Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Alessia Nise

I guess thatís why i was drawn to you

Zo vaak heb ik mij afgevraagd waarom ik hem leuk vond? Knappe kop, vlotte babbel en zwoele lippen. Sexy is de juiste omschrijving. Innerlijk; een gespleten innerlijk. Egoïstisch, leugenaar, lief en zachtaardig. Een schizofreen? Wat doet dat er toe. De enige die hier een schizofreen is ben ik. Ik moet constant aan hem denken. Vooral aan die dag. Ik heb altijd gezegd dat ik mezelf in niemand zou verliezen. En dat heb ik gedaan en zwaar ook.

The first time we ever got a chance to be alone we knew it was wrong to do, i guess that’s why i was drawn to you- Again - John Legend

21:40 - 6/12/2010 - comments {0} - post comment

It's called karma

Ik heb hem losgelaten. Af en toe denk ik is dit wel wat ik wil? Soms heb je geen keus en moet je aan jezelf denken. In het begin had ik mijn twijfels. Ik ga mijn tijd niet verdoen aan mensen die het niet verdienen. Ik denk dat ik het heb afgesloten. Hij wordt vader. Dat is mij tenminste verteld. Dat was als een klap in mijn gezicht. Dat maakt het plaatje compleet. Ik wil er niet eens aan denken. Godverdomme, ja het raakt me alles raakt me. En ja misschien houd ik van hem. Dat heb ik niet in de hand. Maar ik kan zonder hem, dat heb ik bewezen. Ik ben trots. Je eerste liefde laat je niet in een keer los. Maar ik kan niet door gaan met het gevoel dat ik anderhalf jaar lang heb moeten voelen. En waar heb ik dat aan verdiend? Nergens aan dat maakt het al helemaal geweldig.  

It’s called karma and it goes around - karma – Alicia Keys

18:56 - 2/12/2010 - comments {0} - post comment

It all remains the same

Ik word er helemaal gek van. Telkens trapt hij op mijn hart. Het ergste van alles is het feit dat het mij zoveel doet. Ik verdien meer dan dit en dat weet ik maar waarom kan ik hem niet loslaten? Soms moet je iemand loslaten al doet het je pijn! Wanneer je niks verwacht krijg je excuses. Wat heb ik aan sorry? Niks. Ik dacht altijd dat ik niet leuk genoeg was. Maar uiteindelijk hoor ik dat ik veel te goed ben en dat hij mij niet verdiende. Kreeg ik een voldaan gevoel? Jammer genoeg niet. Het zal een stuk makkelijker zijn als hij mij gewoon met rust liet. Wil ik dat wel? Hij zegt dat hij veranderd is maar ik weet wel beter.

It all remains the same – foolish - Ashanti

21:43 - 20/11/2010 - comments {0} - post comment

Description


«  February 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- I guess thatís why i was drawn to you
- It's called karma
- It all remains the same

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer