Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Anoniem Sonja Bakkeren

18/2/2013 - Verloren week

Vorige week maandag was het weer wegen. Het was wel spannend, ik had een supergoede week maar je begint toch te twijfelen, ikheb één chocolaatje gegeten , dat is niet veel maar het wel iets.dus ik was wel nerveus int weekend. Maar het was een goed resultatat -1.4 kgs ik kreeg er een dubbel gevoel over: yes super blij en het was ook terecht, ik had echt heel braaf geweest en netjes het dieet gevolgd.

Aan de andere kant, is mijn motivatie dan een beetje weg, als dat me lukt op 1 week dan moet ik wel niet zo streng voor mezelf zijn.

Jammer genoeg bestaat er zoiets als selfulfilling prophesy en had ik een hele slecht week. Door carnaval was de sportschool minder open dus kon ik minder sporten. Dat had ik nog wel compenseerd met thuis sporten. Maar ik had ook mijn rode week dus woensdag een eetaanval heb ik zoute stokjes gegeten, echt heel hard balen. En ik voelde me heel slecht. Donderdag trakteerde mijn collega met koffiekoeken en ze waren heel lekker , heb er drie op . maar zonder schuldgevoel. Savonds zouden we sushi gaan eten, maar omdat de eigenaar een incompetente zak was, was het toch een zware pasta met roomsaus geworden. Pff was niet de bedoeling

En zo heb ik nog heel het weekend kleine dingetjes gegeten dat niet mocht , echt zo stom achteraf gezien.

Het goede nieuws is dat ik gewoon op mijn gewicht ben gebleven dus dat is goed maar ik heb echt het gevoel dat ik een hele week verloren heb! En enkel de koffiekoeken waren echt het waard al de rest eigenlijk niet.

 

en nu zit ik een beetje in een down spiraal, net een bitch mail gekregen van een vriendin en ben nu niet aant sporten omdat ik ineens buikpijn heb pfff dat helpt niet en zorgt enkel voor dat ik zin heb om te snoepen. ( vandaag twee pralines en 1 lonka snoepje)

hopelijk volgende keer beter nieuws ...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/2/2013 - welkom op mijn blog

Hallo,

ik ben een 24 jarige vrouw en ik ben bezig met het Sonja Bakker dieet. Alleen mijn vriend weet hiervan en daardoor kan ik mijn gedachten en verhaal hierover niet echt kwijt, daarom deze blog. Ik ben eigenlijk begin december al begonnen en is er al een drietal kilo kwijt na 8 weken maar dat is natuurlijk eigenlijk veel te weinig maar aan de andere kant met de feestdagen, mijn en mijn vriend verjaardag, is dit niet zo slecht.

dus ik ben vorige maandag terug begonnen, mijn gewicht was toen 67.21 kgs. hopelijk is er volgende maandag weer wat af. Ik heb het deze week echt vrij goed gedaan denk ik. naast dieten probeer ik ook te sporten. Ik ben twee keer gaan fitnessen  en 1 balletles gedaan, dus dat is vrij goed,

Ik ben ook gek ook op koken, dus het is ook leuk om nieuwe gerechten te proberen, voorlopig enkel sonja recepten, maar hierna moet ik wel verder kijken. ik ga proberen zoveel mogelijk fotos erop te zetten.

xxx

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Ik volg sinds kort het Sonja Bakker dieet, en ben daar vrij trots op. om allerlei redenen, weet enkel mijn vriend hiervan. daarom wil ik toch mijn verhalen en gedachten delen, daarom deze blog

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Recent Posts

Verloren week
welkom op mijn blog

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer