Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
smoke-out! Home | Profile | Archives | Friends
Zijn antirookcampagnes voor jongeren effectief?

Dinsdag: Laatste dag27/11/2007

Vandaag zijn we weer rond 10 uur samengekomen om aan de laatste loodjes te werken. De evaluatiepapieren, het visuele dagboek en de digitale enquete hebben we nog met volle moed afgewerkt. Ook de reclamecampagnes voor Engels zijn uiteindelijk afgedrukt en we zijn helemaal klaar om ons visueel dagboek voor te stellen aan de jury! Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar het resultaat van de andere groepen. Het was een leuke, maar vermoeiende week dus zijn we  zeer tevreden dat alles goed verlopen is en dat het erop zit! 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Maandag, dag 426/11/2007

Na een welverdiend weekend hebben we met zijn allen vol nieuwe energie de hand gelegd aan de laatste opdrachten. Om klokslag 10.00 uur stonden we met zijn allen reeds in de binnenagora. Ivy vertelde ons daar in volle paniek dat haar interview niet op band stond, omdat er iets misgelopen was tijdens het gesprek.  Maar gelukkig bleek dit niet erg te zijn, want ze had reeds met onze mentor gebeld. Dit was voor ons allen een pak van ons hart!  Na enkele minuten van overleg is iedereen weer ijverig aan zijn opdrachten begonnen.


Joni en Sofie legden de laatste hand aan de opdracht van filosofie, terwijl Ivy en ik het interview uittipten. Natuurlijk hadden we nu wel geen bandje waar het interview opstond, maar gelukkig waren er tijdens het interview goede notities genomen. En om het geluk nog completer te maken had Ivy een foto laten nemen van haarzelf en de dokter, zodat we toch konden bewijzen dat het interview daadwerkelijk was afgenomen. Ondertussen begonnen Sofie en Severine reeds te brainstormen over op welke wijze we ons fotodagboek ineen zouden knutselen. Toen iedereen tegen de middag klaar was met zijn opdracht, nestelden we ons allen rond de tafel in de refter, waar we samen verder aan de fotolog werkten. We gooiden allemaal onze ideeën op tafel waardoor we tot een mooi eindresultaat zijn gekomen. Morgen moeten we enkel ons moodboard nog afmaken en alles mooi presenteren. Het was een geslaagde ervaring!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Vrijdag, dag 323/11/2007

Vandaag werd er weer vol goede moed gewerkt aan de opdrachten. Er werd zelfs zo hard gewerkt dat we echt van een productieve dag kunnen spreken. Zo hebben Joni en Sofie vandaag ijverig verder gedaan aan hun opdrachten en zij kunnen ons met trots zeggen dat ze het werk van economie hebben afgerond, de straatenquête hebben afgenomen én zelfs reeds begonnen zijn met hun volgende opdracht, nl. filosofie en geschiedenis. Severine en Sofie schoten ook meteen in actie waardoor ze nu de opdracht van engels én frans reeds tot een goed einde brachten. Hopelijk kunnen we door al deze meevallers ruimschoots voor de deadline klaar zijn.

 

Ivy en ik hebben vandaag niet in het EMI gewerkt, want wij trokken naar de bibliotheek in Gent waar we een aantal artikels konden vinden voor stap 2 van de hoofdopdracht. We hebben nu de vier artikels gevonden die we hiervoor nodig hebben en zijn reeds vlijtig gestart met het samenvatten ervan. Hierdoor valt er al een hele last van onze schouders. Maar jammer genoeg is er, naast al deze meevallers, ook een grote tegenvaller. Nog steeds hebben we nog niemand gevonden om onze vragen van het interview te beantwoorden. Maar we geven niet op! We blijven rondbellen en vroeg of laat komt er wel een geschikte kandidaat uit de bus! 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Startdag22/11/2007
Op onze allereerste dag woensdagmorgen kwamen we allemaal goed geluimd naar school. Een klein beetje zenuwachtig voor wat komen zou en ook een tikkeltje benieuwd naar wie onze andere groepsleden zouden zijn, stonden we al een kwartiertje op voorhand in de binnenagora te wachten.

Toen we elkaar uiteindelijk voor het eerst zagen en merkten dat drie van ons zessen Sofie heetten, was het ijs meteen gebroken. En dat moest wel! We kregen immers meteen een moeilijke puzzel voor onze neus geschoven. Gelukkig waren we bij de goede middelmaat in het vinden van de juiste oplossing, zodat we al vrij snel aan de volgende opdracht konden beginnen. Al een beetje trots op onze 'eerste overwinning' vertrokken we op pad voor onze tweede opdracht. Ook die verliep vrij vlot, en net iets te laat om een prijs in de wacht te slepen, kwamen we aan met onze oplossingen. Maar we hadden ons best gedaan, en dat was toch wat telde?

Toen we dan na de middagpauze eindelijk onze opdrachten te weten kwamen, zonk de moed ons in de schoenen. Het leek zo ontzettend veel! Het is ook erg veel, maar we zijn er in geslaagd de opdrachten te verdelen, waardoor het wel weer overzichtelijker werd! We zijn er dan ook meteen ingevlogen! Samen zijn we naar het EMI getrokken en allemaal ijverig aan onze opdrachten begonnen. Iedereen leek aardig met elkaar op te schieten, wat het werken aangenamer maakt! Het enige wat we dachten was: 'We zien het volledig zitten, laat de volgende dagen maar komen!'
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Donderdag, dag 222/11/2007
De wekker liep reeds vroeg af, want we hadden immers met iedereen van ons groepje afgesproken in het EMI. Iedereen kwam stipt om 9 uur aan, waardoor we meteen aan de slag konden gaan met het echte werk. Aangezien we onze taken reeds verdeeld hadden en niemand bezwaar maakte, schoten we meteen in actie. Severine en Sofie begonnen meteen ijverig aan de opdracht Engels, terwijl Joni en Sofie zich stortten op het werk van economie. Ivy en ik (nogmaals een Sofie) begonnen meteen aan een deel van de hoofdopdracht, nl. het voorbereiden van een inleiding en het zoeken van vragen voor een interview. De opdracht Spaans hadden we gisteren reeds afgewerkt.

In de middag, toen al onze maagjes reeds begonnen te knorren, hadden we eerst nog een afspraak met mevrouw Spillemaeckers. Zij nam samen met ons de hele kaft opdrachten door waardoor alles al wat duidelijker werd. Ze pepte ons op door te zeggen dat we alle taken goed verdeeld hadden en goed bezig waren met ons werk. Dat gaf natuurlijk meer moed om door te gaan, maar jammer genoeg deelde ze ons ook mee dat Ivy en ik vanuit een verkeerde invalshoek gestart waren met het schrijven van onze inleiding. Maar na een beetje uitleg hadden we de opdracht begrepen.

Na het eten zijn we eerst met ons zessen naar de buitenagora getrokken om nog enkele groepsfoto's te nemen voor ons fotologboek. Daarna zijn we vlijtig verder gaan werken. De opdracht economie, engels en de inleiding raakten zo goed als af. Ook zochten we nog verder naar een mogelijke kandidaat voor ons interview, maar die bleek moeilijker te vinden dan verwacht. We zijn nog steeds op zoek naar een goede persoon die onze reeds gemaakte vragen kan beantwoorden.
Toch kunnen we met trots zeggen dat het een productieve dag is geweest!
1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer