Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Alfredo's Weblog

Home - Profile - Archives - Friends

Allereerste weblog

Posted on 17/1/2007 at 22:11 - 2 Comments - Post Comment - Link

Zo hehe,

 

leuk hoor zo'n weblog even een beetje stoeien met de juiste instellingen  en dan typen maar.

 

Vandaag woensdag 17 januari 2007 mijn eerste bericht in mijn virtueel dagboek. Ik zal deze een beetje algemeen houden en mezelf eens uitgebreid beschrijven. Ik ben een man van midden dertig, ben samenwonend met Jack en we hebben 2 prachtige dochters 1 van bijna 14 (die vreselijk aan het puberen is) deze zal ik verders "vani" noemen en 1 van 1,5 die de wereld ontdekt (arrrgggh)genaamd "Dee".

 

Qua werk zit ik fulltime in de entertainment industrie en dan vooral alles op het gebied wat de gemiddelde nederlander niet ziet. Dus het voorbereiden uitwerken en uitvoeren van concerten, bedrijfsfeesten, openings/onthullings handelingen, eigenlijk alles waar maar een feestje bij gevierd kan worden, daar ben ik van de partij. Overigens moet ik me nu gelijk al corrigeren, ook treurend nieuws waarbij een podium licht en of geluid aanwezig moet zijn, te denken aan herdenkingen, zijn dagelijkse kost.

 

Mijn interesses, naast mijn dagelijkse bezigheden, zijn internet radio, kijk maar eens op www.radioalfredo.nl en sinds kort ook Second life, meer hierover verderd op te lezen in deze weblog.

 

Mijn grootste drijfveer dat ik deze weblog ben begonnen  is, dat mijn partner een goeie 2,5 maand geleden te horen kreeg dat ze borstkanker heeft. Vanaf dat moment kon ik moeilijk mijn ei kwijt en als ik eerlijk ben, denk ik ook mijn partner. Zij is inmiddels een weblog begonnen hier op blogger (http://www.bloggers.nl/jacky ) en heeft daar, naar ik meen veel profijt van. Ik heb sinds die tijd eigenlijk alles maar opgepropt en gedacht van komt wel goed. Helaas constateer ik de laatste tijd dat dit helemaal niet goed komt en ik langzaam in een neerwaartse spiraal terecht ben gekomen. Ik hoop dan ook dat deze weblog mijn frustaties zullen opvangen en ik weer uit de put kan klimmen. Per slot van rekening is het gezegde "Baat het niet dan schaadt het ook niet"

 

Het moment dat je dit bericht hoort (dat van die borst kanker) stortte onze wereld in en alles gaat langs je heen. Ik had echt het idee dat we werden geleefd, ziekenhuis in, opvang "Dee" ondersteuning en vooral dwarsliggen "Vani" (volledig te wijten aan het puberen, want ja wie lag erop die leeftijd nou niet dwars bij zijn/haar ouders, maar op dit moment komt het toch wel erg ongusntig uit), Ziekenhuis uit, stijgende lijn qua werkzaamheden dus regelmatig overwerken, daarnaast zeer actief net als Jack op second life, meer informatie hierover te vinden op www.secondlife.com

 

Op 11 oktober 2006 is Jacky geopereerd en is gelukkig haar tumor met succes verwijderd, tevens kregen we 1,5 week later het goede nieuws dat ze geen sporen in de limpfklier gevonden hebben. Neemt niet weg dat ze toch een preventieve behandeling moet ondergaan alszijnde diverse chemokuren en bestralingen.

 

Vandaag was weer zo'n dag. Jack kreeg der 3de chemokuur:

 

's-middags arriveerden we in het ziekenhuis, nadat we "Dee" eerst stiekum hadden achtergelaten bij de buurvrouw, althans dat dachten we. Toen we deur achter ons dicht trokken hoorden we haar toch nog huilen. Efin later toen we terug kwamen is dat toch nog allemaal goed gekomen.

 

In het ziekenhuis zelf had Jack dit keer aanspraak met een vrouw die naast haar zat en ongeveer hetzelfde onderging, alleen had deze mevrouw geen borstbesparende operatie ondergaan dus dat was best heftig om te horen, althans zo ervoer ik het.  Pluspunt van dit contact/gesprek was dat de tijd voorbij leek te vliegen, we hadden namelijk allebei het idee dat we weer in een mum van tijd buiten stonden.

 

Op de heen en terugweg hebben we toch wel uitgebreid gesproken over onze vrienden club en wat daar nu van over is, althans waar wij zeer veel waarde aan hechten. Alles bij elkaar genomen is er van die grote kennissen kring, toch maar weinig personen die het echt goed met je menen...(althans intresse in je hebben).

 

Wow ik kijk nu op de klok en zie dat ik al ruim een uur aan het tikken ben, ik denk dat ik er maar een eind aan ga breien vandaag en kom morgen terug.

 

Overigens, ik heb Jack nog niets verteld van deze log, per slot van rekening hoorde ik over die van haar ook pas halverwege januari. Ik denk ook dat ik eerst mijn uitgebreide gedachtens hier de revue moet laten passeren alvorens ik het haar laat lezen, hoe ik me voel.

 

Greetings Alfredo

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer