dan negatieve reacties te zijn.

Natuurlijk zit er een kern van waarheid in want overmatig eten zit ook tussen de oren dus dan dieten ook toch? Het is een andere levenswijze maarja ik geloof dat je met regelmatig eten en met sporten ook een heel eind komt al moet je daar wel een flinke dosis doorzettingsvermogen voor hebben.

Het bedrag wat je moet neerleggen voor dit dieetplan is niet weinig maar kijk je naar de kosten van de de poedertjes, shakes en tegenwoordig ook de dietist die je van je eigen bijdrage moet betalen lijkt het bedrag me zo gek nog niet. Ik denk alleen wel dat je niet moet uitgaan van zoveel kilos maar ach alles wat je afvalt is mooi meegenomen toch?

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/3/2012 - Artikel Tornado

De Eerste Nederlandse Artikel Spinner! Vermorzel Je Concurrent Met 1500 Keiharde Backlinks per maand!!

Ook hier weer een zin die gelijk opvalt. Beetje agressief niet? De site van Artikel Tornado leert dat het weer een hersenspinsel is van de heren Eric Dieperink en Martin Verlaan.

 

Apart, willen ze zo graag dat wij geld verdienen? Of misschien verdienen ze zelf nog niet genoeg zodat ze steeds weer nieuwe produkten bedenken? Tijd voor meer onderzoek dus.

Dat Nederland steeds meer de kant op gaat van Amerika blijkt wel weer als ik eens goed zoek want als je Artikel Tornado besteld krijg je er gratis een ander programma bij van over de honderd euro aan waarde. Hebben ze kado's weggeven echt nodig om een goed produkt te kunnen verkopen? Ik krijg steeds meer het idee dat de twee heren steeds meer programma's en cursussen online blijven gooien om daar multimiljonair van te worden. Tja dan zijn de grafiekjes die je vaak vindt van de verdiensten niet zo gek nee.

 

De Artikel Tornado is een “spinning tool” . Wat doet het dan precies? Makkelijk. Het is een online tool en daarin plaats je een zelfgeschreven artikel. Deze tool maakt van dit originele artikel 50 tot 100 verschillende versies. Maar hoe zit het met de grammatica? Dat laat vaak te wensen over. Maar volgens de heren is dat niet zo heel belangrijk want het gaat erom dat mensen je blog/site of whatever weten te vinden. Maarja het oog wil ook wat en als de zinnen niet kloppen dan ben ik snel uitgelezen.

Maar goed, nadat je artikelen zijn gemaakt, worden deze  geplaatst op alle populaire NEDERLANDSE artikel websites.

Het lastige is wel ook dat het een online gebaseerde tool is. Je hoeft het dus niet op je computer te installeren maar dat betekend wel dat als je een onstabiele internetverbinding hebt en het programma is net bezig, internet valt weg of je laptop valt uit dat je weer opnieuw kunt beginnen.

Net als bij al die andere programmas op internet en ik weet het, ik val in de herhaling is het in mijn ogen een leuke aanvulling en kan je er wel van leren. Of je echt je geld er aan uit moet geven laat ik aan jullie over. Tuurlijk is het makkelijk voor de luie schrijvers onder ons en tuurlijk is het makkelijk dat het programma je helpt om van 1 artikel gelijk 100 versies te schrijven want google accepteerd alleen maar orginele content. Maar wil je echt artikelen van hoogstaande kwaliteit dan zou ik hier niet eens aan beginnen of je moet ze alle honderd gaan controleren op grammaticale blunders. Niet dat ik foutloos nederlands schrijf trouwens maar het is allemaal wel te lezen en begrijpen wat ik allemaal neer klad. Geen oplichting dus en ik denk dat dit wel een programma is waar ik niet enthousiast over ben maar dat mij meer "hoop" zou geven dan alle andere programma's.

Graag lees ik wat meer reacties van mensen die het programma daadwerkelijk gebruikt hebben en wat hun mening erover is.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/3/2012 - InternetGeheimen.com

 Ontsla je baas en begin voor jezelf? Dit is een van de zinnen die me direct opvallen aan dit systeem. Eerlijk gezegd zou ik dat nog maar niet te snel doen want ik snap best dat veel mensen erg sceptisch zijn als het gaat om dit soort formules.

 

 

 Natuurlijk begon ik mijn zoektocht met een simpele google zoekopdracht. Het verbaaste me niet maar er waren erg veel fora waarop de discussies over de vraag of het echt oplichting is flink oplaaide. Wat me natuurlijk wel opviel is dat er weinig mensen zijn die het produkt daadwerkelijk hebben uitgeprobeerd maar des te meer mensen die een ongezouten mening hebben en niet eens weten wat voor produkt het precies is.

Mijn eerste indruk is gelijk dat het toch raar blijft. Een volgens de bedenker een superformule waar je slapend rijk mee wordt maar dat hij voor een paar tientjes aan iedereen verkoopt. Dan houdt het toch een keer op en waarom verkopen als hij toch bulkt van het geld zoals hij iedereen laat vermoeden? Maar goed ik zoek even verder.

Het systeem zelf schijnt erg simpel te zijn voor de starter die geld wil verdienen op internet. JP legt je duidelijk in stappen uit, die je direct kan volgen door op zijn beeldscherm mee te kijken. Hoe ook jij geld kan verdienen d.m.v het internet en je eigen bedrijfje opzet.

Verschillende onderwerpen worden besproken, in zijn cursus zoals:

 • Marktonderzoek- Product en doelgroep zoeken.
  • Google Trends - Nieuwste trends bekijken
  • Google Adwords - Sterke keywords kiezen
 • Domein & Hosting – Domeinnaam kiezen/registreren en juiste hosting pakket vinden
 • Websites maken – Snel website maken zonder weinig kennis
 • Affiliate Netwerken – Juiste affiliate vinden voor website
 • Google Adsense – Extra toevoeging voor website voor extra inkomsten
 • SEO – Search engine optimization (zoekmachine optimalisatie) Hoog terecht komen bij zoekopdrachten in Google
 • PPV – Pay Per View
 • Youtube – Meer klanten weten te trekken via Youtube
 • En meer…

Internet Geheimen geeft een binnen 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dus als je niet het gewenste resultaat hebt bereikt dan krijg je jouw geld terug. <--- Dit maakt het risico het gewoon eens te proberen wel wat minder maar toch vraag ik me af of dat werkelijk zo is. Mijn zoektocht op Google leert dat ik wel ben tegengekomen dat mensen hun geld terug vragen en het ook krijgen en niet dat ze het niet krijgen dus ok dat is dan wel redelijk en maakt het wat interessanter om het uit te proberen.

Om eigenlijk een lang verhaal wat korter te maken. Ik ben er niet uit of het echt een uitgelezen kans is om veel geld te verdienen vanuit je luie stoel en met maar een uurtje werk. Ik ben namelijk van mening dat je altijd hard moet werken om geld te verdienen. Ik denk trouwens dat het met dit systeem ook wel zo is. Het zal heus wel werken en natuurlijk is dit wel een kans om wat meer te leren over affiliate en dergelijke. Dus oplichting is het niet in mijn ogen. Ik heb uren op google gelezen over de ervaringen over dit produkt. De ene ervaring is goed en de andere ervaring wat minder. Het valt me op dat mensen zoeken naar een snel rijk formule maarja is dat geen sprookje? Ik geloof echt dat dit je kan helpen om inkomen te genereren op het internet maar dat het echt gaat om duizenden euro's per week dat maak je me niet wijs.

Het is wel een leuke cursus om een leuk opstapje naar het begin te maken maar je baas ontslaan, nee dat zou ik nog maar niet doen!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Hier zoek ik alle akties op internet. Neem nou bijvoorbeeld geld verdienen op internet. Is het echt of is het pure oplichting? Ik probeer dit allemaal op een rijtje te zetten en flink uit te zoeken.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer