Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Amicia Herent Home | Profile | Archives | Friends
Weblog over Amicia Herent, een voetbalploeg die uitkomt in de 3de reeks van de KBLVB.

Amicia roemloos tenonder12/4/2012

Amicia mocht het na een knappe 10 op 12 opnemen tegen KG Heverlee, een ploeg die momenteel in de onderste regionen kampeert. Toch konden we de bezoekers best niet onderschatten want er waren heel wat nieuwe gezichten bij Heverlee. Amicia van zijn kant moest het met een beperkte kern doen zonder ondermeer Soogen en keeper Jamar. Haven verving Jamar in doel, Jokke begon op de bank.

 

Amicia, dat dit seizoen al wel eens vaker wisselvallig presteert, nam een matige start en verloor veel duels. De bezoekers geloofden in hun kansen en namen op het kwartier ook een voorsprong toen de kapitein van KG(chapeau wat die nog kan op zijn leeftijd!) de 0-1 op het bord zette. Na die 0-1 was er niet veel beterschap bij de thuisploeg: amper een kans en KG bleef in die eerste periode de betere ploeg, zodat de 0-1 niet onlogisch was.

 

In de 2de helft was er meer strijdlust bij de thuisploeg en ook wat (vaak halve) kansen, maar tot een echt voldragen aanval kwam het zelden, daarvoor zat er niet iets teveel afval in het spel zoals onze vriend Franky Vercauteren zou zeggen. KG hield al bij al gemakkelijk stand en kon zo met een 0-1 overwinning terugkeren richting Heverlee. Amicia ziet OO Kessel-Lo zo weer naar plaats 5 springen. Herpakken volgende week tegen de toppers van het Rozenhof!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Amicia pakt 10 op 12 na overtuigende zege!1/4/2012

Na de knappe zege tegen OO Kessel-Lo, het gelijkspel tegen Patria en de winst tegen Massis ging Amicia vandaag op zoek naar een nieuwe driepunter tegen SKN Aarschot, de ploeg die net achter ons staat in de rangschikking. Mits een zege was Amicia quasi zeker van een plaats in de top-6.

 

Een uiterst gemotiveerd Amicia begon prima aan de partij: het zette hoog druk, recupereerde een pak ballen en had voortdurend het betere van het spel. Dat resulteerde al snel in een paar kansen en na 10 minuten stond er al een voorsprong op het bord: Savi met de cross van op rechts, Jaak die de bal kon controleren en staalhard in de korte hoek binnenschoot: 0-1. Jamar had niet al teveel werk op te knappen, maar moest wel één maal vol aan de bak op een schot van een thuisspeler: knappe parade van onze goalie. Na een halfuur verdubbelde Amicia de voorsprong toen Neir alleen op de keeper kon afgaan en rustig afwerkte: 0-2, halfweg zat Amicia op rozen.

 

In de 2de helft probeerde SKN de bakens te verzetten en even leek het daar ook in te slagen met zijn eerste echt open kans kon het ook meteen de 1-2 netten. Maar al even snel maakte Amicia er weer 2 goals verschil van toen Seb op corner van Makke kon binnenkoppen: 1-3. Amicia controleerde en bouwde in het slot de voorsprong nog uit toen Seb vanop de stip(fout op Neir) zijn 2de mocht maken en Linart maakte er in de laatste minuten nog 1-5 van op pas van Neir. Uiterst knappe prestatie van iedereen, met toch in het bijzonder een pluim voor Savi die heerste over het middenveld.

 

 Goals:

Seb: 2

Neir: 1

Linart: 1

Jaak: 1

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

Ei zo na een stunt voor Amicia tegen de leider2/3/2012

Tegen leider Knepper Leefdaal kreeg Amicia in de heenronde zijn grootste nederlaag van het seizoen aangesmeerd: 1-7 en daar viel niks tegenin te brengen. Deze ploeg was meer dan een maatje te groot, dus keken we met een bang hartje vooruit naar de terugmatch. Het veld lag er door de hevige regen van de afgelopen dagen zwaar bij en lag zeker niet perfect. Keeper Jamar geraakte in extremis toch speelklaar, we zakten met slechts 12 man af richting Leefdaal.

 

De eerste 10' waren nog voor de thuisploeg, met wat speldenprikken tot gevolg, maar daarna nam Amicia zowaar de match in handen. Het middenveld had controle over de thuisspelers en de verdediging speelde heel secuur. Het was dan ook een verrassing dat Knepper toch op voorsprong kwam rond de 20ste minuut: een afvallende bal werd enig mooi door een thuisspeler in de winkelhaak geknald: 1-0. Amicia bleef goed en geduldig voetballen en kwam op het halfuur verdiend langszij via Neirinckx. In het slotkwartier van die eerste helft deden de bezoekers zichzelf tekort door geen 2de doelpunt te maken, dat kon ons nog zuur opbreken in de tweede helft.

 

Knepper mocht in die 2de helft bergaf spelen(ja het veld liep nogal hard af... :-)) en had meteen ook veel meer het initiatief. Amicia kroop terug en kwam minder aan voetballen toe. De thuisploeg nam op het kwartier dan ook terug een voorsprong: 2-1, maar net als in de eerste helft sloeg Amicia keihard terug door al even snel weer de gelijkmaker te netten via Soogen: 2-2. Met veel inzet bleven we nadien overeind, tot de slotminuut alsnog een thuisoverwinning bracht met de 3-2 tot gevolg. Zonde, want dit was één van de beste prestaties van het seizoen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Wedstrijdverslagen Amicia Herent2/3/2012
Aangezien onze vorige site met wat technische problemen kampt zullen wij vanaf nu hier de wedstrijdverslagen van Amicia Herent posten.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer