Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Andrea in the city

Description

What i do, don't, think and more..


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

vakantie!!!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van me hoorde, sindsdien is alles lekker doorgegaan.
Ik heb inmiddels examen gedaan en nu is het lange wachten op de uitslag begonnen( 6 weken ).
Nu ik dus geen lessen meer hoef te volgen heb ik dus vakantie van school, maar tot nu toe staat alleen graspop op de agenda. Dat is alweer eind deze maand en ik heb er veel zin in. De meeste spullen staan al klaar om ingepakt te worden en ik heb ook al bijna alles gekocht wat ik denk nodig te hebben.
Ik kan haast niet wachten tot het zover is, lekker met Bobo en Asjoka vijf dagen feest vieren. We gaan met de auto dit jaar i.p.v. de bus, dat viel vorig jaar toch wel tegen. je tent en beddengoed werden als extra bagage gerekend en daar moet je dus 15 euro per stuk extra voor betalen, ook reed de chauffeur nou niet helemaal de beste route, vooral niet toen hij van Schiphol naar Centraal moest en bij Sloterdijk uit kwam.
 

Posted: 12:49, 10/6/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

blijburg

Gisteren ben ik lekker met Asjoka naar het strand op blijburg geweest, we waren er al vroeg, rond een uur of twaalf, en hebben heerlijk in de zon gelegen. Omdat Asjoka rood is moest hij wel goed smeren maar dat is helemaal goed gekomen, hij is niet verbrand. Later zijn Karin en Richard nog even gekomen zodat Karin en Asjoka nog even met Senna( de hond van Karin) konden zwemmen.
Rond zes hebben ze me een lift naar huis gegeven waar Alex, Marina en de kids waren en de vader van Marina om met zijn allen te dineren. Rond half tien was ik bekaf en ben ik al richting bed gegaan. Al met al een super zondag.

Posted: 14:51, 9/5/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

griep, griep en nog eens griep

Deze afgelopen tijd ben ik meerdere malen geteisterd door griep. Was ik net weer beter, werd ik de 23e weer ziek. wel in de tussentijd even een cursus E.F.R. gedaan ( emergency first responce). De volgende dag nog naar Hans Liberg geweest met Bobo en zelfs nog naar Dordecht geweest de volgende dag om Ernest zijn b-day te vieren, waar ik instortte. Vanaf toen heb ik alleen maar in bed gelegen, alhoewel ik de eertse ochtenden wel netjes mijn werk heb afgemaakt, maar woensdag was het over. Meerdere pakken met zakdoekjes opgebruikt en veel geslapen. Opeens was het alweer koninginnendag en vond ik het tijd om weer even naar buiten te gaan. Asjoka  haalde me op en we hebben een leuke middag gehad, tot ik besloot dat het tijd was om wat alcohol te nuttigen. Dat was geen slimme zet.  Vanaf een uur of zes heb ik in coma gelegen, gespuugd,geijld en ik voelde me of ik dood ging. Gelukkig waren er bijna alleen maar bekenden in die kroeg want ik schaamde me dood. Asjoka heeft heel lief naast me gezeten en mijn gezicht steeds schoongeveegd, al weet ik daar zelf niets meer van. Gelukkig gaat het nu beter met me, ik ben vanaf gister weer wat beter en kom weer buiten, morgen maar weer met Asjoka afspreken, ik heb wat goed te maken, vind ik.

Posted: 21:00, 4/5/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

ik mis hem!!!

Asjoka is de laatste tijd zo druk dat we maar af en toe kunnen afspreken, dat is niet leuk.
Gelukkig heb ik zelf genoeg te doen om de tijd door te komen, en kom ik niet aan vervelen toe.
Ik hoop dat er snel weer extra ruimte in Asjoka's agenda komt want ik houd niet van wachten.
Komende pasen hebben we het samen lekker druk, zaterdag weg, 1e paasdag naar Karin en 2e paasdag naar Ernest zijn b-day in dordrecht.

Posted: 22:47, 7/4/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Concerten en andere leuke dingen

Afgelopen weken ben ik lekker bezig geweest met vrienden leuke dingen doen.
Zo zijn Maartje, Ernest en ik en Asjoka uit eten geweest tijdens de nationale restaurant week, het eten was lekker en de sfeer erg leuk. Vorige week zijn Bobo en ik naar Paganfest geweest  en gisteren zijn we naar Turisas geweest.
Beide concerten waren zeer leuk, veel te veel foto's gemaakt, kan ze nooit allemaal uitzoeken.

Posted: 12:52, 23/3/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

ik ben vandaag zo vrolijk......

geen uitleg, het is gewoon zo.
Dit weekend weer lekker bij Asjoka geweest en door Karin uitgenodigd voor haar verjaardag komend weekend. Dit zal het begin zijn van een week ( iets langer )  vol met afspraken. De volgende dag ga ik met Bobo naar paganfest waar ook Yvette, Syl, en Rocky aanwezig zullen zijn. Maandag weer naar les, S'avonds bardienst op de vereniging, Woensdag uit eten met Maartje, Ernest en Asjoka, vrijdag instructie geven, Zaterdag bij Asjoka en  de zondag met Maartje en Ernest naar Bobo in Delft dan Maandag weer naar les en Dinsdag naar Turisas in de Melkweg.Gelukkig ben ik dus twee dagen vrij van afspraken, Ik hou die maar vrij voor het tussendoor wat bij slapen.

Posted: 22:55, 6/3/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

in luf.....

Eindelijk lijk ik het geluk in de liefde te  hebben gevonden.
Sinds 1 januari zijn Asjoka en ik een stel en dat gaat zeer leuk, we bellen veel en zien mekaar bijna iedere dag. Kort samengevat we zijn "gek"op mekaar.
Na een tijdje zonder vriend door het leven te zijn gegaan, is dit een zeer welkome verandering. Hij vindt het ook belangrijk dat ik mijn eigen dingen blijf doen, zoals met Bobo naar concerten gaan.

Posted: 01:14, 1/3/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

-20

Gisteren samen met Asjoka naar het feestje van Paul geweest en na afloop met de nachtbus en de grote pont terug, wat inhield dat we om moesten lopen. Nou dat was niet leuk, god wat was het koud, S' middags had ik mezelf al buiten gesloten en toen vond ik het al koud maar 's avonds was het niet normaal meer. Vandaag met Luda en de kids naar Artis geweest en ja hoor je raadt het al, koud!
Luda vertelde me dat Alex het nu met ongeveer -20 moet doen dus al met al valt het nog wel mee.
Laat de zomer maar komen...

Posted: 22:38, 20/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

en das weer een week...

Net terug van weer een dag druk druk en nog eens druk, gelukkig ook met Asjoka afgesproken dus ook even ontspannen.
Van de Week was mijn moeder jarig en 's avonds de verjaardag van Karin haar vriend gevierd. Overdag waren Luda en de kids van Alex bij ons en mijn tante uit ijmuiden was er ook nog, dus dat was ook zeer geslaagd.
Morgen ook weer druk, overdag werken en 's avonds naar de tattoo-shop. Vrijdag instructie geven op de vereniging en zaterdag een "de drank moet op" feestje van Paul. Dus voorlopig nog steeds geen rust. Ach rust is toch overschat, geef mij maar een lekker volle agenda, heb je tenminste het gevoel dat je leeft.

Posted: 01:16, 17/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

opgeruimt staat netjes..

Na een lange dag werken maar even mijn kamer opgeruimd, was wel nodig.
Helemaal geen zin in maar moest er eindelijk van komen.
Zit nu lekker te genieten van een nette kamer met een likeurtje en een peukje en goede muziek..

Vanmiddag de uitspraak gehoord van de rechtzaak van mijn moeder, die vent moet 30 maanden onvoorwaardelijk zitten in de Bijlmerbajes vanaf nu, nouja vanmiddag.

Verder van de week naar "Black Swan" geweest, vond hem erg slecht. Binnenkort zijn er gelukkig weer nieuwe films dus hopen dat die beter zijn. Gister waren Asjoka en ik van plan om naar de bios te gaan maar die nieuwe draaien nog niet dus zijn we maar bier gaan drinken in de vijzel.

Afgelopen week ook weer mijn eerste cursus-dag van een nieuwe module gehad, ging lekker hopelijk blijft dat zo.
Zo maar richting mijn bedje, het is bijna 1 uur 's nachts en moet morgen weer werken.

Posted: 01:43, 10/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

happy me is nu sad me :-(

Eigenlijk is alles prima behalve dat ik Asjoka al sinds de 25e niet meer gezien heb, we bellen natuurlijk wel iedere dag.
Gelukkig zal daar morgen verandering in komen, alleen dat is lang niet genoeg aandacht.
Helaas zijn die verdomde agenda's zo vol, meestal vind ik dat niet erg, het houdt je scherp enzo, maar nu komt het mijn.....uit.
Verder gaat alles prima, heb vandaag Alex afgezet op Schiphol, hij is voor drie weken nodig in Moskou. En dan ziet hij uiteraard zijn vrouw en pasgeboren dochter weer eventjes, het duurt wel even voordat ze weer naar nederland komen. Ze moeten nu nog op visum en dat mag niet langer dan drie maanden per visum-periode. Je zou denken dat Marina wel een verblijfsvergunning zou krijgen na  al 8 jaar huwelijk maar dat is niet het geval.
Ik heb net het (kinder)boek van "weird al"besteld bij bol.com, ben benieuwd hoe lang het duurt voordat hem binnen heb.

Posted: 01:30, 5/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

happy me

Vandaag zijn Asjoka en ik 1 maand bij elkaar, dat is nog niets maar geeft me wel een goed gevoel. We bellen iedere dag en sturen sms-jes over en weer. En dat ondanks dat we allebei ontzettend druk zijn. Helaas is het momenteel zo druk dat we bijna niet kunnen afspreken, maar dat komt ook wel weer goed.
Hopelijk duurt dat ook niet al te lang want ik kan steeds niet wachten om hem weer te zien. vooral als we net een leuke avond hebben gehad.

Posted: 19:19, 1/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

ahh wat lief

Had vanavond afgesproken met Asjoka, we hadden elkaar al/pas vier dagen niet gezien. We zagen mekaar in de vijzel, maar hij wilde bankhangen dus zijn we naar The Tara gegaan, daar kan je heerlijk loungen.
Ik had van hem te horen gekregen dat ik op moest letten dat ik niet te licht zou worden en ik had gezegd dat ik van het weekend bij Maartje een hele schaal tum tummetjes had leeg gegeten dus kwam hij aanzetten met twee zakken tum tum.

Posted: 01:25, 26/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

vrienden weekend

Ben net terug van een weekend speciaal gepland om o.a. Maartje en Ernest weer even te zien en leuk spelletjes te spelen.
Zaterdag eerst naar Delft, bij Bobo geweest, film gekeken ( boondock saints). Daarna Mark zijn b-day gevierd en Vandaag samen naar Dordrecht om Pacific Railroad te spelen. Om half acht naar de trein gelopen en om half elf weer thuis, snel Asjoka even gebeld en morgen weer werken.
Ik heb hem nu drie dagen niet gezien en morgen lukt ook niet dus komende dinsdag waarschijnlijk erg blij als ik hem weer zie, we hebben wel ge sms-t en af en toe gebeld dus we hebben elkaar niet helemaal moeten missen. Gelukkig vindt hij het niet erg dat ik ook mijn eigen dingen blijf doen en dus soms geen tijd voor hem heb.
Nu lekker naar bed, even wat tv kijken en dan slapen.

Posted: 23:02, 23/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

pathe unlimited.

Nu ik weer een nieuwe liefde in mijn leven heb is mijn bios-bezoek drastisch gestegen. Ben in twee weken tijd alweer drie keer geweest, hiervoor was ik maanden niet geweest. Dus ik kan nu mijn verloren abbo-geld even goedmaken.
Helaas hebben we alle blood and gore films al gezien (saw 3d en Tucker and Dale vs evil) dus zijn we overgestapt naar comedie ( meet the parents, little fockers).
Gisteren voordat we naar de film gingen ook nog even een afspraak gemaakt met Edwin, voor mijn nieuwe tattoo, over drie weken gaat 'ie me weer drie uur martelen, alleen nu kan ik aan leuke dingen denken,haha.

Posted: 13:41, 21/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

net terug van een super avond

Ik heb vanavond weer een super avond gehad met mijn nieuwe vriend, we zijn naar de film geweest en hebben vooraf wat gedronken in mijn stamkroeg. Een klein minpuntje, zijn beste vriend zijn moeder is van de week overleden.
Maar dat mocht onze pret niet drukken.
Ik ben erg blij dat ik eindelijk iemand heb gevonden waar het zo goed mee klikt.
Gister was ik naar de verjaardag van Syl en donderdag hebben Asjoka en ik ook al een avond in de kroeg gezeten, dus nu ga ik lekker naar bed.
Dromen van.... en de drank uit mijn lijf slapen.

Posted: 01:07, 16/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

zo hehe

Net thuis van donderdagavond shoppen, moest een nieuwe rugzak hebben voor school en meteen wat kleding gehaald in de uitverkoop. Daarna even naar de tattoo-shop, kijken of Edwin mijn ontwerp al af had. Niet dus. Ik moet morgen even bellen.

Later nog wat gedronken in de vijzel en even met Asjoka gebeld, hij was nog aan het werk. Dit was rond negen uur. ik ging er dus vanuit dat ik weer een avondje alleen zou zitten, maar wat schets mijn verbazing( nou niet helemaal), rond tien belt hij op met de vraag of ik er nog was en dat hij even langs kwam. Jippie!!!
Nog gezellig wat gedronken en onze afspraak voor zaterdag nogmaals bevestigd, dan gaan we samen naar de masseur. Even lekker genieten en later zien we wel.

Posted: 23:13, 14/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Alweer januari

Het gaat snel met de tijd, voor ik het weet is er weer een week,maand of jaar voorbij.
Maar dat het zo snel gaat heeft natuurlijk een reden, ik verveel me nooit.
De afgelopen tijd is behoorlijk druk geweest, met leuke en minder leuke dingen uiteraard.
Wat ik wel leuk vind is dat ik voor de 3e/4e keer tante ben geworden. Mike is mijn stief-neefje dus die telt niet echt.

Mijn nieuwe nichtje heet Annabel Lucy en woog bij de geboorte 4410 gram, Alex kan blijkbaar alleen maar grote kinderen produceren. Ze is erg lief en huilt bijna niet, en als ze huilt is het op fluister-niveau.

Ook heb ik sinds nieuwjaar een nieuwe liefde, ik kwam hem tegen op oud en nieuw in de vijzel, en sindsdien krijg ik iedere dag wel een sms of belletje van hem. Hij heet Asjoka en is net als ik 30 jaar (jong).
Van de week zijn we gezellig uit eten geweest en "romantisch" naar de ffilm ( saw 3d).

 Tot  nu toe begint het nieuwe jaar dus best goed en ik hoop dat zo te houden. Natuurlijk staat mijn agenda alweer redelijk vol, gezellig spelletjes met Bobo, Maartje en Ernest spelen en de nodige concerten staan ook alweer gepland.

Posted: 23:34, 11/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

alweer een jaartje erbij

Afgelopen zaterdag was ik jarig, het feest dat ik gaf was erg gezellig en ik heb me kostelijk vermaakt. Dit jaar ben ik wel super verwend, een nieuwe camera( die kreeg ik al eerder dit jaar), een netbook , een nieuwe tv en nog wat kleinere kado's en wederom weer niet geheel zelf de bar-rekening betaald. En binnenkort met vijf van mijn beste vrienden een weekend centerparks. Het houdt niet op!

Posted: 13:38, 22/11/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

moe en brak

De laatste paar weken was het weer een grote chaos in mijn agenda, veel concerten gezien, hard gewerkt en ook nog geprobeerd af en toe even bij te kletsen in de Vijzel.
De komende week is gelukkig iets rustiger, daarna begint de chaos weer.
Afgelopen vrijdag naar Therion geweest, half vier thuis en een super avond gehad.
Gisteren naar de Kooltuin geweest, halloween gevierd en een hele leuke jongen opgepikt. Zelfs met rare schmink en pruik lukt dat, haha.
Vanmiddag richting huis en wat bijgeslapen, dat was wel nodig.
Straks maar weer richting bed want moet morgen weer fris en fruitig zijn, ahum.

Posted: 23:03, 31/10/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer