Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kunst en meer

13/11/2011 - Betaalbare Schilderijen versus traditioneel Dure schilderijenDe laatste jaren is er in de kunst met name in de schilderijen handel een trend ontstaan. Galerie houders zien hun omzetten teruglopen terwijl de online omzetten van betaalbare schilderijen webshops door het dak gaan, waar komt dit toch door? Het antwoord is simpel, tijden zijn verandert.

Specialisten zijn achterhaald
Het internet en de onbeperkte hoeveelheid kennis die daarop beschikbaar is heeft ervoor gezorgd dat specialisten niet meer nodig zijn. Tegenwoordig hoeft men niet meer naar de speciaalzaak voor een laptop of een tv. De consument van nu leest zich online in, bekijkt vervolgens het aanbod online en koopt tenslotte online. Voorheen hadden vooral winkeliers die handelde in “gemak goederen” last van de stijgende groei van internet shops. Maar doordat de webshops steeds professioneler worden krijgen ook de handelaren van “specialty goods” last van internetshops. Zo ook galerie houders.

De wensen van de consument zijn veranderd
Waar de consument voorheen veelal duizenden euro’s over had voor een mooi schilderij is dat tegenwoordig maximaal een paar honderd euro. De reden ligt bij het feit dat mensen flexibel willen zijn en blijven. Tegenwoordig blijven mensen gemiddeld 5 tot 8 jaar bij een werkgever waarna ze weer een stap maken. Dit geld ook voor kunststukken, mensen willen tegenwoordig geen schilderij meer aan de muur waar ze verplicht zijn jaren naar te kijken omdat het zoveel geld heeft gekocht. Mensen willen het schilderij kunnen vervangen als ze dit niet meer mooi vinden zonder over de financiën te hoeven nadenken.

Schilderijen uitleen services
Voorheen hadden vooral schilderij-uitleen services baat bij deze trend. Tegenwoordig zijn de reproductie technieken zo ver gevorderd dat abstracte schilderijen , foto kunst schilderijen en moderne schilderijen tegen zulke lage prijzen kunnen worden aangeboden dat het rendabeler is voor de consument om betaalbare schilderijen online te kopen in plaats van duur te huren of te kopen. De conlclusie is dan ook dat de kunst galerieën tot een uitstervend ras behoren net zoals dat het geval was bij de slager en de kaasboer op de hoek.

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer