Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

overgewicht en diabetes

We zijn er bijna...

23:53, 22/3/2011 .. 0 comments .. Link

Jaja, de laatste week alweer van ons NHL onderzoeks project.

Vorige week ff geen blog gemaakt en ook weinig thuis gedaan voor de conclusies ivm ziekte. Afgelopen week dus de laatste loodjes nog even afgemaakt aan het verslag (voornamelijk de opmaak nog even) en de conclusie formuleren. De grafiekjes over diabetici en overgewicht had ik gelukkig al af, dus die kon ik ook mooi voor de conclusie gebruiken. Overigens maar weer een deelvraag even bijgesteld. Ik bedacht me in een helder moment dat je met gegevens over diabetici in NL en gegevens over mensen met overgewicht, in NL nog niet weet hoeveel mensen met overgewicht t.o.v. diabetici (in NL) er zijn. Dus dat werd: Wat is het percentage mensen met overgewicht c.q. diabetes t.o.v. de Nederlandse bevolking, x jaar geleden en nu?

Verder hebben we in de les ook nog rubrics gekregen voor het werkstuk en de presentatie. Blijken we ook weer een reflectie te moeten schrijven. Nou vooruit dan maar, was tenslotte ook al bijna te verwachten.

Tot zover dit bericht.Update info verzamelen.

13:13, 8/3/2011 .. 0 comments .. Link
En weer ff mijn werk van deze week updaten. Gelukkig konden we aardig wat in de les doen. Alle info nu wel zo'n beetje compleet en in 1 document gezet. Komende donderdag gaan we verder met uit de verzamelde info conclusies te trekken. Van Sjoerd kreeg ik de tip om de deelvragen over het aantal diabetici en het aantal mensen met overgewicht de afgelopen jaren in NL in 1 zin te zetten, zodat het 1 deelvraag zou worden. Dit advies heb ik in de wind geslagen, vond de zin die er dan uitkomt niet mooi en met informatie verzamelen is het niet praktisch, te onoverzichtelijk. Bij het trekken van conclusies bundel ik de uitkomsten op die vragen waarschijnlijk wel samen in 1 grafiek.

PvA klaar

09:25, 1/3/2011 .. 0 comments .. Link
En daar issie dan, mijn eerste logboekverhaaltje. 

Geïnspireerd door de les van donderdag 17 februari ben ik diezelfde dag nog bezig geweest mijn plan van aanpak af te maken door het aan te vullen met de werkwijze. Voor het grootste gedeelte wist ik al waar ik mijn informatie vandaan wilde halen, dus de werkwijze was ik vrij snel uit. Ik heb de verschillende deelvragen gekoppeld aan de werkwijze/bronnen die ik wil raadplegen en dat op een rijtje gezet. Het plan van aanpak wordt hier voor mij iets duidelijker door. Ik weet al hoe ik mijn onderzoek uit wil voeren. Hierdoor raak ik ook iets meer gemotiveerd er mee aan de slag te gaan. Toch blijft het gebrek aan tijd een grote risicofactor om dit niet te doen. Vooral ook omdat dat mn stage, lessen + huiswerk voor de maandags, vriendinnen en werk voor mij een hogere prioriteit hebben. Ik denk wel dat ik het red dit onderzoek voor 24 maart klaar te hebben. Dit wil ik bereiken door de volgende keren ook op de donderdag  aan dit onderzoek te werken.

 test

22:47, 15/2/2011 .. 1 comments .. Link

Oke, ik heb een blog. Nou ff kijken of ie werkt en waar dit bericht komt te staan.

Dit was mijn NHL-onderzoeksactiviteit voor vandaag. Morgen weer een dag...

Groetjes AnjaAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

We zijn er bijna...
Update info verzamelen.
PvA klaar
test

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer