Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

my life as me

my life as me

20:01, 11/11/2012 .. 0 comments .. Link

Per vandaag maar is begonnen met een blog bijhouden. Gezien het feit dat mijn leven een complete puinhoop. Een korte samenvatting is misschien wel op ze plaats....

Ruim een jaargeleden was ik geheel gelukkig, Ik was gestart met afvallen en dat ging zeker de goeie kant op. De aandacht van mannen werd steeds meer. wat natuurlijk niet geheel vervelend is voor een vrouw/meisje van 24 die haar hele leven al bezig is met haar kop boven water houden. Maar goed dat was dus verleden tijd. Ik was zoals gewoonlijk elke weekend met mijn vriendinnen in de kroeg. al jaren komen we in dezelfde kroeg dus dat was niks nieuws, het enige nieuwe eraan was dat er die avond een groep binnenkwam. Mijn buurman samen met zijn vrienden. Ik heb gezellig gekletst met me buurman maar kon me ogen niet afhouden van M. M. kende ik al een hele tijd, aangezien hij in de klas had gezeten bij mijn zus en we op dezelfde middelbare school hebben gezeten. Oke eerlijk is eerlijk we hadden ergens al een vaag verleden maar ik vind dat middelbareschool acties niet meetellen. We waren nu volwassen dat was anders, toch??

Maar goed al met al was het een supergezellige avond, die de dagen erna een behoorlijke impact hebben gehad op mijn leven. M. had me opgezocht via FB en wilde een keer afspreken. Zo van het een kwam het ander en hij kwam bij mij thuis film kijken. Ik was geheel op van de zenuwen maar eigenlijk viel t best mee. het was een normale dag we hebben gezoend en hij is weer gegaan. Een paar dagen later is hij na zijn werk weer film komen kijken en is hij blijven slapen. Hij was de eerste jongen die is blijven slapen sinds het uit is gegaan met mijn ex. Ik was tot over mijn oren verliefd.

Vanaf dat moment is de ellende begonnen. Het werd een wel geen contact relatie en ik wist niet waar ik aan toe was. Elke keer als ik dacht dat het goed zat liet hij niks meer van zich horen. En elke keer als ik bijna over hem heen was nam hij weer contact op. Hij zegt precies de juiste dingen als we bij elkaar zijn, maar als we niet bij elkaar zijn is het net alsof we elkaar niet kennen.

Is het voor de lust, is het liefde maar durft hij het niet toe te geven? hou ik mezelf voor de gek, of meent hij echt de dingen die hij zei? Ik wil het weten maar durf het niet aan hem te vragen.

Ik heb zo'n zwak voor hem dat ik hem ze gang laat gaan en de verliefdheid word steeds erger. Nu ruim een jaar verder zit ik thuis op de bank met een laptop op me schoot het verhaal te vertellen. En nu zoals ik het nu lees is het erger met me dan ik dacht.

De hele dag door denk ik aan hem, de hele nacht droom ik dat hij bij me is. Ik ben echt tot over mijn oren verliefd. Het afgelopen jaar heeft hij me zo veel pijn gedaan, en toch ben ik bang dat ik echt van hem hou.

En nu is het aan mij om erachter te komen of ik het hem ga vertellen, hem ga vergeten, of hem ze gang laat gaan.

Dus heb je advies, leef je uit!!!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

my life as me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer