Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hannet Amulet

27/2/2006 - Hannet Amulet

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/2/2006 - Verhaal

 
  In een speciaal daarvoor ontworpen zakje zit een amulet verborgen. Het amulet is gemaakt van een waarschijnlijk niet erg voor de hand liggend materiaal voor sieraden, namelijk: Beton. Het beton is zorgvuldig ingewreven met een kleurtje. De kleuren waarin het amulet te verkrijgen is zijn: paars, groen en blauw.

Het amulet hangt aan een lang zelf getwijnd koord. Door een uniek "opschuifsysteem" kan de lengte van het koord naar believen veranderd worden. Doordat het koord langer en korter gemaakt kan worden is het mogelijk het amulet van navelhoogte tot dicht op de hals te dragen en verder alles wat daar tussenin zit.
De koorden zijn er in drie verschillende uitvoeringen waarbij de zwart katoenen basisdraad verweven is met een paarse-, zilveren-, of zwarte glimdraad.

Hier volgen nog enkele ideeλn die aangeven dat het amulet niet "slechts" als halssieraad hoeft te dienen. Op maat gebracht door wederom met de draad te schuiven, zal het amulet zeer apart staan rond de middel op bijvoorbeeld een broek, een rok(je) of op zomaar de blote huid. En zelfs als je helemaal niet houdt van het dragen van sieraden cq. accessoires, dan zijn deze amuletten bijzonder decoratief om ergens aan de muur te hangen.
Eenmaal goed in de stemming valt te bedenken dat je er ook je handtas mee op kunt fleuren of dat ie te gebruiken is als talisman aan je autobinnenspiegel. En wanneer je 'm rond Pasen in de kerstboom hangt, zul je je haast gaan afvragen: "Waar staat ie eigenlijk niet?" Tenslotte draag ik er wel eens een in m'n haar wanneer ik uitga en ik moet onderhand bekennen dat de toepassingsmogelijkheden legio zijn.


Hannet.

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/2/2006 - Foto's

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/2/2006 - Foto's

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/2/2006 - Contact

 
E-mail:

h.weenink@home.nl

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit is een weblog die zelfgemaakte amuletten laat zien, met een verhaaltje erbij.

Recent Posts

• Hannet Amulet
• Verhaal
• Foto's
• Foto's
• Contact

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer