Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Alin Dirla

Bericht van PDM

We hebben vandaag een online condoleanceregister geopend. De condoleances zullen we vertalen en vervolgens laten bundelen en aanbieden aan Mihaela en de kinderen. Het condoleanceregister is bereikbaar via onderstaande link:

Online Condoleanceregister Alin Dirla

05:13 - 16/10/2011 - comments {1} - post comment

Alin Florin Dirla

21:26 - 15/10/2011 - comments {0} - post comment

Bericht van Martijn

Alin is vanmiddag om 12:30u overleden. Mihaela was bij hem. Zij legde haar hand op zijn hoofd en hij blies zijn laatste adem uit.

We zullen hem heel erg missen.

Martijn

12:14 - 15/10/2011 - comments {0} - post comment

Oproep van Martijn

Ik zeg u, dat, als twee van u op de aarde iets eenparig zullen begeren, het hun zal ten deel vallen van mijn Vader, die in de hemelen is. Mattheus 18:19

Alin gaat hard achteruit. De artsen hebben hem, nu er grote complicaties zijn opgetreden, opgegeven. Een inwendige bloeding is de meest recente complicatie.


Ik weet dat iedereen meeleeft en -bidt, toch deze oproep om speciaal vandaag Alin te gedenken in jullie gebeden.


Martijn

Stuur Mihaela en/of de kinderen een berichtje (bemoediging) op 0040742299293 (Mihaela) | 0040749545112 (Kinderen) Mag in het Engels. Voor een vertaling, stuur mij dan even een berichtje door hieronder op 'comment' te klikken..

08:55 - 15/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS aan Mihaela

Mihaela, Het spijt mij dat te horen. Het is in Gods handen. Wij gaan hier met elkaar voor bidden. Veel kracht en zegen. Je broer, Martijn.

07:27 - 15/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihalea

Vanmorgen heb ik de dokter gesproken. Alin heeft vannacht een maagbloeding gekregen. De arts geeft aan dat er geen mogelijkheid meer is op herstel. Mihaela

07:15 - 15/10/2011 - comments {0} - post comment

Informatie over bacterie (Wikipedia)

Klebsiella pneumoniae is een Gram-negatieve staafvormige bacterie, die in de mond, darmen en op de huid voorkomt. Deze bacterie is een opportunist die met name in mensen met een verminderde weerstand infecties veroorzaakt. De bacterie is vernoemd naar de Duits-Zwitserse microbioloog Theodor Albrecht Edwin Klebs.

Van de Klebsiella pneumoniae is een multi-resistente variant ontstaan die als superbacterie nagenoeg onbehandelbare infecties geeft.

Escherichia coli is een gram-negatieve staafvormige bacterie en is een van de meest voorkomende soorten bacteriën in de dikke darmen van homoiotherme dieren, zoals zoogdieren en is nodig voor het verteren van voedsel. Het is een enterobacterie die vaak gebruikt wordt als model voor bacteriën in het algemeen. De bacterie is genoemd naar de Duitse microbioloog Theodor Escherich.

Escherichia coli mag dan "goedaardig" genoemd worden, maar als deze bacteriën op de verkeerde plaatsen in het lichaam komen kunnen ze wel degelijk gevaar opleveren:

  • Bij een perforatie van de darm raakt de anders steriele buikholte besmet met darmbacteriën, waaronder E.coli. De dan ontstane buikvliesontsteking (peritonitis) is een ernstige en potentieel levensbedreigende ziekte. Vaak zal gekozen worden voor een spoedoperatie, waarbij de buik gespoeld wordt en zal de patiënt behandeld worden met antibiotica.
  • Als de urinebuis besmet raakt met darmbacteriën, kan dit een blaasontsteking opleveren.

19:57 - 14/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Martijn, zoals je vroeg: Het betreft de Eschericha coli en de Klebsiella pneumoniae bacterie. Mihaela

19:51 - 14/10/2011 - comments {0} - post comment

Bericht n.a.v. telefoongesprek met Mihaela

Mihaela heeft met veel moeite Alin naar Drobeta Turnu Severin gehaald. Zo is hij in de buurt en aangezien hij nu niet de intensieve zorg meer nodig heeft, vond zij dit de beste keuze. De operatie is zeer geslaagd: Alin ademt nu zelfstandig, beweegt en ondanks dat hij nog niet kan praten (het lijkt erop dat dit wel zal volgen, maar dat hij een pijnlijke keel heeft vanwege de sonde) ziet dat er goed uit.

Tot zover het goede nieuws: Helaas heeft Alin tijdens de operatie twee microben opgelopen. Door zijn zwakke gezondheid is zijn lichaam onvoldoende in staat om deze de baas te kunnen. Één van de twee bacteriën bedreigt momenteel zijn nieren. Wanneer deze verder worden aangetast, zal dat zijn einde betekenen. Het is echt kantje boord, de artsen geven Alin ook eigenlijk geen kans. Mihaela vraagt om aan hem te denken in jullie gebeden. Morgen om 08:00u hoop ik iets meer te horen van Mihaela.

De arts zal dan na de nacht kunnen vertellen hoe het met Alin is.

Martijn

15:01 - 14/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Hij is in het ziekenhuis. Kun je mij bellen? Het gaat erg slecht met hem. Mihaela

14:09 - 14/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS aan Mihaela

Mihaela, begrijp ik goed dat Alin in Severin is en zijn gezondheid erg slecht is? Is hij thuis of in het ziekenhuis? Kan hij zelfstandig ademen? Kan ik iets voor jullie doen? Ik mis jullie heel erg. Jullie zijn zover weg! Ik houd van jullie en denk aan jullie. Laat het mij weten wanneer er iets verandert in de situatie van Alin. Martijn

14:03 - 14/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Martijn, het is mij gelukt om Alin naar Severin te halen. Hij is in een hele slechte conditie. Er hebben zich complicaties voorgedaan, zijn gezondheid is heel erg slecht. Mihaela

11:31 - 14/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Gisteren heb ik een 'blokje' van de tumor naar een ander ziekenhuis gebracht. Nu moet ik wachten. Binnen twee tot vier weken is het resultaat bekend. Mihaela

09:33 - 8/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Wat bedoel je precies? Ik begrijp je niet helemaal. Bedank Wim voor het geld. We hebben dit hard nodig. Mihaela

09:11 - 8/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS aan Mihaela

Ik was ook niet helemaal duidelijk. Lineke vroeg zich af om wat voor soort kanker/tumor het gaat. Dat wilde ik je vragen. Beloof je ons direct op de hoogte te brengen wanneer je iets nodig hebt? Weet je al of het mogelijk is om iets te ontvangen (kaartje) in het ziekenhuis? We voelen ons zo machteloos. Veel mensen bidden voor je. Gods zegen, Martijn.

08:38 - 8/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS aan Mihaela

Mihaela, Wim vroeg mij om het volgende door te geven: Je hebt momenteel ### Euro op je PDM-bankrekening. Deze kun je gebruiken. Je had nog een saldo van ###. ### is voor BackToSchool en ### is de bijdrage aan Alin. Laat het ons s.v.p. tijdig weten wanneer je iets nodig hebt. Lineke vroeg of je weet om wat voor soort tumor het gaat. We houden iedereen op de hoogte. Al je vrienden groeten je. We bidden voor je en houden van je. Martijn

19:32 - 7/10/2011 - comments {0} - post comment

Bericht n.a.v. telefoongesprek met Mihaela

Vandaag heb ik lang met Mihaela gesproken. Ze was erg ontdaan vanwege nieuwe ontwikkelingen in de situatie van Alin: Uit de biopsie is gebleken dat Alin kanker heeft. Daarnaast heeft hij tijdens de operatie een bacteriële infectie opgelopen, net als andere mensen in het ziekenhuis. Enkelen van hen zijn inmiddels overleden.

Bij dit nieuws vallen de positieve geluiden enorm in het niet: Hij heeft af en toe zijn ogen open, kan steeds langer zelfstandig ademen en beweegt af en toe zijn rechter hand en been. Mihaela zei letterlijk: de dood kan ieder moment komen, tenzij er een wonder gebeurt.

 Mihaela wordt opgevangen in de kerk. Ik krijg echter wel de indruk dat zij erg eenzaam is en zich weinig gesteund vind.Ik vind dit zo verdrietig voor haar.

 Zij zit met een aantal grote dilemma's: Zij wil bij Alin blijven, tot het einde toe, maar er komt dan geen geld binnen. Iedere dag in het ziekenhuis kost haar 30 Euro, als ik het goed heb zelfs buiten de kosten voor de medicijnen. Mihaela geeft aan dat zij aan het einde van haar krachten is. Dit hoorde ik ook aan haar stem. Schuldgevoel vreet aan haar: had zij nu wel die operatie moeten laten doen?

Zij komt er ook niet door bij de artsen en weet eigenlijk niet wat er gebeurt en/of gaat gebeuren. Toen ik vroeg: "Wat zijn de prognoses?", kon zij mij geen antwoord geven. Ook de precieze oorzaak van de toestand waar Alin in verkeert en de behandeling die wordt toegepast weet zij niet. Artsen geven haar ook geen advies...  Had zij maar iemand naast zich die haar kon helpen / adviseren.

Zij weet ook niet hoe zij haar kinderen dit nu moet vertellen. Daarnaast is ze ook zo bang dat Alin komt te overlijden in Boekarest. Zij zou hem zo graag thuis hebben, indien dit zou komen te gebeuren. Vervoer van een lichaam over zo'n grote afstand schijnt erg moeilijk te zijn.

 We mogen wel trots zijn met elkaar op haar. Wat heeft zij toch een kracht getoond! Zij ervaart ook de stille kracht, zoals zij dat noemde om de strijd te strijden.

 Martijn

14:00 - 6/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS aan Mihaela

Ja, ik heb je bericht ontvangen. Ik kon echter nog niet eerder reageren. Ik ben erg verbaasd. Waarom komt dit nu opeens naar boven? Waar zit het in zijn lichaam? Ik heb steeds begrepen dat het om een hersenbloeding ging. Nu begrijp ik dat er sprake is van kanker. Wat betekent dit voor de prognose? Laat het mij weten of ik iets voor je kan betekenen. Ik kan je helaas nu even niet bellen, ik zit in een vergadering. Martijn

10:15 - 6/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Laat alsjeblieft even weten of je mijn bericht hebt ontvangen. Mihaela

09:34 - 6/10/2011 - comments {0} - post comment

SMS van Mihaela

Vandaag heb ik de resultaten van de biopsie gekregen. Wil je mij zo snel mogelijk even bellen alsjeblieft?
Mihaela

08:59 - 6/10/2011 - comments {0} - post comment

Last Page Next Page
Description
Laatste nieuws omtrent Alin Dirla, die na een aantal hersenbloedingen en een daarop volgende risicovolle operatie, in het ziekenhuis in Drobeta Turnu Severin ligt.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Bericht van PDM
- Alin Florin Dirla
- Bericht van Martijn
- Oproep van Martijn
- SMS aan Mihaela

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer