Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
Antivirus Blog

$ description
Bekijk hier alle nodige informatie over antivirus producten en security.

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ Waarom moet u zorgen voor een beschermde smartphone? (13/11/2012)
Het wordt tegenwoordig steeds eenvoudiger voor hackers en crackers om smartphones te infecteren met virussen, trojan, malware en spyware. Iedereen heeft een smartphone maar weten niet wat voor risico's dat hier aan verbonden kunnen zijn.

Waarom zou u moeten kiezen voor een antivirus programma voor op uw smartphone? Hier hebben we een aantal reden voor:

  • Alle belangrijke data is aanwezig op de telefoons, telefoonnummers, contacten, e-mail adressen, foto's video. Eigenlijk alle data die niet op het web zouden moeten belanden
  • Smartphones zijn op dit moment nog enorm kwetsbaar
  • Geïnfecteerd raken is niet erg moeilijk
  • Kosten kunnen hoog oplopen wanneer het virus gebruik maakt van uw dataverbinding

Het installeren van een virusscanner op een smartphone is nog niet zo'n heel gek idee, niet alleen ter bescherming van u zelf, maar ook de privacy van de contacten die zich bevinden in uw telefoon. Voorkomen is immers beter dan genezen.

[0 comments] [post comment] [link]

$ Gratis virusscanner (8/11/2012)
Tegenwoordig heeft circa 90 procent van de huishoudens een computer in huis waar spelletjes op gespeeld worden, bankzaken gedaan worden en nog veel meer. Helaas zijn er op dit moment nog steeds erg veel computer die niet beschermd zijn tegen virussen, malware of spyware. Toch kan dit erg eenvoudig voorkomen worden zonder hier kosten voor te maken.

Door het installeren van een gratis virusscanner heeft u al een goede stap gemaakt als het gaat om beveiliging van uw computer en de gegevens op uw pc. U wilt immers niet dat er misbruikt gemaakt worden van uw data of andere privacy gevoelige gegevens.

Er zijn momenteel al een heel stel gratis antivirus producten op die markt die er voor kunnen zorgen dat uw computerervaring net een stukje zorgelozer gaat worden. Zo hebben onder andere Avira, AVG, Avast, Microsoft een gratis antivirus scanner.

Deze antivirus producten zijn allemaal geschikt voor Windows XP, Windows Vista en Windows 7.
[link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer