Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Alvleesklier klachten en alvleesklierkanker Home | Profile | Archives | Friends
Alvleesklier klachten en alvleesklier is om mensen te helpen met hun alvleesklier klachten

Alvleesklierkanker13/1/2012
De alvleesklier is een klier die ligt in de buurt van de lever, de twaalfvingerige darm en maag. Het heeft een aantal van de afscheiding, waarvan sommige direct in de darm. Een afscheiding gaat in plaats daarvan in het bloed en is nauw betrokken zijn bij de manier waarop het lichaam gebruikt suikers. Deze stof heet insuline. Een tekort aan insuline in het lichaam resulteert in een chronische ziekte genaamd diabetes mellitus. Het feit dat de urine suiker bevat werd voor het eerst opgemerkt in de zeventiende eeuw. Pas in 1889 werd bewezen dat diabetes het gevolg is van falen van de alvleesklier. In 1921 Banting bereid een extract van de alvleesklier die nu wordt genoemd insuline. Meer dan de helft van de mensen met diabetes de ontwikkeling van de toestand voordat ze vijftig jaar oud. Vrouwen zijn vaker dan mannen getroffen.

lees meer hier : alvleesklierkankeralvleesklier

Studies van diabetes tonen aan dat erfelijkheid een belangrijke rol speelt. Eenmaal diabetes in de kindertijd werd beschouwd als altijd fataal. Nu deze kinderen opgroeien, trouwen, en zijn familie. We weten nu dat als beide ouders diabetes, de kinderen zullen zeker de ziekte erven. Overgewicht is ook belangrijk in relatie tot diabetes. Niet iedereen die is overgewicht ontwikkelt de ziekte. Maar negen van de tien mensen die de ontwikkeling van diabetes zijn overgewicht. Onder degenen die zijn overgewicht en die de ontwikkeling van diabetes, diëten en herstel van normaal gewicht vermindert de ernst van de symptomen en soms controleert de conditie. De persoon die is zwaar, maar kan produceren meer en meer insuline en dit kan een factor zijn bij de uitputting van de functie van de, de alvleesklier. Zoals ik al vermeld in eerdere artikelen, zowel de hypofyse en de bijnieren zijn ook verwant in hun functies om het gebruik van suiker door het lichaam.

Symptomen van diabetes

De belangrijkste van de symptomen van diabetes zijn de algemene zwakte, gewichtsverlies, overmatige eetlust, dorst en overmatige stroom van urine. Jeuk is een veel gezien verschijnsel. Het eerste teken van ernstige diabetes kan leiden tot verlies van bewustzijn, dat is de zogenaamde diabetische coma te zijn.

Kinderen hebben de ziekte harder dan doen volwassenen, en de artsen zijn van mening dat hoe groter de leeftijd waarop diabetes de minder ernstige begint is de ziekte.

Tegenwoordig is diabetes wordt meestal ontdekt door een onderzoek van de urine, en suiker is waarschijnlijk het vaakst worden gevonden als de test wordt uitgevoerd direct na een maaltijd. Wanneer suiker wordt gevonden in de urine, moet onderzoeken ook worden gemaakt van de hoeveelheid suiker in het bloed, vooral na de persoon is vasten. Een normaal mens heeft een bloedsuikerspiegel als je vast van ongeveer 70 milligram per 100 milliliter bloed, terwijl als de persoon diabetes heeft het cijfer dichter bij 150.

Eenvoudige tests zijn inmiddels ontwikkeld die mensen gebruiken zichzelf om een ​​indicatie te krijgen over de vraag of er suiker in de urine. Wanneer deze wordt gevonden, moet de arts worden gevraagd om alle te maken van de

nodige onderzoeken om de ernst van de aandoening te bepalen en om meteen een behandeling voorschrijven om de ziekte onder controle.

Dieet en het gebruik van insuline zijn de basis stappen in het controleren van diabetes. Omdat infecties zijn zeer ernstige gevolgen hebben voor personen die aan suikerziekte lijdt, moet een volledige studie van het lichaam worden gemaakt om eventuele infecties in de tanden, de sinussen, de borst, de galblaas of elders te elimineren.

Het dieet is ontworpen om de persoon te brengen naar zijn ideale gewicht en de totale hoeveelheid suiker die in het lichaam te verminderen. Veel mensen hebben geen insuline onmiddellijk of wanneer ze op de reductie dieet. Als insuline nodig is, wordt het bedrag in relatie tot de voeding en het onderhoud van normaal gewicht. Patiënten moeten samenwerken met de arts bij het reguleren van de controle van suiker in relatie tot insuline inname. Emotionele spanningen zijn ernstig. Infectie kan ernstig zijn, zo niet dodelijk. De diabetespatiënt moet schoon worden gehouden. Onmiddellijke aandacht wordt gegeven aan alle blauwe plekken en snijwonden van de huid. In de zorg voor de nagels van de diabetische moet vermijden snijden of duwen van de cuticula. Het belangrijkste is een goede aandacht voor de voeten. Deze moeten worden gewassen met warm water en een neutrale zeep elke dag. Moeten ze grondig, maar voorzichtig worden gedroogd. Verwondingen aan de voeten moeten worden vermeden, en in het bijzonder verwondingen door het snijden van teennagels of likdoorns. Kousen moeten schoon, en loszittende, maar zonder rimpels.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer