Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

HARDLOPEN

9/3/2006 - Keelontsteking!

Een verplichte rust. Het virus keelontsteking is bij ons het huis ingeslopen, begonnen bij het vrouwtje en ik heb het heerlijk overgenomen. Ik wist niet dat het zoveel pijn deed, je kan niet eten, slikken, hoesten en je loopt de hele dag te rillen van de kou.

Het gooit helaas de laatste trainingsweken voor de CPC in het water, maar misschien pakt het ook wel goed uit. Je bent de hele dag aan het rusten, dus wie weet.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

3/3/2006 - Het komt goed!

De laatste dagen erg lekker getraind....voor zover het mogelijk was met de winterse omstandigheden. Veel wind en hevige sneeuwbuien gooide een aantal trainingen in het honderd, maargoed rust is ook een training.

Afgelopen dinsdag afscheid genomen van m'n trainingsgroepje. Te drukke werkzaamheden en de schreeuw van het gezinnetje maakte deze keuze niet erg lastig. Ik vind het wel erg jammer, want de atleten die kwamen trainen zijn in het kleine jaar dat we aan de gang zijn geweest erg gegroeid. Hier ben ik dan ook wel erg trots op en zal ze ook met veel plezier en belangstelling blijven volgen.

Morgen mag ik weer bij Judith langs voor een behandeling aan de lies....dus afwachten hoe ik hier weer uit terugkom.

Later.........en lekker rennen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/2/2006 - Toch een terugval!

Na de wedstrijd van afgelopen zondag een kleine terugval en redelijk veel pijnop de woensdag. Toch de training helemaal volbracht, maar donderdag kom ik m'n heup bijne niet aanraken van de pijn. Een verplichte rust van twee dagen kwam dus ook niet echt lekker uit, aangezien deze week de week van de waarheid is.

Er stond nog een pittige duurloop en Duinrell-training op het programma als de zwaarste trainingsweek in de voorbereiding op de CPC. Niet getreurd, morgen naar Erik van Putten voor een behandeling en misschien zit het dan allemaal weer op z'n plaats en valt de schade nog mee. Wat wachten het rustig af. Wordt vervolgd....

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

19/2/2006 - Roadrunnersloop 2005

Zondag 19 februari 2005 stond de 4de wedstrijd van het Zorg en Zekerheid op het programma. Een behandeling bij Erik van Putten op zaterdagmiddag is dan ook wel een beetje ongelukkig gepland, maarja door tijdgebrek moet je inproviseren. Ik vertrek dan ook met het gezinnetje niet met al te hoge verwachtingen richting Leiden. Dochter Mees heeft last van haar kiezen en heeft papa afgelopen nacht wel een paar keer uit z'n slaap gehouden. Ook geen probleem, alles voor het kleine meisje!

Om half elf staan we klaar voor de start en ik begin aan een rustig begin van de wedstrijd. Eerst even de kat uit de boom kijken, voor dat ik me over de kop loopt en de pittige training bij Erik niet in de boven benen slaan. Na 3km heb ik dan ook het gevoel dat het wel wat harder kan en begin m'n jacht op de voorste lopers. M'n doel voor vandaag is duidelijk onder de 53min op de 15km. Het liefst Ronald en Bas achter me houdend en kort op trainingsmaatje Dennis blijven. Rond de 10km lijkt alles te gaan lukken. Ronald pak ik rond de 10 en Bas ligt nog steeds iets achter, maar zoals bekent heeft hij een zeer sterk eindstuk. Ik voel dan ook z'n adem in m;n nek, maar ik wijger toe te geven en plaats nog een laatste versnelling op 13km en met succes. Bas moet passen en ik loop naar een mooie eindtijd. Ook de blessure houdt zich redelijk en dat doet me deugt. Ik kan met een gerust gevoel gaan toe werken naar een paar zware trainingsweken voor de CPC 2006. Ik heb vandaag veel zelfvertrouwen gewonnen en ben ook zeer tevreden.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/2/2006 - Nieuwe kledinglijn!

Maandag, een rustige hersteltraining gedaan, dus 40 minuten easy running! Na de training snel even opfrissen, lekker even met de kleine meid spelen en daarna snel naar Leiden. Maandagavond gaan we de nieuwe kledinglijn bij Runnersworld samenstellen voor het komende seizoen en daarna uiteten bij La Bota,de andere sponsor van het runningteam. Het wordt een meer dan gezellige avond met veel sterke verhalen en een heerlijke maaltijd. Ik ben al snel het debakel van Schoorl vergeten en zie al weer uit na de training van woensdagavond.

Woensdag, een hersteltraining op de baan van Leiden Atletiek. Het wordt dus een rustige warming-up en daarna 3 x (4 x 400mtr) in 74seconden. M'n vaste trainingsmaatjes zijn ook van de partij, dus weer gezellig genieten. Bram houdt ons nauwkeurig in de gaten en laat dit ook duidelijk blijken als er een paar rondjes iets te hard gaan en vraagt zich openlijk af of we zijn schema niet serieus nemen! De resterende trainig blijven we dus maar precies op schema verder trainen tot tevredenheid van Bram. Morgen een wat hardere duurloop ter voorbereiding op de Roadrunnersloop en voorbereiding op de CPC.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/2/2006 - Schoorl 2006

Vrijdag nog een pittige training afgewerkt zonder al teveel klachten van de lies en heup. Een duurloop van 40minuten en 3 x 300 +3 x 200 in een flink tempo, maar alle is heel gebleven.

Zaterdagmorgen even een half uur uitgelopen en daarna naar Erik van Putten om naar m'n klachten te laten kijken. De constatering is snel vastgesteld, een onwillige heup, die daardoor wat problemen geeft met de loopbeweging. Een aantal oefeningen en behandelingen moeten het euvel gaan verhelpen.

Afwachten en nu vooral gaan trainen, want dat is nu weer mogelijk.

Zondagmorgen reis ik in alle vroegte naar Schoorl. Ik verwacht er niet al teveel van en dat zal ook wel uitkomen. In de sporthal loop ik m'n trainingsmaatjes tegen het lijf en gaan goed inlopen. Het is erg koud en regenachtig dus het wordt een zware wedstrijd, gezien de omstandigheden. Een half uur voor de start gaan we al richting de start, waar we tot m'n verbazing niet de eerste zijn. De start gaat vrij rommelig een kleine valpartij en veel duw en trekwerk maken het tot een harde start. Ik kom goed uit het gedrang en loop de eerste km in 3.20min. Voor mij een heerlijke startkilometer, niet te hard, dus zit snel in een goed ritme. Ik heb dus ook het gevoeldat ik bezig ben met een goede wedstrijd. Na 4km val ik een beetje terug en kan het tempo niet volhouden. Ik kom dan uiteindelijk toch nog in een teleurstellende 17.10min door na 5km. Ik laat even het koppie hangen en baal een beetje. Na 7km kom ik gelukkig weer in het juiste ritme en loop nog een goede laatste 3km. M'n eindtijd is niet echt best 34.55min waar ik stiekum op een tijd onder de 34min had gerekend. Het weinige trainen van de laatste 4 weken zullen hier wel debet aan zijn. Jammer! Maar gelukkig weet ik de reden van het midere presteren, dus het komt snel weer goed.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/2/2006 - Spierpijn!

Woensdagavond weer een heerlijke training gehad bij Bram Wassenaar en de gasten bij LA. Het is er echt elke training weer genieten! 

Lekker alles hard in het Leidse Hout en op de baan(en maar zeiek ndat het rustigere moed, maar het gaat alleen maar harderrrrrrrr). Een pittige warming-up, plus dito training maakte het weer tot een zinvolle avond.

Ik ben dus ook vol goede moed, dat Schoorl zonder pijn gelopen gaat worden. Een PR ga ik er nog niet lopen, maar het gaat weer de goede kant op.

Vanavond een training met de jeugd van A.V. Rijnsoever gedaan en dus goed kunnen herstellen van de training van gisteravond.

Morgen staat er weer een intensieve intervaltraining op het programma!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/2/2006 - Weer lekker getraind!!!!

Eindelijk weer een heerlijke training afgewerkt. Maandag een pittige duintraining gedaan en vandaag heerlijk een half uurtje uitgelopen op de baan en daarna een training gegeven aan de talentengroep van a.v. Rijnsoever.

Totaal geen pijn meet in de liezen, dus kijk ik met veel zelfvertrouwen uit naar het NK 10km in Schoorl. Ik ga er niet voor een goede eindklassering, maar vooral om weer veel zelfvertrouwen terug te winnen na een paar zware maanden met weinig trainingen.

Ik heb er weer veel zin in.....wordt vervolgd

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/2/2006 - Liesklachten verholpen!

Na een aantal weken van kwakkelen met de gezondheid, ben ik Wer volledig opgeknapt door een sportarts.

De klachten zijn veroorzaakt door een overbelasting van de heup en scheefstand van de bekken. Veel oefenigen en stabiliteitstraining moeten de problemen voorlopig weghouden.

Ik heb dan ook vandaag eindelijk weer pijnvrij kunnen trainen. Heerlijkeen half uur geduurd en 10 x 200 mtr versnellingslopen gedaan en 20 minuten uitgelopen. Het ging weer als vanouds.

Toch vol goede moed naar het NK 10km in Schoorl, maar niet voor de tijd die ik voor ogen heb gehad. Het volgende doel is toch maar de CPC 2006.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/1/2006 - Finshen tijdens de Halve Marathon van Katwijk, een van m'n favorieten wedstrijden.

De finish tijdens de Halve van Katwijk. De wedstrijd waar ik me elk jaar weer tot in de puntjes op voorbereidt.

Helaas afgelopen jaar volledig in het water gevallen door een luchtwegontsteking, maar dit jaar weer van plan om hoge ogen te gooien.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/1/2006 - Op naar de City-Pier-City van 2006

Een van de hoogtepunten van dit seizoen moet wel de CPC 2006 worden. Onder leiding van m'n nieuwe trainer Bram Wassenaar hoop ik een aanval te gaan doen op een nieuw persoonlijk record op de halve marathon. Begin deze week begonnen met de voorbereiding hierop en helaas direkt geblesseerd geraakt. Klachten in de liesstreek hebben de eerste week van training behoorlijk in de war gegooid. Een verplicht weekje rust moeten de problemen verhelpen.Ik heb er erg veel zin in.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Geachte bezoeker, hier volgen de dagelijkse belevenissen van een fanatieke hardloper

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer