Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Leuk verhaal

Mijn broer vierde zijn verjaardag en kreeg een zeer mooie iPhone, hij gaf mij toen zijn oude iPhone

16:54, 17/12/2014 .. 0 comments .. Link

Vier weken geleden vierde mijn broer zijn verjaardag. Hij is 26 jaar geworden. Hij woont al samen met zijn vriendin dus we gingen bij hun op de koffie. Mijn broer is Apple fan, als er iets nieuws wordt gelanceerd wilt hij het direct hebben en dan verkoopt hij het vorige model meteen. Laatst kwam de iPhone 6 op de markt en hij wilde hem natuurlijk gelijk hebben! Mijn ouders kochten het dan ook ,omdat hij jarig was. Dit is het cadeau waar hij op had gehoopt. Hij had ook nog een iPhone 5's thuis liggen. Ik zelf heb de iPhone 4 maar die is nu wel erg ouderwets. Ik was dus ook opzoek naar een nieuwe telefoon. Omdat mijn broer zijn verouderde iPhone verkoopt vroeg ik voor hoeveel ik hem over mocht kopen. Hij vertelde mij toen wel dat het beeldscherm gebroken was. Ik zei dat ik wel een goed adresje had om hem te laten repareren. Mijn broer vertelde toen dat ik hem gratis mocht hebben als ik het beeldscherm liet repareren. Dit vond ik echt heel tof van mijn broer! Op dit ogenblik heb ik namelijk niet zoveel geld dus een nieuwe iPhone zat er niet in. Maar een iPhone 5's waar ik alleen het schermpje van moet betalen is natuurlijk perfect. Mijn broers verjaardag was verder heel leuk. Ik mocht gelijk de iPhone mee naar huis nemen toen hij de simkaart had overgezet. Ik maakte voor dezelfde week nog een afspraak bij iServiceCenter en zij repareerde de iPhone in 30 minuten. Het beeldscherm en de iPhone doen het allebei goed. Ik ben er erg tevreden mee! Voor de aankomende keer ga ik absoluut weer naar www.servicecenter.nl.Een uitje met de schoolklas tegen het einde van het schooljaar.

15:06, 17/12/2014 .. 0 comments .. Link

Het was iets voor de zomervakantie en we hadden een uitstapje met de klas. Dit was, omdat het de laatste week van het schooljaar was. Dan hoefde we al niet meer te werken en deden we alleen maar leuke activiteiten, maar ook met leuke activiteiten gebeuren er minder gezellige dingen. We gingen naar het pretpark toe alleen viel mijn iPhone kapot. De dag verliep als volgt. Ik stond in de ochtend lekker vroeg op rond 7 uur. Normaal sta ik pas rond half8 op maar, omdat we naar het pretpark gingen was ik extra zenuwachtig. Ik maakte een goed maal zodat ik veel energie had die dag. Ook maakte ik wat sneetjes brood, zodat ik die mee kon nemen naar het pretpark. Normaal fiets ik altijd naar school alleen dit keer bracht mijn moeder me met de auto. Toen ik op school aankwam stond er een bus klaar. Onze docent stond erbij en ook iedereen uit me klas. Na een kwartiertje te hebben gewacht konden we vertrekken. In het pretpark was het niet zo druk, want geen 1 school had nog vakantie en het was op een werkdag. We konden overal zo doorlopen en dat maakte het zo cool. Misschien dat ik iets te enthousiast was en dat ik daarom niet uitkeek. Maar we kwamen uit een hele gave achtbaan en we wilde er meteen nog een keer in. We rende van de uitgang naar de ingang en ik botste weer tegen iemand op. Ik was te laat om mezelf op te vangen, dus ik viel op de stoep. Ik viel precies met me linkerbroekzak op de grond. In deze zak zat mijn iPhone. Toen ik viel hoorde ik een krakend geluid. Dit moest mijn iPhone zijn geweest. Ik bood mijn verontschuldiging aan en ik pakte meteen mijn iPhone om te kijken of hij gebarsten was. Helaas ik moest mijn iPhone laten repareren. Gelukkig had mijn vader hier een goed adresje voor namelijk: www.iservicecenter.nl. De overige dag ben ik maar rustig aan gaan lopen, want ik wilde niet nog eens vallen. Het was als nog een gezellige middag!Wanneer ik autorijles heb ga ik meestal gebieden onderzoeken.

11:28, 4/12/2014 .. 0 comments .. Link

Met rijles rij ik door het bedrijven terrein van Lageweide. Hier zit het reparatie centrum van iServiceCenter. Zij gaan m'n††iPad repareren. Dit is niet een standaard weg die ik rij met mijn rijinstructeur, maar dit kan wel examen terrein zijn waar ik dien af te rijden. Ik ben in september begonnen met mijn rijlessen. Tot nu toe gaat het enorm goed, ik kan al goed overweg met de koppeling. Ik heb alleen nog wat moeite met vooruit kijken en dan vooral de blauwe borden. Hier oefen ik dan ook veel mee als ik aan het autorijden ben. Volgende week woensdag heb ik mijn proefexamen. Dit is afrijden, wat minder fors wordt gerekend als het landelijk examen. Als je slaagt voor het proefexamen dan sluit je de bijzondere manoeuvres af. Dit is in parkeren en de¬†stop opdracht. Als ik autorijles heb ga ik vaak gebieden onderzoeken rond om het CBR. Dit zijn wijken zoals Maarssen en Overvecht. Ik vind het rijden ontzettend leuk alleen wil ik nu wel mijn rijbewijs hebben. Toen ik de vorige keer thuis kwam van rijlessen, had mijn jongere broertje mijn iPad kapot gemaakt. Nu moet mijn iPad gerepareerd worden. Dit is vroeger al weleens gebeurd toen ben ik naar†iServiceCentergefietst. Dit reparatie centrum heeft mijn†iPhone repareren. Dit beviel mij de afgelopen keer zeer goed, dat ik mijn iPad deze¬†keer laat repareren bij iServiceCenter!Drie dagen geleden ben ik wezen stappen met mijn vrienden in Utrecht.

16:16, 18/11/2014 .. 0 comments .. Link

Het was zaterdag morgen en ik zou in de avond uitgaan met mijn maten. Het was rond een uurtje of 1 en we spraken af om wat drank te kopen. We gingen naar het centrum in de omgeving. Daar zit een dranken winkel en een supermarkt. We kochten wat alcohol en gingen naar het huis van een van mijn kameraden. Na een goede middagpauze begonnen we met het drinken. Het ene na het andere biertje ging op. Toen het inmiddels tegen de avond was, was iedereen al dronken. We besloten om naar de stad te gaan om te bunkeren. Na het eten gingen we een bar in. Hier dronken we te veel dat ik niet eens meer recht kon lopen. We hadden een gezellige avond. Toen ik wakker werd wilde ik op mijn telefoon kijken hoe laat het was. Ik pakte mijn telefoon uit de oplader en ik zag dat het scherm van mijn iPhone 5 gebroken was. Ik belde mijn vrienden op om te vragen of een van hun wist hoe het gebeurd was. Niemand nam op uitgezonderd een vriend. Hij vertelde dat hij geen idee had hoe het gebeurd was, maar hij had wel een goed adresje om hem te repareren. Hij zei dat ik een afspraak moest maken bij iServiceCenter. Ik maakte een afspraak en ik werd eerlijk geholpen. Het kapotte scherm van mijn iPhone 5 was binnen een no-time gerepareerd. Voor mijn iPhone reparatie ga ik de volgende keer weer naar iServiceCenter! Zij verlenen een uitstekende kwaliteit voor een lage prijs!In de bus luister ik altijd naar muziek, tot mijn spijt is mijn telefoon vaak leeg.

12:56, 18/11/2014 .. 0 comments .. Link

Het is weer najaar. Ik liep richting de bus om naar school te gaan. Het regende en ik werd nat, want ik had geen plu mee. Gebruikelijk fiets ik dit eindje naar de bus, alleen was ik mijn fiets de vorige dag bij de bus vergeten, omdat ik werd opgepikt door mijn moeder. Toen ik tenslotte in de bus zat deed ik mijn oortjes in om muziek te luisteren. Ik luister meestal muziek in de bus, omdat er verder niet veel te doen is. Toen ik uiteindelijk op school was aangekomen begon mijn les. Doordat het dusdanig slecht weer was had ik ook helemaal geen zin in school. Toen mijn belangrijkste vak was afgelopen hadden we een half uurtje rust. In de rust was er weinig te doen doen dus ging ik samen met nog een paar klasgenootjes op onze iPhone's spelletjes spelen. Toen de rust was afgelopen viel ook mijn iPhone uit. Ik baalde aangezien ik was mijn oplader vergeten en ik moest nog helemaal naar huis met de bus. Toen ik thuis kwam was ik het zat. De batterij van mijn iPhone gaat elke dag zo razendsnel leeg dat het niet meer grappig is. Soms moet ik hem wel 3 maal per dag opladen. Ik ging op het web kijken naar iPhone Reparatie en ik vond direct de webshop van iServiceCenter. Ik belde om een afspraak te maken en ik kon de volgende dag al geholpen worden. Mijn nieuwe batterij doet het zeer goed en ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van mijn batterij. Hij gaat weer extra lang mee. Voor m'n volgende iPhone reparatie ga ik wederom naar iServiceCenter!In de bus luister ik altijd naar muziek, tot mijn spijt is mijn telefoon vaak leeg.

12:56, 18/11/2014 .. 0 comments .. Link

Het is weer najaar. Ik liep richting de bus om naar school te gaan. Het regende en ik werd nat, want ik had geen plu mee. Gebruikelijk fiets ik dit eindje naar de bus, alleen was ik mijn fiets de vorige dag bij de bus vergeten, omdat ik werd opgepikt door mijn moeder. Toen ik tenslotte in de bus zat deed ik mijn oortjes in om muziek te luisteren. Ik luister meestal muziek in de bus, omdat er verder niet veel te doen is. Toen ik uiteindelijk op school was aangekomen begon mijn les. Doordat het dusdanig slecht weer was had ik ook helemaal geen zin in school. Toen mijn belangrijkste vak was afgelopen hadden we een half uurtje rust. In de rust was er weinig te doen doen dus ging ik samen met nog een paar klasgenootjes op onze iPhone's spelletjes spelen. Toen de rust was afgelopen viel ook mijn iPhone uit. Ik baalde aangezien ik was mijn oplader vergeten en ik moest nog helemaal naar huis met de bus. Toen ik thuis kwam was ik het zat. De batterij van mijn iPhone gaat elke dag zo razendsnel leeg dat het niet meer grappig is. Soms moet ik hem wel 3 maal per dag opladen. Ik ging op het web kijken naar iPhone Reparatie en ik vond direct de webshop van iServiceCenter. Ik belde om een afspraak te maken en ik kon de volgende dag al geholpen worden. Mijn nieuwe batterij doet het zeer goed en ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van mijn batterij. Hij gaat weer extra lang mee. Voor m'n volgende iPhone reparatie ga ik wederom naar iServiceCenter!In de bus luister ik altijd naar muziek, tot mijn spijt is mijn telefoon vaak leeg.

12:56, 18/11/2014 .. 0 comments .. Link

Het is weer najaar. Ik liep richting de bus om naar school te gaan. Het regende en ik werd nat, want ik had geen plu mee. Gebruikelijk fiets ik dit eindje naar de bus, alleen was ik mijn fiets de vorige dag bij de bus vergeten, omdat ik werd opgepikt door mijn moeder. Toen ik tenslotte in de bus zat deed ik mijn oortjes in om muziek te luisteren. Ik luister meestal muziek in de bus, omdat er verder niet veel te doen is. Toen ik uiteindelijk op school was aangekomen begon mijn les. Doordat het dusdanig slecht weer was had ik ook helemaal geen zin in school. Toen mijn belangrijkste vak was afgelopen hadden we een half uurtje rust. In de rust was er weinig te doen doen dus ging ik samen met nog een paar klasgenootjes op onze iPhone's spelletjes spelen. Toen de rust was afgelopen viel ook mijn iPhone uit. Ik baalde aangezien ik was mijn oplader vergeten en ik moest nog helemaal naar huis met de bus. Toen ik thuis kwam was ik het zat. De batterij van mijn iPhone gaat elke dag zo razendsnel leeg dat het niet meer grappig is. Soms moet ik hem wel 3 maal per dag opladen. Ik ging op het web kijken naar iPhone Reparatie en ik vond direct de webshop van iServiceCenter. Ik belde om een afspraak te maken en ik kon de volgende dag al geholpen worden. Mijn nieuwe batterij doet het zeer goed en ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van mijn batterij. Hij gaat weer extra lang mee. Voor m'n volgende iPhone reparatie ga ik wederom naar iServiceCenter!De speurtocht naar een verouderd model iPod oordopjes.

15:06, 23/7/2014 .. 0 comments .. Link

Ik fiets elke dag plusminus 15 kilometer naar mijn werk en weer terug. Drie jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een iPod. Ik fietste drie jaar lang lekker met muziek op naar mijn werk. Het werd gewoon een afhankelijkheid. Tot vorige maandag. Ik fietste naar mijn werk terwijl het stormde, mijn oortjes gingen stuk. Ik was teleurgesteld want nu had ik op de terugweg geen muziek. Toen ik thuis was wilde ik gelijk nieuwe oortjes gaan kopen dus ik ging langs de Mediamarkt in de binnenstad. Toen ik bij de Mediamarkt om mijn verouderde oortjes vroeg hadden ze mijn oortjes niet meer in het assortiment. Ze kwamen aanzetten met de 'vernieuwde versie'. Deze zijn ook van Apple alleen moet je deze in je oor stoppen. Ze noemen ze in-ear oordopjes. Ik baalde want ik vind dit model niet lekker in mijn oor zitten en ik wilde graag de verouderde versie. Ik besloot ze daarom ook niet te kopen en ik ging met lege handen naar huis toe. Toen ik thuis kwam ging ik toch nog even een kijkje op internet nemen. Ik kwam uit bij de webshop van Allphoneparts. Ik typte oortjes in bij de zoekbalk en ik vond ze gelijk! Ze hadden ook de nieuwste oortjes maar daar was ik niet in geinteresseerd. Ik bestelde ze iets voor 5 uur en de dag erna lagen ze in mijn brievenbus toen ik thuis kwam uit mijn werk. Ik ben erg blij dat Allphoneparts ze nog op voorraad had en ik besloot nog een reserve paar te kopen. In het vervolg ga ik voor al mijn accessoires voor mijn iPod naar de site van Allphoneparts

 Lang gewacht maar nu zijn wij erg tevreden met de iPad.

12:56, 23/7/2014 .. 0 comments .. Link

Een tijd geleden hebben mijn echtgenote en ik een iPad gekocht. We wilden er altijd al een hebben maar we bleven steeds wachten tot er weer een andere versie op de markt kwam. Toen we hem hadden besteld wilden wij er natuurlijk ook een hoesje bij. Deze bestelde wij bij AllPhoneParts, omdat wij hier altijd onze benodigdheden bestellen voor onze smartphone. We gebruiken de iPad voor allerlei gevariëerde zaken. We gebruiken hem bijvoorbeeld om liedjes mee af te spelen. Hij staat namelijk aangesloten op de boxen in ons huis. Dit doen wij via YouTube applicatie. Ook spelen wij games op de iPad. Met elkaar en tegen elkaar. We denken er over na om nog een iPad aan te schaffen omdat we hem zo veel gebruiken. Zelfs de computer staat nu al maanden uit. Je pakt eerder even de iPad om zo via handige apps super snel je lievelingswebsite te openen. Mijn vrouw houdt bijvoorbeeld erg van winkelen en zij kijkt bijna iedere avond wel even op de Zalando app of er nog leuke artikelen in de aanbieding zijn. Ik hou meer van voetbal en in het weekend hou ik via de iPad eenvoudig alle standen bij. Ook dit gaat via een applicatie maar dit kan allemaal zo gemakkelijk dankzij de iPad. Wij zijn er erg tevreden mee en als wij er nog een iPad gaan kopen dan weet ik zeker dat wij het hoesje weer bij AllPhoneParts gaan bestellen!

 Om het weekend ga ik karper vissen met een goede maat

16:15, 16/7/2014 .. 0 comments .. Link

Een poos geleden heb ik op de website van allphoneparts een externe batterij besteld. Hij was niet duur en hij werkt geweldig! Ik ga namelijk om het weekend nachtvissen samen met een goede vriend van mij. We slapen dan aan de waterkant in een kampeertent. Helaas hebben wij in de tent geen elektriciteit dus leek mij dit een goede oplossing. Als we gaan vissen zoeken we elke keer een andere plek op. De laatste keer zaten we aan de waterkant ergens in Zeeland. Het was een stuk rijden maar we hadden het ervoor over. We hadden allebei namelijk 2 karpers gevangen. Ik ving de langste karper, hij was wel 60cm lang!. Eerstkomend weekend gaan we op een plek vissen waar we al een keer eerder zijn geweest. Normaal gesproken doen wij dit niet maar de vorige keer hadden wij daar wel 7 karpers op de kant weten te krijgen. Dat zijn dan ook de meeste karpers die wij in een weekend hebben gevangen! Wij gaan dan ook een extra lang weekend om zo onze topprestatie te verbeteren! Dit weekend zal de externe batterij extra goed van pas komen. Bedankt Allphoneparts voor het leveren van dit handige artikel!Mijn oplader was kapot, nu heb ik een andere gekocht bij Allphoneparts!

13:06, 16/7/2014 .. 0 comments .. Link

7 dagen geleden wilde ik samen met 9 vrienden een potje voetballen bij een sportpark in de wijk. Toen ik mijn vrienden wilde inlichten kwam ik erachter dat de batterij van mijn iPhone op was. Geen probleem zou je denken maar mijn oplader was stuk. Ik ging naar de website van mijn vertrouwde leverancier in Apple en Samsung producten namelijk: allphoneparts. Ik bestelde de oplader en ik kon hem de dag erna al in ontvangst nemen. Ik was opgelucht dat de oplader zo snel in huis was, want nu kon ik sneller afspreken met mijn vrienden. Ik maakte een groepsapp aan zodat ik al mijn maten in een keer een bericht kon sturen. Ze reageerden positief en waren wel in voor een partijtje voetballen! We spraken af aan het einde van de middag. Er was niemand op het sportpark dus we konden het beste veld uitkiezen. Na 2 uur intens verschillende voetballen spellen te hebben gespeeld, waren we even uitgeteld en besloten wij een pauze in te lassen. Na 15 minuten rust gingen we nog een uurtje door. Het begon al donker te worden maar we waren ook uitgeteld. Tijd om weer naar huis te gaan! Toen ik thuis kwam, kon ik gelijk weer gebruik maken van mijn nieuwe oplader. Hij deed het nog prima en ik ben Allphoneparts ontzettend dankbaar voor het toeleveren van een goed werkende lader! In de toekomst kom ik hier zeker terug. Thuis op de bank je telefoon kunnen opladen dankzij een extra lange oplaadkabel.

11:53, 10/7/2014 .. 0 comments .. Link

Na mijn werk kom ik thuis en wil ik rustig op de bank kunnen zitten en reageren op de berichten in mijn telefoon. Vaak is mijn iPhone na een lange dag werken leeg of bijna leeg. Dan kom ik thuis en dan moet mijn iPhone eerst in de oplader. Dit zou geen probleem zijn alleen red mijn lightning kabel het niet tot aan de bank. Nu zijn er meerdere mogelijkheden. Of een langere datakabel kopen of je bank opschuiven. Ik koos voor de eerste mogelijkheid. Je zou denken dat, wanneer je een langer oplaadsnoer koopt, je van al je moeilijkheden af bent. Helaas ging het bij mij een beetje anders. Ik typte lang oplaadsnoer in op google en ik kreeg verschillende webshops die dit artikel verkochten. Ik keek een beetje wat een gemiddelde prijs was en besloot er een te kopen. In twee dagen had ik hem al in huis, maar binnen twee dagen was hij ook alweer kapot. Toen ik met de webshop belde werd mij verteld dat ik er geen garantie op had. Het was dus een slechte aankoop. Ik besloot het nog een keer te proberen maar dan bij een andere site. Ik typte het opnieuw bij google in maar dit keer keek ik bij de adverterende sites. Hier kwam de site van AllPhoneParts naar voren. Toen ik op de webshop klikte kwam deze site al veel professioneler over dan de vorige. Op goed geluk bestelde ik nog een super lange lightning kabel. Dit keer had ik hem binnen 1 dag al binnen! Ik haalde hem uit de verpakking en zag dat deze datakabel er al stukken beter uitzag als de vorige. Nu ik mijn datakabel een maand gebruik, ben ik er nog steeds erg tevreden mee. Voor mijn benodigdheden en onderdelen ga ik voortaan naar AllPhoneParts toe, want hier weet ik zeker dat de producten van hoge kwaliteit zijn!Eenvoudig hoesje met verschillende functies

14:35, 2/7/2014 .. 0 comments .. Link

Ik ben twee maanden geleden uitgegaan in Midden Nederland. Ik was samen met 5 kennissen. We bezochten meerdere cafés in de binnenstad. Toen het mijn beurd was om een rondje te geven kwam ik er achter dat ik mijn portefeuille was kwijtgeraakt. Erg vervelend want hier zaten verschillende belangrijke pasjes in zoals mijn bankpas. Toen ik thuis kwam had ik gelijk al mijn pasjes geblokkeerd. Toen ik al mijn pasjes had geblokkeerd ging ik naar alle cafés waar ik ben geweest mails sturen met de vraag of zij mijn portefeuille ergens hebben kunnen vinden. Helaas, vermoedelijk heeft de vinder mijn portemonnee gestolen. Ik denk dat ik mijn portefeuille ben kwijt geraakt omdat ik eigenlijk nooit een portefeuille op zak heb. Ik merkte het ook niet toen hij verdwenen was. In tegenstelling tot mijn iPhone. Hier kijk ik gemiddeld om het kwartier op. Als mijn iPhone uit mijn zak was gevallen had ik dit wel eerder geweten. Toen ik dit vertelde tegen een vriend zei hij dat ik een hoesje voor mijn telefoon moest aanschaffen met daarin een portemonnee. Dit leek mij een erg goed idee en ik ging opzoek! Al snel kwam ik op een webshop waar ze deze handige hoesjes aanboden. Ik bekeek het assortiment en ik kon moeilijk mijn keus maken. Toen ik er een had besteld had ik hem de dag erna al thuis! En dit terwijl ik er geen haast bij had! Nu ik mijn beschermhoes iets langer dan 4 weken in gebruik heb, ben ik er nog steeds zeer tevreden mee. Voortaan ga ik voor mijn iPhone benodigdheden weer naar de website van allphoneparts!Wat voor cadeau geef je je dochter van bijna 12 jaar voor haar 12e verjaring?

12:44, 2/7/2014 .. 0 comments .. Link

Mijn dochtertje is over 1 maand jarig en zij wordt dan 12 jaar. Het was vorig jaar al lastig om een cadeau uit te kiezen maar volgens mij wordt het elk jaar lastiger. Ik vroeg pas aan mijn dochter wat ze wilde hebben voor haar verjaardag. Ze wilde de nieuwe iPhone 5s in de kleur roze. Ik begon te lachen want een nieuwe iPhone is natuurlijk hartstikke duur en ze heeft al een iPhone 4s die nog prima werkt. Wel is haar iPhone al een aantal keer gevallen voordat ze een hoesje had. Op de achterkant zitten aardig wat krassen en er zit een kleine barst in de linker bovenhoek van het scherm. Het liefst zou ik mijn dochter natuurlijk een nieuwe iPhone 5s geven maar hier heb ik echt niet genoeg geld voor. Ik belde een goede vriend op om hem te vragen voor advies. Aan de telefoon vertelde ik dat ze het liefst een nieuwe iPhone 5s in de kleur roze wilde hebben, maar dat dat natuurlijk absurd is voor een meisje van bijna 12 jaar. Ik dacht eraan om de achterkant en het scherm van mijn dochter haar iPhone 4s te laten repareren zodat het lijkt of zij een nieuwe iPhone heeft gekregen voor haar verjaardag. Toen kwam mijn goede vriend met een idee. Hij had zelf een zoontje en die wilde graag een blauwe iPhone 4. Hij had zijn iPhone 4 om laten bouwen. Dit had hij laten doen bij een bedrijf genaamd Allphoneparts op het industrieterrein van Lage Weide. Mij leek het erg tof om dit ook voor mijn dochtertje te doen, dus ik besloot even te kijken op de webshop. De webshop was erg duidelijk en ik kwam al snel op de ombouwsets pagina. Ik wist dat mijn meisje een roze iPhone wilde dus mijn keus was snel gemaakt. Toen bedacht ik me dat ik helemaal niet zo technisch was en ik ging me afvragen hoe ik de ombouwset op de iPhone 4s van mijn dochter zou krijgen gemonteerd. Ik besloot eerst contact te zoeken met de webshop voordat ik de ombouwset ging aanschaffen. Toen ik de webshop belde werd ik eerlijk te woord gestaan door een medewerker. De medewerker vertelde mij dat ik de iPhone langs kon brengen en dat ik voor 89 euro mijn iPhone al kon laten ombouwen inclusief de reparatie. Deze deal kon ik niet laten lopen en ik bracht dezelfde middag de iPhone van mijn dochter nog langs. Omdat deze nieuwe iPhone maar weinig heeft gekost had ik zelfs nog wat geld over voor een ander cadeautje voor mijn meisje. Ik ben zeer te vrede over de prijs/kwaliteitsverhouding van de webshop. Verder vind ik dat zij een super service bieden. Voor onderdelen ga ik de volgende keer zeker weer naar Allphoneparts!Tevreden koper van een nieuw onderdeel en accessoires.

15:28, 25/6/2014 .. 0 comments .. Link

Ik heb sinds een half jaar een iPhone. De iPhone bevalt mij enorm goed en ik ben er ook erg zuinig op. Een maand geleden was het heerlijk weer en ik zat op een terrasje in de zon. Toen ik mijn iPhone uit mijn broekzak wilde halen omdat ik gebeld werd viel hij per ongeluk. Hij viel uitgerekend op een steentje waardoor meteen heel mijn beeldscherm was gebarsten. Ik baalde als een stekker. Kennissen van mij hebben ook een iPhone en die is bij hun ook wel eens stuk gevallen. Ik vroeg aan mijn vrienden waar ik hem het goedkoopst kon laten maken. Twee van mijn vrienden waren zeer te spreken over AllPhoneParts in Utrecht. Die zelfde avond ben ik naar de website: http://www.AllPhoneParts.nl gegaan om te kijken of ze in verhouding duurder zijn als andere reparatiecentrums. Toen ik de prijzen van een nieuw scherm had vergeleken bleek zij ook nog eens de goedkoopste van Utrecht te zijn! Ik heb de volgende dag gebeld om een afspraak te maken en ik kon dezelfde middag nog terecht. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en binnen een half uur was mijn iPhone gerepareerd! Toen ik thuis was wilde ik natuurlijk niet dat mijn telefoon nog een keer kapot zou vallen en ik besloot daarom een hoesje te kopen. Opnieuw bezocht ik de website: http://www.AllPhoneParts.nl en vergeleek alle soorten hoesjes met elkaar. Het is een ruim assortiment waardoor ik nauwelijks kon kiezen. Uiteindelijk koos ik voor de flip case. Dat is een hoesje die je open en dicht kan kleppen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe scherm en accessoires. Ik raad http://www.AllPhoneParts.nl dan ook zeker aan voor reparaties, beeldschermen en accessoires!Overal je telefoon opladen, dat wilt toch iedereen!

12:14, 25/6/2014 .. 0 comments .. Link

Voorheen had ik altijd het probleemgeval dat mijn iPhone snel uitviel. Afgelopen maand kwam mijn zus naar mij toe met een goed aanbeveling. In een zaak zag mijn zus een externe batterij voor je iPhone. Ik besloot dit op google op te zoeken en de eerste site die ik tegenkwam was: http://www.allphoneparts.nl . Op deze webshop vond ik een uitgebreid assortiment met onderdelen, accessoires en hoesjes. Ik besloot een kijkje te nemen bij de accessoires. Hier zag ik een hoesje met daarin een externe batterij. Dit artikel vond ik erg interessant, omdat ik weinig ruimte heb in mijn zakken. Ik besloot dit artikel te ordenen. Toen ik op de bestelpagina kwam zag ik dat ik een kortingscode kon invullen. Omdat ik zelf weinig geld te besteden heb per maand, ging ik naar een kortingscode van allphoneparts op zoek. Ik typte het op Google in en kreeg meerdere sites met kortingscodes. Ik kreeg de code: DCC0640 van een site. De code bleek een waarde te hebben van 10% op alles! Ik had de externe batterij besteld met de kortingscode en ontving het de dag na mijn bestelling! Ik raad iedereen aan om je onderdelen, accessoires en hoesjes bij http://www.allphoneparts.nl te kopen!De Powerbank is een handige accessoires voor onder weg, zie hier mijn belevenis.

15:40, 18/6/2014 .. 0 comments .. Link

Elke zomervakantie ga ik met mijn gezin kamperen. Meestal gaan wij naar Zuid-Frankrijk of naar Italië. Dit is altijd ver reizen, maar we proberen het iedere keer zonder overnachting. Onderweg willen de kinderen dan spelletjes spelen op onze iPhone’s. Dit vinden zij leuk maar onze iPhone's raken er snel door leeg. Een maatje van ons gaf twee dagen voor wij op vakantie gingen de tip om een Powerbank te kopen. Dit is een oplader zonder stopcontact. Wij besloten er een aan te schaffen bij: www.allphoneparts.nl voor we nog op zomervakantie gingen, in de hoop dat hij op tijd aan zou komen. Een dag na dat wij de powerbank hadden gekocht, viel er een pakketje door de brievenbus. We hadden mazzel want het was de powerbank.

Toen we vorig vakantie naar Zuid-Frankrijk zijn gereden viel de eerste iPhone al uit bij Parijs. Gelukkig hadden we de Powerbank mee en hij werkte perfect. Tijdens de vakantie hebben we de Powerbank maar 3 keer hoeven opladen. Wij zijn er erg blij mee en raden www.allphoneparts.nl dan ook zeker aan voor de handige accessoires en de goede service!Hardlopen door het park met de iArmband waardoor je eenvoudig muziek kunt luisteren!

14:30, 18/6/2014 .. 0 comments .. Link

Ik ben een erg sportief typ die drie keer per week hardloopt. Het liefst luister ik onder het hardlopen muziek. Dit heb ik een aantal keer geprobeerd door mijn iPod in mijn broekzak te stoppen achter een ritssluiting. Dit werkt niet zo goed, vaak gaan mijn oortjes dan uit mijn iPod. Hierdoor moet ik stilstaan met hardlopen. Na een poosje gaat dit je vervelen. Ik ging weer hardlopen zonder mijn muziek, tot 7 dagen geleden. Ik rende mijn vaste rondje door het park en ik zag dat een jogger mij tegemoet liep. Hij had iets om zijn arm zitten. In eerste instantie leek het een snelheidsmeter voor tijdens het hardlopen. Toen de jogger langs mij rende zag ik dat hij hier zijn iPod in had zitten met oortjes. Ik sprak de hardloper aan om te vragen waar hij de armband had gekocht. Hij vertelde dat hij hem op: www.allphoneparts.nl had gekocht. Toen ik thuis was, ben ik gelijk naar de website gegaan. Hier heb ik de iArmband gekocht. Binnen 1 dag had ik de iArmband al binnen en ik kon hem gelijk gebruiken! Mijn probleem van geen muziek tijdens het hardlopen is nu opgelost. Ik ben de jogger en www.allphoneparts.nl erg dankbaar!Handige iPhone ventilatierooster voor in mijn nieuwe auto

12:12, 18/6/2014 .. 0 comments .. Link

14 Dagen geleden was ik staande gehouden voor bellen tijdens het rijden. Dit grapje heeft mij 227 euro gekost! Dit vond ik iets te duur en besloot daarom een mobiele telefoon houder te kopen. Ik ging opzoek naar een iPhone houder die ik niet op de voorruit hoef te plakken, want van die zuignap krijg je lelijke randen die je er moeilijk vanaf gepoetst krijgt. Al gauw kwam ik bij de website: www.allphoneparts.nl terecht. Ik keek bij de collectie accessoires. Ik vond hier meerdere iPhone houders voor in de auto. Meerdere die je op je voorruit moet zetten, maar ook een die je op je ventilatierooster kan zetten. Dit was precies waar ik naar opzoek was en ik besloot de iPhone houder te orderen.  Inmiddels ben ik een tevreden eigenaar van de iPhone houder en ik kan nu oneindig in mijn auto bellen zonder dat ik hier een bon voor krijg. Ik raad iedereen met een smartphone dan ook zeker aan om een iPhone houder te bestellen. Bij www.allphoneparts.nl waar ik mijn iPhone houder heb besteld, zijn er voortdurend scherpe prijzen en bieden ze een uitstekende service! Een aanrader dus!De goedkoopste accessoires voor je smart Phone in Nederland.

09:36, 18/6/2014 .. 0 comments .. Link

Een maand geleden. Ik liep samen met mijn zusje door de stad in Utrecht. Wij zouden een cadeau gaan kopen voor onze moeder want zij was bijna jarig. Na een paar uur door de stad te hebben gelopen en verschillende winkels te hebben bezocht, vonden wij helaas niks leuks voor onze moeder. Wij baalde, want onze moeder was al over 1 week jarig en we hadden nog maar weinig tijd. Mijn zusje kwam met een goed idee toen we thuis waren. Onze ouders hebben sinds kort allebei een smart Phone. Mijn zusje leek het leuk om voor mijn moeder haar iPhone een accessoires te bestellen. Nu zouden we een leuk cadeau kunnen geven, waarvoor we niet meer de stad in hoeven. We besloten op het web te gaan kijken om zo een leuke accessoires te vinden voor mijn moeder haar iPhone.

We hadden het plan al nu moest het nog uitgevoerd worden. We typten accessoires mobiele telefoon in en we kregen meerdere websites waaronder: www.allphoneparts.nl. Na deze webshop met meerdere webshops te hebben vergeleken, bleek allphoneparts toch echt de goedkoopste te zijn! We bekeken het grote assortiment onderdelen. Hier zaten bijvoorbeeld extra lange opladers, opladers voor in de auto, externe batterijen en smart Phone houders voor in de auto tussen. Gelukkig kan mijn zusje beter beslissingen nemen dan dat ik dat kan. Ze koos uiteindelijk voor de externe batterij.

Mijn moeder had altijd het probleem dat haar mobiele telefoon snel uitviel. Ze gaf dit 2 weken voor haar verjaardag al eens aan bij mijn zusje. Ook had onze moeder zelf op internet al gezocht naar soort gelijke producten, maar ze had de externe batterij nog niet gevonden. Ze vertelde tegen mijn zusje dat ze wel een kleine powerbank wilde hebben die in haar tas past zodat ze onderweg naar werk haar smart Phone kan opladen.

Toen mijn zusje en ik op de bestel site kwamen zagen we dat wij een couponcode konden invullen. Omdat wij alle twee studeren en daarom weinig kunnen werken, wilde wij wel de moeite nemen om een couponcode op te zoeken. Dit ging makkelijker dan dat wij hadden gedacht. Wij typte het op google in en we kregen meerdere sites met kortingscodes. Een van die sites gaf ons de code: DCC0640. De code had een waarde van 10% op het gehele assortiment!

Mijn zusje en ik bestelde de externe batterij 's middads rond 4 uur. Op de website stond aangegeven dat als je voor 5 uur in de middag besteld dat het artikel de zelfde dag nog wordt verzonden. Dit was waar want de volgende dag kregen wij de externe batterij al binnen.

Toen onze moeder de externe batterij kreeg vond ze de externe batterij erg mooi en handig. Ze gebruikt hem nu al een tijdje en de kwaliteit blijft het zelfde. Wat een goede service en kwaliteit van www.allphoneparts.nl. Wij vinden www.allphoneparts.nl echt een top webshop! About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mijn broer vierde zijn verjaardag en kreeg een zeer mooie iPhone, hij gaf mij toen zijn oude iPhone
Een uitje met de schoolklas tegen het einde van het schooljaar.
Wanneer ik autorijles heb ga ik meestal gebieden onderzoeken.
Drie dagen geleden ben ik wezen stappen met mijn vrienden in Utrecht.
In de bus luister ik altijd naar muziek, tot mijn spijt is mijn telefoon vaak leeg.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer