Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life) Home | Profile | Archives | Friends
Ik ben nederlands, ik hou van voetbal spelen en paardrijden. Deze blog gaat over mijn leven, dat momenteel niet echt goed gaat.

Mijn blog2/10/2013

 

Mijn moeder en vader :ik kan goed met ze praten alleen zij niet met elkaar.. elke keer weer ruzie, ik word er gek en bang van. Mijn vader is nogal... naja gezet. mijn moeder is daarin tegen dun.Ik ben zelf ook niet perfect met mijn gewicht, ik ben er gewoon niet blij mee, en mijn moeder bemoeit zich er mee. Wat minder snoepen, dit dat maar het heeft gewoon geen zin, ik doe keihard mijn best! MIjn moeder is sowieso wel het gekste van het gezin. en ligt na een biertje al plat. Mijn vader kan ook leuk zijn en probeert altijd indruk te maken bij vrieden door grappen te maken die niet echt grappig zijn. Ik heb nog twee zussen en een broer, om gek van te worden. Mijn eerste heet: laura zij is 18. mijn 2e zus is 17 en heet lotte. Mijn broer is 16 en heet: Joris. Ik heb ook een hond, ik hou van haar echt een schatje. zij is 10 jaar en heet Meike. Verder heb ik nog 2 vissen zonder naam en een konijn. Het liefste wat ik toch zou hebben is een pony. Ik hou van paardrijden en verveel me nooit Ik heb al een band met een pony op de manege: Pablo. Hij kan springen als de beste maar dressuur is niet zijn ding. proefjes rijden al helemaal niet hij is bang om alleen te zijn maar na 5 jaar non stop op hem rijden heb ik hem zover gekregen. ik ben zelf een keer 2e geworden met hem toen was zo blij. Hij kwam 5 jaar geleden op de manege en ik was de eerste die op hem mocht rijden. Hij was druk kon niet op de hoefslag galoperen en niet stoppen, HIJ WAS TE GEK. maar hij si vee veranderd na 5 jaar. een rustige pony die nog steeds proefjes haat bij andere. ik mis het 5 jaar geleden. Ik ben zo vaak van hem afgevallen maar er altijd weer op gaan zitten. Maar toen ik deze zomervakantie op ponykamp ging vond ik een andere pony net zo gek. kon niet alleen in de bak rijden, hij had er een meisje afgegooid, maar hij was te gek. Sprong net als pablo en was net zo druk, onze band was onbreekbaar. maar toen moest ik weg ik was er kapot van maar het heeft de band van mij en Pablo sterk gemaakt, hij trooste mij. Sommige mensen vinden dat een paard je niet kan begrijpen, maar dat is niet zo. HIJ BEGRIJPT MIJ.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer