Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
alexxict

Home - Profile - Archives - Friends

ict project

Posted on 11/4/2007 at 19:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Heey !

ik ben Alex ik ben 15 jaar ik zit op het onc in Zoetermeer locatie parkdreef ik zit in 3 havo,
www.onc.nl is de link naar mijn school.


mijn hobbies zijn Fietscrossen voor de mensen die niet weten wat Fietscrossen is hierbij een uitleg:

fietscrossen is een sport waarbij je op een Race bmx moet racen tegen andere mensen het is niet dat je op asfalft rondjes door de stad rijdt maar je moet over heuvels heen springen of andere technieken.

 

dit ben ik op de baan in Zoetermeer.
er zijn ook wedstrijden deze foto is gemaakt tijdens training.

hier is een foto tijdens de aba pro dat is hele hoge wedstrijden :

 

hieronder Buba harris 1 van de beste Amerikaanse rijders die gruwelijk voorover gaat slaan:

dit is mijn hobbie ik hoop genoeg uitleg gegeven te hebben ik ga nu verder met opdrachten van ICT lessen op school.

 We kregen opdrachten om vragen te beantwoorden of op te zoeken via google. Zo kreeg je een beeld van hoe je dingen gemakkelijk kan opzoeken met tekentjes en codes. Ik vond de opdrachten wel goed maar niet leerzaam omdat ik die dingen al ken en heb gehad.

 

 ICT gebruiken we elke dag en hebben we elke dag nodig. Zoals telefoons, computers, de TomTom en tv's. ICT kan je bijvoorbeeld gebruiken om te communiceren. Daarnaast kan je er ook veel andere dingen voor gebruiken. ICT  wordt steeds belangrijker omdat alles digitaler word. De techniek neemt steeds meer toe, waardoor we ons ook meer moeten aanpassen.
  vooral e-mailen gaat steeds meer

ICT is voor ons veel meer dan informatie, communicatie en de technologische benadering daarvan. Het is voor elk van ons, bezig met onderwijs en opvoeding, leren en aanleren, informeren en uitleggen, zoeken en vinden, duidelijk dat dit nieuwe begrip slechts ingang kan vinden wanneer wij de totale omvang ervan voldoende begrijpen en kunnen inschatten op welke manier het onze "leeromgeving" zal gaan beïnvloeden.

Geschiedenis van Ict

De Duitser Gutenberg zette in 1456 de eerste stappen naar de automatisering van de drukkunst door de uitvinding van zijn drukmachine en de publicatie van het eerste gedrukte exemplaar van de bijbel.

Op het gebied van her rekenwerk kwam de Duitser Wilhelm Schickard , van huis uit astronoom en wiskundige, in 1623 met een zo als hij het noemde rekenklok. Het apparaat kon optellen vermenigvulderen delen aftrekken en kon de uitkomsten ook nog tussentijds bewaren. De eerste mechanische rekenmachine met memoriefuncties dus.

De veel bekendere Fransman Blaise Pascal, wiens naam voor de programmeertaal pascal wordt gebruikt, bouwt bijna twintig jaar later namelijk in 1641, voor zijn vader die voor de franse belastingsdienst werkte, een rekenapparaat dat kon optellen en aftrekken.

Jaren later pakt de Duitser Gottfriet Wilhelm Leibnits het ontwerp van Pascal op en maakt er een binaire rekenmachine van door gebruik te maken van logaritmen. Leibnits, was een van de weinige hombre universales, wat wil zeggen dat hij bijzonder begaafd was. Deze uitvinder was van huis uit theoloog diep gelovig en baseerde zijn binaire rekenkunde op zijn inzicht dat naast God niets was. Naast licht is donker en naast de een is de nul. Alles was volgens het terug te brengen naar deze wetmatigheid. Feit is dat deze natuurwetenschapper, Philosoph, Historicus, Medicus en politicus de basis legde voor het binaire rekensysteem

De ENIGMA wordt in 1918 door de Duitse Ingenieur Arthur Scheribus ontwikkelt en verkocht aan bedrijven en instellingen. In 1926 koopt de Duitse Wehrmacht het apparaat en vraagt om aanpassingen en uitbreidingen om de code veiliger te maken.

mijn beroep

ik wil heel erg graag een eigen bedrijf oprichten maar dat kost heel erg veel moeite en tijd en je moet veel geluk hebben om een goed runnend bedrijf te krijgen.
hierbij heb je zeker ict nodig want je moet allemaal dingen bijhouden en mensen bellen maar een laptop zou enorm handig hierbij zijn.

als dit niet lukt wil ik graag een verkoper worden van een bepaald product hierbij heb ik ook ict nodig ook om mensen te bellen maar ook om afspraken te maken en in een laptop de prijzen bij te houden.

 voorbeeld van laptop dat ik zou kunnen gebruiken.

hier nog wat fotos van mij op mijn fiets en vrienden van mij op school:

hierboven ik en mijn broertje op de fiets

Alexx Fotos 004.jpg

ik op de prullenbak bij school

Alexx Fotos 016.jpg

Chanty op de prullenbak bij school

At schoolfeest [L]!

Estupendo

 

Vooraan de Beste Nederlandse rijder Robert de wilde A.K.A. Afro Bob

Bastiaan Erwin Alex
Hosting door HQ ICT Systeembeheer