Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Bloggertj van ricoowtjj?! njah.. omdatk tog bijna nooit er ben dan maar zo hea ^_^

Description

kzal proberen zoveel mogelijk, nee w8 zoveel min mogelijk te schrijven. je hebt niks aan watk doe in de ochtend (tsss, standaard altijd hetzelde maargod eh maargoed ^^.. god heeft er niks mee te maken, nee als het wel zo was vonk het wel verdomd freaky als die hele tijd naar me zat te staren en dingen zei als "ja zoon, wat doe je dat tog weer goed. tot bijna 12 uur maffen in een witte bed, neeeh gewoon wit vanuit de fabrikant hea,, maareh njah.." zoals ik al net zei niet teveel lullen anders ga ik weer vaagjs praten en daar hebk geen zin in, tis al bijna 12 uur 's nachts joh.


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

SNELL!! 27-03-06 23:47... ja strx ist al de 28e ^^

zo, wat gaat de tijd toch hard. ik zit hier al sinds 28 december in haarlem in het opvanghuis genaamd Spaarnezicht. Lijkt wel of het maar een maand voorbij is, maar des te beter. Word al helemaal gek van die zwaan die voor mijn ruit zit, maar ik irriteer me zowiezo aan dieren die in mijn buurt zijn als ik slaap. bedoel, ja zulke leuke dromen krijg je der niet van als je bijvoorbeeld een droom hebt waarbij de zwaan hele tijd naar je raam zit te staren naar wat je allemaal wel niet doet. maargoed, je hoort me er bijna niet over, omdat de meeste al iets hebben van woh wat die nou.

 

mjah, tis nu nog steeds de 27e en ik heb eerlijk gezegd wel een relaxte dag gehad. werd verdomme om kwart over 5 's morgens wakker, omdat ik zo slim was om mijn sleutel aan 1  van de bewoners te geven zodat die me zo vroeg mogelijk kon wekken (had ik dat maar niet gezegd, want overdrijven kan die pik ook wel weer) mjah, even filmpiejj gecheckt en ontbeten. vervolgens moest mijn medebewoner het pand uit, omdat die arme knaap van 10 tot half 1 buiten moet zijn. mjah, mij een zorg =P ik zat in die tussen tijd wel 2 uur in de douche te stomen ^^..

 

mjah, 1 uur naar mn werk gegaan en voor 4 uur ondergoeden proberen te verkopen. ja klinkt raar, maar zijn mensen die het nemen. ZELFS een oma van 78 kocht het, maar dat was beetj lullig van mij. kzei zo van dat leuk kado was voor der zoon, maareh ze heeft nu wel een dikke abbonement. eh, njah khad wel gezegd maar ze vatte het tog niet ^^

 

daarna als te de tering naar restaurant gerend en al het vreten meegenomen voor mezelf, nee gewoon wat eten voor mezelf en njah. kdronk en vrat het toetj op en het hoofdgerecht legde ik maar opzij, omdat de aardappelen, ik twijfel of het aardappelen waren, maargoed die dingen leken op chemische inkwaksel van een verrote gekookte ei en de salade erbij kraakte net zoals focking doritos in je bek. aldus niet echt te eten, maar maakt niet uit.

mjah wooooh. tis al 12 uur joh! ikkeh ga maar weer stoppen.

 

ben weer stom geweest om sleutel te geven dus word weer niet uitslapen voor morgen -_-'

mjah maakt niet uit!

 

adios amigo's!

Enrico

 


Posted: 00:48, 27/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer