Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Op de fiets naar Lourdes en terug

Description

Beschrijving van de fietsreis van Lorenz en Wilma


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Andere weblog voor de reis

Toch nog iets anders gezien om de reis bij te houden.

Het voordeel is, dat je hier landkaartjes in google bij kunt zetten waar je op kunt dubbelklikken om het in te zoomen.

Nadeel: wat meer reclame, maar álà, voor wat hoort wat. Dus het reisverhaal gaat verder op de nieuwe site: www.lorenzenwilma.waarbenjij.nu ook te bereiken via: www.andres.nl.

Het begint al aardig te kriebelen. De tassen staan al klaar. Het is nu zaak om het thuis zo te regelen dat we makkelijk een aantal weken weg kunnen: diepvries leeg, koelkast leeg, was gedaan, planten en post-verzorging en niet onbelangrijk: geld op de lopende rekening, want veel hotels moeten cash worden betaald.

Het fototoestel is zo ingesteld dat de foto's niet groter zijn dan 4 Mb, want anders kunnen ze niet op de site. Digitaal is alles nou een beetje uitgeprobeerd en dan maar hopen dat het allemaal lukt.

Dus... dit is waarschijnlijk het laatste berichtje op deze weblog. Op naar de nieuwe site dus.

Trouwens... mailen kun je ook gewoon naar onze mailadressen: lorenz@andres.nl of naar: wilma@andres.nl. We kunnen dat met webmail lezen.


Posted: 22:59, 11/8/2010
Comments (1) | Add Comment | Link

Vertrekdatum 15 augustus 2010

Op zondag 15 augustus: Maria Hemelvaart, vertrekken we op de fiets richting Aken. Dat is ongeveer 200 kilometer fietsen. Van daaruit gaan we door de heuvels van België naar Frankrijk, waar ons flinke klimpartijen te wachten staan.

Het wordt een zware tocht van 1425 km van Aken naar Lourdes. Maar de allerzwaarste route is de 425 km Pyreneeën van Lourdes naar Narbonne in het oosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee.

Als we dan nog zin en moed hebben gaan we de 1400 km langs de Rhône terug naar Maastricht en de laatste 200 km naar Enschede. En als we geen zin hebben, pakken we een trein of vliegtuig terug naar huis. En als alles meezit en we 80 tot 100 km op een dag kunnen fietsen, dan hopen we in een week of zes deze fietstocht te kunnen doen.


Posted: 22:43, 26/7/2010
Comments (2) | Add Comment | Link

Voorbereidingen

De voorbereidingen voor de reis zijn in volle gang.

Vorige week waren we een paar dagen in Duitsland voor heuveltraining. Het was flink klimmen op de fiets, maar wel een uitdaging.

Deze week hebben we deelgenomen aan de fietsvierdaagse, waarbij we elke dag 50 km hebben gefietst. Mooi weer, dus leuk om te doen.

Verder hebben we een afspraak met de fietsenmaker gemaakt voor een onderhoudsbeurt voor beide fietsen.

Nog drie weken te gaan...


Posted: 22:33, 23/7/2010
Comments (6) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer