Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onderwijs Anders Verantwoorden

24/1/2009 - Onderwijs Anders Verantwoorden

We gaan in de lucht! Na de intranet omgeving en de Quickr space is het nu tijd voor een heus blog, zodat mensen van binnen én van buiten APS kunnen volgen wat we voor moois aan het maken zijn met het project.

We zullen het hebben over: verantwoorden van de kwaliteit van je school, de bundeling van die kwaliteit op bestuursniveau (en hoe zie je door alle managementrapportages het bos nog?) en over de manier waarop je op leerkrachtniveau het gesprek aankunt over goed onderwijs.

We werken in ons project voor de 'Onderwijs Anders' scholen, dus de scholen met een ander onderwijsconcept. Dat zijn zowel de traditionele vernieuwers (Dalton, Montessori, Jenaplan, Vrije School), als de 'nieuwe vernieuwers' zoals Natuurlijk Leren, Andere Basisschool, Wittering, etc.

Maar het project zal zich uiteindelijk niet beperken tot alleen deze doelgroep: ook reguliere scholen en 'gewone' schoolbesturen zullen veel kunnen hebben aan onze aanpak.

We wensen de lezer veel inspiratie!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

24/1/2009 - waarover verantwoord je je?

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Een werkblog over ons R&D project Onderwijs Anders Verantwoorden en wat daar nog meer uit voortkomt...

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
APS

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer