Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Another Way to Live, Julia

2010 loopt teneinde, een nieuw begin?

23:15, 30/12/2010 .. 0 comments .. Link

Geachte lezer,

Zo aan het einde van het jaar gaat men meestal zijn of haar leven overdenken. Ook ik ben vandaag aan het denken gezet. Op de een of andere manier maak ik keer op keer dezelfde fout met mannen. Dat wat nu de druppel is geweest die mijn emmer heeft doen overlopen is daar ook een van. Daarom heb ik mij nu dan ook voorgenomen het jaar 2011 het een beetje anders te gaan doen.

Tot nu toe is mijn ervaring met mannen/jongens over het algemeen hetzelfde en niet zoals het zou moeten zijn. Wat kansloze pogingen die meer weghadden van een sexrelatie en nu talloze keren afgepoeierd te zijn via sms ben ik er klaar mee. Het is niet eens dat ik opzoek ben naar een relatie. Tuurlijk het zou leuk zijn. Een positieve toevoeging. Maar ik ben niet bang alleen over te blijven. Die mannen komen zelf op mij af. Het is die roze wolk die mij er elke keer van weerhoud de waarheid te zien.  Ergens knaagt er wel iets aan mijn geweten op dat moment maar ik wil het dan nog niet weten. Uiteindelijk voel ik me toch weer genaaid. Terwijl ik als ik meer zou reageeren op mijn gevoel de boel natuurlijk had kunnen verkomen. Maar toch hoop ik elke keer weer dat het dit keer wel potentieel relatie materiaal is (beetje raar gezegd misschien). Maar wie wil er nou geen liefde!

Daarmee wordt nog niet goedgemaakt dat die mannen van tegenwoordig ook geen heren meer zijn. Ik vind het opzich niet erg om een blauwtje te lopen maar wat is dat met mannen en sms tegenwoordig. Ik vind het serieus zo ontzettend laf als mensen iemand afpoeieren via een sms! Ik denk dan altijd zo, stel je voor dat het jezelf overkomt... Zou je dat leuk vinden? Ik heb zelf een keer een 'relatie' (van 2 weken) verbroken maar dat heb ik wel eerlijk onder vier ogen duidelijk gemaakt. Is wel zo respectvol tegenover de ander.

Ik heb mijzelf nu dan ook voorgenomen het komende jaar 2011 geen seksueel contact te hebben. Ik ga geen totale onthouding doen, dat is nergens voor nodig. Maar ik ben nieuwschierig of dit misschien een interessante verandering kan zijn voor mijn kijk op de situatie.

Voor vandaag genoeg, mijn punt is wel duidelijk denk ik. Ik ben nieuwschierig hoe degene die dit lezen denken over wat ik hier neergezet heb. De volgende keer meer over de druppel die mijn emmer deed overlopen.

Binnenkort meer, groetjes JuliaAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

2010 loopt teneinde, een nieuw begin?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer