Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
school dingen SLM Home | Profile | Archives | Friends

Donderdag 20 oktober Amsterdam21/10/2011
De laatste dag van de excursie week gingen we richting Amsterdam. Het ochtend programma stond in het teken van de noord/zuid lijn. Dit project wat volgens mij al veel te lang duurt was zeker de moeite waard. Metname de rondleiding door de bouwpunt van station Rokin was leuk. Helaas vond ik het middag programma wat minder. De ecologische wijk was overigens wel interessant, maar het typische Nederlandse weer gooide roet in het eten. Ondanks het knus lopen onder een paraplu met Monique vond ik dit onderdeel minder leuk dan bijvoorbeeld de Noord/zuid lijn en de Waalsprong. Ondanks een nogal vermoeiende en intensieve week ben ik wel veel wijzer geworden van het werk van een planoloog. Ik ben benieuwd naar de volgende excursie week.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Woensdag 19 oktober Nijmegen21/10/2011
De derde dag gingen we richting Nijmegen. Voor mij fijn, want het was eindelijk een keer dichtbij in de buurt. Wederom was deze dag gesplitst in een ochtend en een middag. We begonnen de dag met een rondleiding en uitleg overr de wijk Bottendaal. Tijdens de lunch kreeg ik nog een kleine rondleiding door Nijmegen van Bart (woont in Nijmegen). Dus dat was mooi mee genomen. In de middag gingen we richting de Waalsprong. Deze dag vond ik het leukste van de hele excursie. Eerst de rondleiding door de wijk Bottendaal was zeer interessant en vervolgens het bezoek aan de Waalsprong was tevens een boeiende ervaring. Het enige nadeel vond ik dat het op het einde nogal langdradig werd. Wellicht sloeg de vermoeidheid toen toe.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dinsdag 18 oktober Utrecht21/10/2011
De tweede dag stond in het teken van Utrecht. Deze dag hadden we twee verschillende bestemmingen. De eerste bestemming was de POS (projectorganisatie stationsgebied). In het informatiecentrum kregen we eerst een presentatie over wat er allemaal gaande was rondom het Centraal Station in Utrecht. Vervolgens werd het verduidelijkt met een kort fimpje en een maquette. De ochtend sloten we af met een ronleiding over het terrein. Na de lunch gingen we richting de Leidsche Rijn. Hier kregen we eerst een kleine presentatie aan de hand van een maquette. Daarna hadden we een busrit door het gebied. Ik vond zelf de ochtend in Utrecht zeer boeiend. Ook vond ik dat het programma goed was opgebouwd. Eerst uitleg, daarna een rondleiding. Helaas vond ik het vervolg van de dag wat minder. De Leidsche Rijn is misschien wel een goede excursie, alleen vond ik de presentatie en de busreis niet zo interessant. Helaas werkte het weer en de presentatrice ook niet echt goed mee.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Maandag 17 oktober Breda21/10/2011
De eerste dag van de excursie week bleven we in Breda. Helaas voor ons begon de middag een uur later dan gepland. Tjah, dat heb je nu eenmaal met gemeente ambtenaren. Ondanks het uur wachten was de presentatie over de stedelijke ontwikkeling van breda en de rondleiding door breda zeer interessant. Ook al ken ik Breda ondertussen vrij goed. Stedenbouwkundig is het altijd handig om extra dingen te leren over de stad, dan dat je alleen maar weet waar de winkels en de kroegen zitten. Hierdoor ga je toch op een andere manier naar de gebouwen en ruimte kijken.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer