Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mam ná de tia van 14 Juli 2009 

DINSDAG 14 JULI 2009

12:18, 10/9/2009  ..  2 comments  ..  Link

Vandaag om 09.45 uur telefoon gekregen van dagopvang St.Anna uit Welten.

 

De taxichauffeur is bij Mam aan de deur geweest maar kreeg geen respons op aanbellen. Hiervan heeft hij melding gemaakt bij de leiding in Welten die toen telefonisch contact hebben gehad met Mam.

Ze was echter volstrekt onverstaanbaar waardoor het voor hen duidelijk was dat Mam een beroerte heeft gehad.

Daarop hebben ze mij gebeld en ben ik er, had toevallig die week vrij van werk, naar toe gegaan.

Gelukkig had ze niet de beveiliging op de deur waardoor ik wel naar binnen kon.

Ik trof Mam aan in de gang, héél wezenloos voor zich uit starend en onverstaanbare zinnen brabbelend.

Het was duidelijk dat er iets niet goed was. Na even met haar gesproken te hebben bleek wel dat ze alles begreep wat ik zei, soms duurde het wel even, en wilde ze niet dat ik de huisarts zou bellen.

Uiteraard toch gedaan en die was er ook binnen 15 minuten. Ook voor hem was het duidelijk dat Ma een Tia heeft gehad en dat dit al langer dan 3 uur geleden gebeurt was. Heb begrepen dat de eerste 3 uur ná een tia crusiaal zijn om er nog wat aan te kunnen doen.

Ziekenauto gebeld en die is Mam op komen halen zodat we om 11*45 uur op de eerste hulp van het Atrium ziekenhuis in Heerlen waren.

ziekenhuis heerlen

 •  
 •  

  En dan begint het grote wachten.

  Na meerdere mislukte pogingen uiteindelijk toch een infuusnaald ingebracht en bloed afgenomen.

  Rond 13.00 uur naar een andere kamer op de eerste hulp gebracht en het duurde tot 14.30 uur voordat de neuroloog kwam kijken.

  Hij kon alleen maar vertellen wat we al wisten:  Moeder heeft een tia gehad maar is er nog vrij goed vanaf gekomen.

  Ze kan zich momenteel niet uiten maar dat moet met behulp van therapie en logopedie in de loop van de tijd beter worden. Verder heeft ze een lichte uitval van rechterarm en rechterbeen maar dat valt allemaal nog al mee. Verder heeft ze wat ploblemen met slikken maar ook daarvan verwachten ze dat dit in de loop van de komende weken weer een stuk beter zal gaan.

   

  Besloten is om haar over te brengen naar de 'Brain Care ' afdeling, vlak bij de eerste hulp, speciaal voor mensen die zijn binnengebracht met neurologische problemen. Daar werd ze aangesloten op een heleboel toeters en bellen.

  De bedoeling is dat ze daar een aantal dagen zal blijven ter observatie om  daarna naar de afdeling Neurologie van het ziekenhuis te gaan.

  Uiteindelijk heeft ze daar gelegen tot Dinsdag 21 Juli 2009.

  Tot die tijd heeft ze vrijwel niets gegeten en gedronken, en dus aan het infuus gelegen, omdat het eten vreselijk vond en alle drank ingedikt werd om te voorkomen dat ze vocht in haar longen zou krijgen. Dit zou een longontsteking tot gevolg hebben en dat was nin haar toestand funest.

  Ik heb dat ingedikt drinken geproeft, het ziet er uit als behangplaksel en zou smaakt het ook.

  In de loop van 14 Juli heb ik Henk gebeld om het dit minder heugelijke feit mede te delen, ook hij was geschrokken uiteraard.

  trouwfoto Pap en Mam

   

  DINSDAG 21 JULI 2009

   

  Vandaag is Mam naar de afdeling gegaan, eindelijk.

  Ze had het op de 'Brain Care ' afdeling wel gezien. Nou heeft ze het overal wel weer vlug gezien maar in dit geval kan ik me er wel iets bijvoorstellen.

  Kort voor het vertrek naar Indonesie

 • Omdat het slikken nog steeds niet echt goed gaat, krijgt ze ook hier ingedikt drinken, dus drinkt ze niet, dus hangt ze weer aan het infuus.

  Ook hier vind ze het eten vreselijk en dat is haar ook aan te zien. Ze is de afgelopen week een paar kilo's lichter geworden. Nou kan ze dat wel hebben, vond zichzelf toch wat te dik.

  Zelfstandig lopen lukt nog niet, heeft nu haar "eigen " rolstoel ter beschikking maar kan hier niets mee als er niemand is die haar helpt.

  Doordat ze fysiotherapie heeft gaat de motoriek van haar rechter arm en been weer een stuk beter.

  mam met achterkleinzoon Dean

  Donderdag 23 Juli

  Letty en Frans zijn bij Mam geweest. Heeft ze erg leuk gevonden.

  Nog steeds ingedikt drinken en het eten is niet te eten ( volgens mam )

  dave, kristin, lindsay, mike en mam

  Vrijdag 24 Juli 2009

  Mia en Marianne zijn bij Mam geweest. Ze werd er helemaal stil van, heeft het  erg leuk gevonden, hoewel communiceren wel erg moeilijk ging.

  Maandag 27 Juli

  Telefoon van het ziekenhuis. Mam is overgeplaats naar afdeling 7 Oost wegens plaatsgebrek op afdeling 4. Dit blijkt een gesloten afdeling te zijn, je moet je dus melden om naar binnen dan wel naar buiten te kunnen.

  Hier hoort ze niet thuis, heb dit ook aan de verpleging laten weten.

  Donderdag 30 Juli

  Letty en Frans zijn weer geweest. Ook zij hebben zich geergerd dat Mam op een gesloten afdeling ligt. Heb die dag om 16.00 uur afspraak met het afdelingshoofd, vind dit onacceptabel. Ze gaan er alles aan doen om Mam weer op de " gewone  "  afdeling te krijgen

  Mam eind jaren 40, denk ik.

  Vrijdag 31 Juli

  Mam is weer terug op de " gewone afdeling ", kamer voor zich zelf, is hier niet blij mee. Kamer ziet er uit als een "sterfkamer ". Kale muren, geen tv, werkelijk niets te beleven. Wil hier dus weg.

  Dinsdag 4 Augustus

  verpleegkliniek Heerlen

  Mam is overgeplaats naar de verpleegkliniek Heerlen, afdeling 3.

  In het ziekenhuis waren ze `klaar `met haar, medisch konden ze niets meer voor haar doen. Revalidatie zal nu verder plaats gaan vinden in de verpleegkliniek.

  Woendag 5 Augustus

  Het eten in de verpleegkliniek is stukken beter, zegt ze. Heeft lekker gegeten en nu het drinken niet meer ingedikt is gaat ook dit een stuk beter. Dus, ze is blijvend van het infuus verlost.

  Maandag 10 Augustus

  Gesprek gehad met Gonnie, afdelingshoofd VKH3 . Betrof een evaluatie van wat er tot nu toe bereikt is en wat de verwachtingen voor de toekomst zijn. Hoe mam is weet ik wel, weet wat ze niet/wel kan, zie haar dagelijks. Ze gaan er van uit dat door fysiotherapie de problemen met lopen en motoriek van haar rechterarm vrijwel zeker op minimaal 70 %  teruggebracht kan worden. Het praten is echter een groter probleem. Logopedie helpt wel, en ze vind het nog leuk ook, maar het gaat erg langzaam, stapje voor stapje. Hoe lang het gaat duren voordat ze zich weer redelijk verstaanbaar kan maken, als dat al gaat lukken, weten ze niet. Ze willen/kunnen daar geen uitspraak over doen. Het is wel duidelijk dat Mam niet terug naar huis kan, daarvoor heeft ze toch té veel beperkingen.

  familie Nulens met aanhang bij 50 jarig huwelijk Opa en Oma

  mam zit onderste rij, derde van links, naast haar moeder.

  Opa en Oma met kinderen 50 huwelijk 1970

 • 27 Augustus

  Mam vandaag opgehaald om de verjaardag van Simon ( vriend Kristin ) te vieren. Heeft het toch ruim 2 uur volgehouden, heb haar om 19.00 uur opgehaald en om 21.00 uur weer teruggebracht. Ze heeft het wel erg leuk gevonden om er even tussen uit te zijn. Kan me dat wel voorstellen.

 • 6 September

  Vandaag heeft ze met Truus gebeld. Na lang zoeken het nummer van Truus gevonden. Wat wel opviel is dat Mam in het Maastricht makkelijker en verstaanbaarder praat . Truus kon vrijwel alles de eerste keer verstaan. De zusjes hebben 10 minuten tegen elkaar liggen klagen over de kwaliteit van het leven en hoe slecht ze het wel niet hebben. Best wel begrijpelijk in hun situatie.

  8 September

  Met de bril naar Pearl geweest, is nog te maken, gaat echter wel 10 werkdagen duren. Onderdelen moeten uit Italie komen, zullen dan wel op een Vespa gebracht worden, vind dit wel erg lang duren. Met Kristin en Mike bij haar op bezoek geweest, dat vind ze altijd erg leuk. Was echter niet blij dat ze 10 dagen op haar bril moet wachten. Heb maar niet gezegd dat het 10 werkdagen waren. Ze heeft de beurs nog niet terug. In het restaurant heeft ze bruine bonen soep gegeten, wens haar kamergenoten een fijne nachtrust.

  Pam en Mam in volendam

  pap en mam in volendam

  pap en mam 8 April 1944 

 •      Henk en Mam 10 September 2009

   

 •  

   

  11 September

   

   

 • Omschrijving komt aardig overeen met eigen bevindingen. Ik weet echter dat ze zelf ook onderhand wel de overtuiging heeft dat naar haar eigen appartemant terug gaan géén optie meer is.  Vanavond heb ik haar opgehaald en zij we een uurtje naar mij thuis geweest, ziekenbezoek bij Dave. Daarna zijn we naar haar appartement geweest om nog wat kleren uit te zoeken. Had verwacht dat ze wel moeilijk zou gaan doen als ze terug moest vaar VKH, was echter totaal niet zo. Kleren op de rollator, deur dicht en weg was ze weer. Ik denk dat ze zich erbij neer heeft gelegd dat de situatie is zoals hij is en dat dit onomkeerbaar is, helaas.

   

  Pap kort voor zijn vertrek naar Indonesie als dienstplichtig militair.

   

 •  

  .

  13 September

  Toos en Jan zijn gisteren niet geweest, lullig voor Mam.

  Met Marja bij Mam geweest. Gelukkig, althans voor ons, waren Toos en Jan er vandaag wel waardoor wij wat eerder weg konden gaan. Klinkt misschien lullig maar ik heb ook wel eens van die dagen dat ik echt géén zin heb om daar te gaan zitten en tegen dezelfde koppen aan te kijken. Heb Mam laten weten dat ik komende Zaterdag niet kan komen omdat ik dan de jaarlijkse personeelsdag heb, deze keer in Muiden. Heb geen zin om te gaan , is alweer 200km rijden, ik zal echter moeten. In mijn functie kán ik niet wegblijven, hoewel ik daar graag een klein griepje voor over had. Mam keek me aan met een gezicht van : en ik dan ???, maar zo kijkt ze vaker. Dit gaat de eerste dag, sinds 14 Juli, worden dat ik niet naar haar toe kan komen.

  Berta, haar overleden zus, met mijn Opa Amby

  15 September

  Met Lindsay, Kristin en Dean naar Mam geweest. Ze vindt het altijd leuk als Dean meekomt. Hij rent constant door het restaurant, probeert zelf een broodje te scoren, dus zeer nadrukkelijk aanwezig. Ik heb Mam op de computer laten zien dat ik een aantal foto's op de Blog erbij heb gezet, vond de trouwfoto erg leuk om te zien. Vandaag telefoon van Pearl, haar bril is klaar, neem die morgen mee. Er zal dan weer een nieuwe wereld voor haar open gaan, ze was ook erg blij met dit bericht.

  Huwelijk van haar, veel te vroeg overleden, jongste zusje Corry.

  17 September

  Ze is weer gevallen, volgens de verpleging tijdens het uit bed stappen. Heeft weer een blauwe linkerarm en een fikse hoofdwond. Ze was ook niet echt aanspreekbaar, wilde niet naar de ontmoetingsruimte. We, Mike, Dave en ik, zijn dus maar boven gebleven. Hebben naar Boulevard gekeken, de ellende met Marco Borsato. Heb weer schone kleren neergelegd. Henk is vanmiddag daar geweest.

  .

 • 20 September

  Met Kristin, Simon, Dean en Marja bij Mam geweest. Het blijft voor haar een feest als Dean mee komt, daar kan ze echt van genieten. Je moet er wel de hele tijd achter aan rennen, is zo vlug als water. Ik denk dat dit één van de laatste mooie dagen van 2009 is geweest. Mam wil echter niet buiten zitten, ze heeft het tegenwoordig altijd koud. Telefoon van tante Mia gehad, wil graag nog eens langs komen, maar wil niet meer zelf naar Heerlen rijden. Ik heb  aangeboden om haar te komen halen als ze naar Mam wil, zó ver is het uiteindelijk niet. Vertelde dat tante Truus komende Dinsdag, 22 September, naar het bejaardenhuis in Amby gaat, hetzelfde bejaardenhuis waar ook haar moeder heeft gewoond en is overleden. Vreemd, lijkt me dat.

  Mijn Oma, de moeder van Mam, in het bejaardenhuis  "achter de Hoven " in Amby, foto gemaakt in 1976

  21 September +

  Was al vroeg bij Mam. Met haar de financien doorgenomen, kan zich niet herkennen in de mail van Henk. Met haar afgesproken dat ik haar morgen om 18*45 uur op kom halen om naar Mike thuis te gaan, Mike is jarig. Ze hoopt dat ze de trappen op kan, zijn er 4 ( korte ) , anders gaat het niet door en breng ik haar weer terug.

  22 September

  Mam opgehaald en zijn naar Mike geweest. Was een hele tour om haar boven te krijgen, uiteindelijk toch gelukt. Ze was wel kapot toen ze boven was, niet voor herhaling vatbaar. Marja, Kristin, Dean, Lindsay, Dave en Annemieke waren er ook, gezellig druk, zeker met Dean erbij. Blijft toch moeilijk voor hem om niet overal aan te komen. Mam heeft het leuk gevonden, was om 21*00 uur wel erg moe, dus weer de hele weg naar beneden. Ze had meer problemen met omlaag lopen dan met omhoog, was bang om voorover te vallen. Afspraak gemaakt met contactpersoon bij VKH voor een vervolg gesprek. Mam praat steeds slechter, veel te veel kleding in de was, ze had geen rok om aan te doen, hebben haar twee nieuwe gekocht. Ga morgen wat vroeger omdat Dave aan zijn amandelen geholpen gaat worden in Brunssum, zal ook daar even langs gaan.

   

  25 September

  Fuck the Duck, er zijn soms van die dagen dat alles fout gaat, en dit is er één van. Kan niets verstaan van wat ze zegt, doe maar alsof. Kristin mee geweest.  Op het werk alleen maar stress, moet daardoor komende Dinsdag naar Oss. Ben het af en toe zó zat allemaal. Wél lekkere soep gegeten in de VKH.

  Ze zat uiteraard alweer beneden te wachten, met haar tas, rollator en goede humeur. Samen Ossestaart soep gegeten, zoals alle soep in de VKH, héérlijk. Een beetje bijgekletst en haar vertelt dat ze eindelijk weer een giro afschrift ontvangen heeft. ( ben hem wel vergeten mee te nemen ). Zal deze morgen meenemen voor haar. Tevens de rekening van het verblijk VKH ontvangen en betaald, zal ze minder blij mee zijn. Samen een aantal puzzels opgelost, althans daar een poging toe gedaan. Ze wil graag een kalender want ze begint het overzicht op de dagen een beetje kwijt te raken. Zal die morgen meebrengen. Ook haar beurs is leeg, zal wat geld voor haar pinnen, kan dat er morgen in. Per mail wederom een gesprek aangevraagt met afd. maatschappelijk werk, op de mail van 23 September nog geen reactie ontvangen. Morgen weer een nieuwe dag.

  27 September

  Mam zat uiteraard weer beneden te wachten. Marja heeft haar kleding en kapsel in orde gebracht, zat erbij als een zwerver.

  Als ze héél rustig praat is ze redelijk te volgen, volgens mij wordt het praten niets meer, althans zeker niet beter. Als we weg gaan kijkt ze me altijd aan als een konijn die in de koplampen van een auto kijkt. Nu al ??.

  30 September

  Met Marja bij mam geweest, nieuwe kleren gepast, ze vind uiteraard niet alles even leuk. Kleren passen wel, vuile, niet gelabelde, was mee genomen, schone niet gelabelde was aam verpleger gegeven, hij zou zorgen dat alles gelabeld gaat worden.

   

  3 Oktober

  Met mam de giro afschriften doorgelopen. Ze snapt niet dat ze moet betalen voor haar verblijf in de VKH. Kristin is mee geweest zonder Dean

  4 Oktober

  Met Marja naar Mam geweest. De was mee genomen en terug gehangen. Verkeerde rok bij de was, is niet van Mam, doorgegeven aan de afdeling. Ze was af en toe goed te verstaan.

  5 Oktober

  Met Dave naar Mam geweest. Dave loopt stage bij verstandelijk gehandicapte en heeft veel minder moeite om Mam te verstaan. Mam vond het erg leuk dat Dave mee gekomen was, dat was aan haar te zien. Gesprek gehad met de nieuwe contactpersoon van de afdeling 3, Gonnie is overgeplaatst, betreffende spraak, was, kapper en verwachtingen voor de korte termijn.

  Dat de spraak eerder achteruit gaat dan vooruit was hen ook opgevallen en zijn aan het bekijken wat de oorzaak hiervan kan zijn. Krijg dit nog te horen. De dagen betreffende de was halen en brengen afgesproken. Ze gaat vanaf nu iedere Vrijdag naar de kapper. Verwachtingen voor de korte termijn kunnen zij nog niet geven. Opzeggen huur appartement adviseren zij niet, althans, nog niet.

  In de loop van de avond gebeld met Letty, Mia en Truus. Letty gaat Zaterdag Fia ophalen, Noel gaat Truus en Mia ophalen. Truus doet wel een beetje moeilijk maar hoop haar te hebben "omgelult " om toch te komen omdat Mam dat erg leuk zal vinden.

  6 Oktober

  Mam op de hoogte gebracht dat alle zussen, tot nu toe, komen. Was ze erg blij mee. Zal me benieuwen of Truus ook echt komt.

  9 Oktober

  Vandaag niet geweest, Henk Marian, Armand en Nathalie zouden vanavond rond 18.00 uur naar haar toe gaan. Voor haar verjaardag van morgen. Henk gaat morgen 2 weken naar Frankrijk. Hoor morgen wel van Mam hoe het is geweest.

  10 Oktober

  Vandaag wordt ze 89 jaar. Ben haar om 13*45 uur gaan ophalen samen met Mike. Hoewel ik verwacht had dat ze al klaar zou staan zat ze op haar kamer te kletsen met haar Duitse  " vriendin ". Die had haar wiederom die haren geborsteld  und scheune kleren angestogen, alzo. Ze had de ketting die ze gisteren van Henk heeft gekregen, om. Mia en Truus zijn al bij ons als we terug thuis zijn met Mam, even later kwam Letty met Fia. Ook Lindsay, Kristin en Dean, Mike en Dave met Annemieke waren er al. Het huis was dus vol. Wel weer gezellig. De familie ziet elkaar anders ook alleen maar bij begrafenissen.

   

  Ik heb haar om 19*30 uur weer terug gebracht naar de VKH, ze was doodmoe maar heeft het wel erg leuk gevonden.

  Zie haar morgen weer.

  Marja vandaag jarig. Omdat Mam afgelopen Zaterdag al bij ons is geweest, haar niet gevraagd om ook te komen. Was er dus al vroeg, ze was best opgewekt, en ook weer op tijd weg gegaan.

 • 17  Oktober

  Mam om 16.15 uur opgehaald  om samen naar de jaardienst van Corry te gaan. Rondje Limburg gemaakt, anders te vroeg in Bunde.

  Kon ik toch nergens de kerk vinden. Schaam me kapot, is echter niet anders.

  Na afloop van de mis naar Joh thuis geweest voor de "koffietafel ". Voor mam best wel leuk, voor mij minder. Wel leuk gekletst met Frans.

  Heb haar om 20.30 uur weer terug gebracht naar Heerlen. Had het een leuke avond gevonden

  18 Oktober.

 • Marja heeft twee broeken voor haar gekocht, waren niet goed, uiteraard. Ze wil haar eigen broek die ik niet vinden kan. Ze wil ook graag de ketting die ik haar in 1977 heb gekocht, kan deze echter nergens vinden. Heb wel haar twee ringen gevonden, heeft ze meteen omgedaan. Zal morgen nogmaals gaan zoeken naar broek en ketting. Ze was af en toe goed te verstaan, blijft echter te vlug praten en dan kan ik er geen touw aan vast knopen  .

 •  

 • 19 Oktober

 • Marja en Lindsay zijn meegeweest.  Weer erg slecht te verstaan. Ze snapt het zelf ook wel en dat maakt het erg frustrerend, zowel voor haar als voor mij.

  Loopt weer als een kievit door het gebouw, zich niet bewust van de gevolgen bij een val, ben gestopt met het vertellen aan haar, heeft toch geen zin.

  21 Oktober

  Toos bij mam. Hoef ik niet constant te kletsen. Sjef is er ook nog bij komen zitten, heeft Toos op stang zitten jagen.

  27 Oktober

  Gesprek gehad met contactpersoon over de uitslag psychologisch onderzoek. Werd daar niet echt vrolijk van, ze hebben het al over de B kliniek, en daar gaat ze voorlopig echt niet heen. Psycholoog was niet aanwezig, kan haar dus niets vragen.

   

  3 November 

  Gesprek met psycholoog. Wat blijkt is dat deze niet op de hoogte is van het verleden van Mam en haar karakter, ondanks dat ik een zeer uitgebreid verslag hierover heb afgegeven. Zij ziet nu ook dat het onderzoek opnieuw moet worden gedaan met in haar achterhoofd het betreffende verslag. Natuurlijk is ze niet meer zoals 30 jaar geleden, wie wel ? Afspraak met maatschappelijk werk wat de mogelijkheden zijn voor zorg, in de breedste zin. Desnoods maar zelf zorg inkopen.

  10 November

  Gesproken met Maatschappelijk werker. Omdat ui de eerste test een indicatie is gegeven voor de B kliniek, was dit gesprek niet nodig omdat ik het met deze indicatie niet eens ben. Er komt een nieuwe afspraak als ze voor de tweede keer is gestest.

  Van haar kamergenoten begrepen dat de verpleging haar "aan het volgen " is. Dat was ook de opdracht van de psychologe om te kijken wat ze wel en niet kan enz enz.

  22 November

  Henk heeft Mam opgehaald en naar mij thuis gebracht. We hebben er over gesproken of het eventueel verantwoord is om Mam een dag op proef naar huis te laten gaan. Misschien dat ze er dan zelf ook achter komt dat ze toch wel veel hulp nodig heeft en niet meer alles kan. Misschien gaat e.e.a gebeuren op Zaterdag 5 December. 

  5 December

  Mam is toch maar, wijselijk, niet naar huis gegaan.

  Komende Maandag gesprek met psychologe

  7 December.

  Gesprek met psychologe, arts en Supervisor over het te volgen traject mbt tot Mam.  Mam kan niet meer naar huis, dat is duidelijk, echter B kliniek is voor ons ook geen optie. Dan maar een "beschermde woonomgeving"  dwz met meerdere mensen in 1 huis, open instelling.

  Heb nog gesprek met maatschappelijk werk hoe dit in te vullen.

  31 December 2009.

  Laatste dag van het jaar 2009, niet het beste jaar wat Mam betreft. Met maatschappelijk werker Bessems gesproken. Komende Woensdag 6  januari 2010 wederom gesprek hoe nu verder. Ben het niet eens met voorstel VKH. Mam moet terug van niveau 5 naar niveau 4.

   

  6 Januari

  Gesprek met Bessems niet door gegaan, nieuwe afspraak voor Woensdag 13 Januari. Afdelingshoofd kon er 6 Januari niet bij zijn, en dat wil ik wel.

  9 Januari

  Niet geweest, té slecht weer

 • 13 Januari

  Het gaat een eentonig verhaal worden, ook dit gesprek is weer niet doorgegaan, Bessems is ziek.

  Heb een klacht neergelegt bij de VKH, drie maal een afspraak niet door laten gaan kan naar mijn oordeel niet.

  14 Januari

  Telefoon VKH. Nieuwe afspraak voor Maandag 25 Januari. Zal me benieuwen of iedereen er is

  25 Januari

  Iedereen aanwezig, ook Dhr. Bessems. Uitvoerig over Mam gesproken, samen met psychologe, arts, afdelingshoofd en maatschappelijk werk.

  Naderhand nog met afdelingshoofd alleen. Bn er nu toch wel van doordrongen dat Mam niet naar Tobias kan. Ze heeft toch te veel ondersteuning nodig, in iedergeval meer dan Tobias haar bieden kan.

  Laat haar inschrijven in Douvenrade en eventueel in Ambey. Ik weet het ook niet meer.  About Me

  Home
  My Profile
  Archives
  Friends
  My Photo Album

  Links


  Categories

  www.atrium.nl

  Recent Entries

  DINSDAG 14 JULI 2009

  Friends

  Hosting door HQ ICT Systeembeheer