Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
wonderland

Description

life as it is


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

examen

Vandaag kregen we ons examen italiaans terug, Oef ik was tevreden, en heb geleerd uit m'n fouten, dat is het belangrijkste. Naar goede traditie ga ik vanavond een italiaans gerecht serveren, pasta of pizza maak ik altijd op maandag, dan blijf ik nog wat in de sfeer.

Dindagavond hebben we onze laatste les internet, met examen. Ben eens benieuwd wie ik waar later nog ga tegenkomen. Wel leuk dat je zoveel nieuwe mensen leert kennen, sommige interessante en vele amusante!

Het bloggen ga ik toch nog een tijdje volhouden, en verder uitdiepen, ik vind het een interessante toepassing. Verder nog heel wat surfen op het internet, mailen, foto's afprinten, enz... Genoeg stof tot nadenken, een hele cursus vol om actief mee bezig te zijn.

Tot zover dit bericht, ga m'n meisjes begroeten die hier (letterlijk zo te horen) binnen gevallen zijn!

Ciao


Posted: 16:24, 16/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

zigi

 

 

Vandaag zie ik m'n metekindje. Hij is net 10 geworden en mijnen dikke vriend!

Hoewel het nogal een hevig manneke is, kan hij me heel diep ontroeren vandaag met z'n nieuwjaarsbrief.

Er staan zulke mooie woorden in, misschien wel voorgekauwd door de juf, maar hij zegt ze toch met hart en ziel en dat maakt me warm vanbinnen. Nen dikke zoen, en een centje volgen.

Daarna gaan we samen (broer, zoon, mijn meisjes en ik) naar Ikea. Soms moet ne mens dat eens doorbijten he, en al met al valt het mee, er is zelfs nog vrij veel parkeerplaats.

Onze kinderen amuseren zich te pletter, testen alle stoelen en bedden uit, en de jongste dochter wordt al aangesproken omdat klanten denken dat ze een verkoopster is, dat streelt haar ego, ze is maar 13 en ziet er al zo belangrijk uit!!!!!!

Na wat over en weer geloop en gezit, besluit m'n broer tot de aankoop van een nieuwe bureaustoel, want hij heeft zo pas een pc aangeschaft en wil comfortabel zitten om te kunnen internetten en ja, met mij te mailen, hoera!!

We drinken nog iets, praten nog wat na op de parking, en vertrekken dan huiswaarts, het was een leuke namiddag! Zaterdag 21 juni komt zigiman slapen, en ga ik samen met hem wat leuks ondernemen voor z'n verjaardag, ik kijk er al naar uit!

oh ja deze mail is in rood/geel/groen omdat mijn broer+zoon nogal  reggae/rasta fans zijn

 


Posted: 15:10, 8/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

nieuwjaar

Nieuwjaarsdag!

Hebben het met oudjaar vrij rustig gehouden.

Ik had een moussaka gemaakt met behulp van de kinderen en de echtgenoot, en met een lekker stuk stokbrood smaakte dat best.

We hadden nog pakjes onder de Kerstboom, het waren dus oudjaar-pakjes. De kinderen stonden erop om pakjes te gaan kopen en te krijgen natuurlijk. Het was een leuke bedoening, er zaten grappige en lieve pakjes bij en we hebben veel gelachen.

Later op de avond hebben we nog een grappige film op video gezien, het was dus een ontspannen avond. Om 12.00 uur begon het langs alle kanten te knallen van het vuurwerk, wel wat overdreven maar blijkbaar hoort dat er hoe langer hoe meer bij!

Om 1 uur lagen we toch in ons bedje en onze kinderen waren er vanmorgen niet voor 11 uur uit. Het is dus een luilekker nieuwjaarsdag, wat lezen, misschien even gaan fietsen, en tussendoor ook iets eten. Ons hele ritme is wel verstoord, maar dat is normaal op zo'n dag he, de kinderen genieten trouwens van het feit dat ze nog een week vakantie in 't vooruitzicht hebben.

Daar zal zeker een shopping dag bijhoren, want de solden starten en we kunnen allemaal wel wat nieuwe kledij gebruiken.

Tot de volgende!


Posted: 13:50, 1/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

mijn eerste keer

Hoi, welkom op mijn blog beste bezoeker.

Hier ga je mij leren kennen en mag je gerust laten weten wat je er zoal van denkt.

Momenteel gebeurt er niet veel, 't is vakantie, te koud om veel te ondernemen, dus beperk ik me tot fietsen, boodschappen doen en een beetje studeren. En natuurlijk een beetje bloggen he, dat heb ik mezelf verplicht.

Nog een paar dagen en we starten weeral een nieuw jaartje, van mij mag dat gerust wat positiever verlopen dan het lopende jaar want ik heb zelf en ook binnen het gezin, familie en goede vrienden toch wat slechte ervaringen achter de rug. Dus iedereen gezond in 2006 en genoeg tijd en energie (en centen) om van 't leven te genieten, 't is nu dat we 't moeten doen, later,  dat komt misschien niet meer, daar kan je niet op zitten wachten! Dus onmiddellijke actie is aangewezen! Met deze wijze overpeinzingen sluit ik deze eerste bladzijde, tot de volgende keer dan maar.


Posted: 14:59, 29/12/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer