Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
All about my life

Description

veel meegemaakt wat ik wil delen met mensen vanwege ik mensen misschien kan helpen, of andersom. en om het gewoon even kwijt te kunnen


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Gevolgen van een scheiding van ouders.

De scheiding


eigenlijk waren wij een doodnormaal gezin, wat is eigenlijk normaal..... we hadden het goed met zijn allen, gelukkig!

toen ik 7 jaar jong was, werden mijn zus en ik apart genomen en werd ons verteld dat onze ouders gingen scheiden, we kregen de schok van ons leven.
Mijn moeder had besloten dat alles anders werd. mijn moeder kreeg de voogdij over ons, terwijl zij geen werk had en eigenlijk niet voor ons kon zorgen, we moesten soms zelfs brood stelen uit de supermarkt omdat wij moesten eten. wij zaten in het huis van mijn vader en mijn vader logeerde bij mijn opa en oma, wat het niet makkelijk maakte. na een paar maanden ging mijn vader ineens samen wonen met de vroegere vriendin van mijn moeder en later kwamen wij erachter dat hun een relatie hadden. ook mijn moeder leerde iemand kennen, iemand waarmee wij weinig klik mee hadden, zelfde als met de nieuwe relatie van mijn vader..

mijn moeder kreeg na enige tijd spijt van de scheiding en begon te drinken, goed te drinken..... ze werd alcoholiste en wist niet meer wat zij deed..... zelfs haar vriend zat er maar en deed niks, mijn vader wist het en deed niks!
�mijn zus ging al snel uit huis en toen kreeg ik alle woede (ik was 11) over mij heen, ik werd geslagen en soms was ik zo bang dat ik mij opsloot op mijn kamer samen met mijn kat die er altijd voor mij was hij bood me enige troost en dat ik in ieder geval niet alleen was! na 2 jaar kregen wij te horen eigenlijk van beide dat ze gingen trouwen, leuk maar uhm te snel?

mijn moeder had zoveel woede dat zij negatief sprak over mijn vader keer op keer, wat ik begon te geloven en vond mijn vader opeens maar een eikel, waardoor ik hem niet meer wou zien.... mijn moeder ging gewoon door met drinken, slaan en geestelijk mishandelen dat toen ik 16 was al het huis verliet met haat voor beide ouders.

Dit is het verhaal over een scheiding en hoe het kan lopen, dit is wat ik mee heb gemaakt, maar nog lang niet alles.

love life hate no one!


Posted: 17:07, 10/8/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer