Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Me, Anna.

Home - Profile - Archives - Friends

Thoughts

Posted on 21/3/2013 at 20:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoe ouder je wordt, hoe meer ervaringen je hebt. Je leert elke dag iets bij. Alles wat je doet en meemaakt laat een stukje wijsheid achter. Ook de ervaringen en herinneringen die je liever achter je laat zijn leerzaam.

Je ervaringen maken je wie je bent. Ervaringen veranderen je. Ze veranderen jou, je meningen, je gedachtens en je daden. Ze laten jezelf leren kennen. Je bent anders dan je denkt. Je leert eigenschappen van jezelf kennen, waarvan je niet wist dat je ze had. Als een van je beste vriendinnen haar vader verliest, dan pas kom je erachter hoe goed je iemand kunt steunen en troosten. Pas als je ziek bent, komt je erachter hoe sterk je bent. Als je iets heftigs meemaakt, dan kom je erachter hoe moedig je bent en hoeveel doorzettingsvermogen je hebt. Op dat moment kun je niet anders, maar je komt altijd sterker uit de situatie.

Is het het lot, dat bepaalt dat jij iemand moet verliezen, of dat jij ziek moet worden? Is het God? Heeft hij een pad uitgestippeld dat jij moet lopen? Of is het gewoon domme pech? Zul je er ooit achter komen?

Kun je aan het leven wennen? Vroeger huilde ik toen mijn kanarie dood ging. Toen mijn hond een jaar geleden dood ging kon ik er geen traan om laten. Terwijl ik toch meer met een hond heb, dan met een kanarie. Waar ligt dit aan? Raak je gewend aan verdriet? Raak je gewend aan pijn? Raak je immuun voor je gevoelens? Of krijg je een stenen hart? Elke keer als je verdriet of pijn voelt, brokkelt er dan een stukje van je hart af? Zodat er uiteindelijk niets meer overblijft? Wordt je langzaam gevoelloos? Eindig je als een oud, humeurig mens zonder emoties?

Als ik over 10 jaar iemand kwijt raak, dan wil ik er net zo hard om kunnen huilen dan nu. Ik wil niet dat ik harder huil om de ene persoon dan om de andere, alleen maar omdat ik op dat moment minder heb meegemaakt. Ik wil kunnen huilen, omdat ik pijn heb, omdat ik om die persoon geef. Ik wil geen emotieloze, oude vrouw worden.

Het is niet zo dat ik het leuk vindt om te huilen, ik ben geen emo. Maar soms is het nodig. Soms moeten de tranen eruit. Het liefst zou ik nooit huilen en iedereen voor altijd bij me houden. Maar mensen gaan weg, je raakt ze hoe dan ook ooit kwijt.

Verdriet is niet leuk, maar misschien wel de mooiste emotie die er is. Een verdrietige blik kan zeggen hoeveel je van iemand houdt. Verdriet is de beste emotie om liefde een gezicht te geven. Helaas is het dan vaak te laat. Dus straal, lach en geef de liefde door. Voordat het te laat is en verdriet de laatste optie is.

Geniet ervan, leef je leven. Voor je het weet is het voorbij. Schuif geen dingen door naar morgen, want misschien komt er wel nooit meer een morgen. Hoe rot je dag ook is, elke dag is een nieuwe dag. Een dag om van te genieten.

Laat zien dat je houdt van de mensen om je heen! Voor jou is het duidelijk, maar wat zou het spijtig zijn als je het op een dag niet meer kan zeggen. Zeg het nu voordat het te laat is!

 

X Anna


Belminuten

Posted on 18/3/2013 at 11:43 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wij, bezitters van een telefoonabonnement, kennen het allemaal. Elke maand krijg je de factuur. Dan is het in stilte bidden dat je er niet wéér overheen bent gegaan.. Al moet ik zeggen dat dit een stuk minder moeite kost nu het uit is met mijn vriend. Op het begin had hij nog zo'n prachtige nokia, later had hij wel whatsapp, maar dit deed het het grootste gedeelte van de tijd niet. Doei, abonnement!

Mijn net afgesloten abonnementje had het dus zwaar te verduren. Naast 500 MB internet, had ik 200 belminuten/smsjes, voldoende leek mij, want 'iedereen heeft toch whatsapp'. Niet dus. Na een belletje naar mijn provider had ik er een onbeperkte smsbundel bij, ideaal. Daar bespaarde ik mezelf heel wat geld mee. En dan is de liefde over.. Nu zit ik met 200 belminuten en een onbeperkte smsbundel. Ik bel nooit en sms nauwelijks..

Daar gaat deze blog eigenlijk helemaal niet over, maar tsja, een beetje afwijken mag!

Het zit namelijk zo, bij de factuur krijg je een hele lijst met alle nummers die je hebt gebeld, inclusief datum en tijdstip. En je krijgt een hele lijst met alle smsjes. Nu vraag ik me af: zou er echt iemand zijn die al deze smsjes gaat tellen? En alle belminuten. En dan nog gaat kijken in zijn/haar telefoon of het wel klopt? Volgens mij kunnen alle telefoonprovider keihard fucken, want er is dus echt niemand die dat gaat doen!

Miss een leuke weddenschap voor Timur en Ramon van 3fm?

X Anna


Chatpartner

Posted on 17/3/2013 at 20:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Haa!

Nu ben ik nog enthousiast, haha. Ik heb zojuist deze blog aangemaakt, en hier komt mijn eerste avontuur al! Hopen dat ik het volhoudt!

Titel: Chatpartner. Ik heb vorige week voor het eerst 'écht' gechat. Geen facebookchat, maar een chat met iemand die ik niet ken. Op het begin was ik ontzettend sceptisch. Ik kende de site van mijn broer, hij vindt het af en toe leuk om zich helemaal anders voor te doen en dan met mensen te chatten. Ik was een opdracht aan het maken voor school en mijn motivatie was ver te zoeken. Dus ik waagde me maar eens op een chatsite.

Daar raakte ik in gesprek met een man. Het was hartstikke gezellig, en ik lag op sommige momenten dubbel van het lachen. Ik vermaakte me prima, het was stukken beter dan mijn saaie schoolopdracht. En hij vermaakte zich ook prima. We hadden een leuke klik. Het leeftijdsverschil was alleen erg groot, dus bij deze chat zou het blijven. Na een afscheid, waagde ik me de dag erna weer op de site. Ik had het die avond van tevoren zo gezellig gehad, en ik vond het een tweede poging waard.

Maar helaas, de chatwereld bestaat inderdaad uit oppervlakkige, geile mensen. Vraag 1: ben je een man of een vrouw? Bij een verkeerd antwoord wordt je weggeklikt. (Meestal is het verkeerde antwoord: man). Het schijnt dat iedereen daar single is.

Maar, chatpartner nummer 1, je hebt je doel bereikt, ik geloof nog steeds dat chatten leuk kan zijn. Dankuuuu!

Dus, ken je een 34-jarige jurist uit Limburg, werkzaam in Eindhoven, die dagelijks met de trein reist en Ronny heet? Doe hem de groetjes van me! Het was gezellig!

Kus, Anna.


Introductie

Posted on 17/3/2013 at 19:46 - 0 Comments - Post Comment - Link

Heehee!

Wauw, mijn eerste blog is een feit!

Eerst maar de reden waarom ik een blog schrijf. Niet omdat ik denk dat er iemand is die dit echt allemaal gaat lezen, maar hee, als je het nu toevallig toch aan het doen bent, voor jou deze verklaring;)

Ik schrijf dus een blog, omdat ik dan lekker vanalles van me af kan schrijven. Verwacht geen dramatische verhalen, nee, gewoon gekke gedachtes, vanalles. Ik ben absoluut niet geschikt voor dagboeken, en ik hoop dat ik dit langer volhoud. Ik vind dagboeken altijd zo gek. Ik had altijd het idee dat ik een malloot was ofzo, naar wie schrijf je dan eigenlijk? Moet je je dagboek een naam geven, net als Anne Frank? Zij is toch wel het voorbeeld der dagboekschrijfsters. Vroeger heb ik wel eens geprobeerd dagboeken bij te houden. Zonder succes. Ik kwam niet verder dan wat ik die dag had gegeten. Dus, vandaar een blog. Niet echt een hele duidelijk reden eigenlijk.. Nevermind, verder met het verhaal.

Ik ben dus Anna, zoals mijn gebruikersnaam wel doet vermoeden. Ik ben op het moment 18 jaar. Ik kom uit Brabant en ik ben een échte, typische Brabo. Gek op carnaval, gezelligheid en op z'n tijd een biertje. Altijd in voor een feestje. Ik ben ook altijd iets te actief in het organiseren en plannen van dingen. Ik doe dit jaar mijn eindexamen en natuurlijk is de meivakantie, die een week eerder is, al volgeplant met allerlei leuke dingen en niet met leren.. Oeps.. Maar ook dat komt wel weer goed! Ik ben dat ene meisje in de groep die bedenkt dat we terrasje gaan pikken, de datum, locatie en tijd regelt. Want als je iets leuks wilt doen, is het het makkelijkst om het zelf te regelen!

Verder luister ik graag naar muziek. Ik zit elke keer weer over mijn tijdslimiet van Spotify heen, helaas. Maar even genoeg over mezelf. Hartstikke leuk als iemand dit al leest, in de toekomst zul je wel meer over me te weten komen;)

Kusss, Anna.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer