Welcome in our New World!

OBEY YOUR MASTER | YOUR LIFE BURNS FASTER

14:39, 31/8/2013 .. 0 comments .. Link

 

 

OBEY YOUR MASTER | YOUR LIFE BURNS FASTER

 

 LIEVE SNOEPTOMAATJES!!!!!!

13:07, 31/8/2013 .. 0 comments .. Link

LIEVE SNOEPTOMAATJES!!!!!!

 

 

U snapt het al. Het is mij meer dan bittere ernst. Even corrigeren wat ik gezegd heb. U bent geen snoeptomaatjes. Hier kunt u lezen hoe ik over u denk. Prachtige wezens die dus kunnen veranderen.  Wat ik in deze brief ga doen is het volgende. Ondanks dat ik het veelvuldig beschreven heb maak ik een korte samenvatting van wie ik ben, wat ik nu doe en waar we als mensheid heen zullen gaan. Overigens ga ik in deze brief geen links en verdere uitleg geven. Dus om dit alles goed te kunnen begrijpen moet u wel eerst meer van de achtergrond weten. Die kunt u hier vinden. Als u daar een start maakt dan wordt u vanzelf doorgestuurd naar tal van links en artikelen die allemaal met de Nieuwe Wereld te maken hebben.

 

Ik ben gereincarneerd op aarde in een mensenlichaam. Mijn ziel voor dit leven was niet menselijk. Om deze opdracht te kunnen uitvoeren, die overigens nu in de eindfase zit, ben ik teruggekeerd naar de aarde als mens. De reden is dat ik hier net als ieder ander mens een leven heb kunnen opbouwen, kinderen , werk, huis en ga zo maar door. Dit is gedaan zodat ik hier een aantal programma's kon doorlopen die ik nu nodig heb  om mijn werk, dat ik aan het uitvoeren ben met succes te kunnen volbrengen. Al de kennis die ik in vorige levens heb opgedaan zit ook in mij en daar kan ik uit halen wat ik nodig heb. Zo goed als alles dat ik doe gebeurt met de nodige hulp van "boven".

Wat ik nu ga schrijven gaat dus niet gebeuren maar zou indien er niet werd ingegrepen werkelijkheid worden. De mensheid, althans een heel klein deel want het overgrote deel zou vernietigd gaan worden, stond op het punt om vervangen te worden door "betere exemplaren". De werkwijze hoe dit gedaan wordt staat veelvuldig op mijn sites beschreven. Daarnaast wilde ze WOIII starten waarmee een groot deel van de mensheid kon worden uitgeroeid. Dit programma dat meerdere namen heeft zoals transhumanisme vindt momenteel op grote schaal plaats en veel daarvan in het geheim. De mensen die meewerken aan deze programma's begrijpen vaak niet goed wat er echt aan de hand is. Zij zien het dan ook vaak als iets positiefs. Ze denken dat de mens wordt verbeterd, geperfectioneerd. Maar de uiteindelijke agenda die beheerd wordt door de Aliens is de totale vernietiging van het menselijke ras. Zij die over zouden blijven waren robots ( gedeeltelijk mens), zonder enig gevoel of emphatie en moesten als slaaf dienen voor de Aliens.

Op dit moment staat alles op het punt om letterlijk te exploderen. De huidige machthebbers, die volledig onder controle van de Aliens staan, weten wat er gaat komen. Zij weten ook dat ze niet in staat zullen zijn om het schip te doen keren. Op dit moment wordt zo goed als alles dat van enige impact is op jullie toekomst door ons gecontroleerd, zodat zij niet in staat zullen zijn om alsnog wereldwijde chaos te brengen die de disclosure van dit alles weer zou kunnen tegenhouden, zoals  in 2001 het geval was. Hier wordt door ons simpelweg een stokje voor gestoken. De twee andere redenen zijn, de expansiedrift  van de Aliens en het signaal dat wij af willen geven aan de rebellen van de kosmos, die nu eenmaal anders tegen het leven aankijken dan wat wij mensachtigen doen. GOD zelf, of beter gezegd Prime Creator heeft toestemming gegeven om in te grijpen. De reden staat veelvuldig op mijn diverse sites vermeld. Er wordt dus ingebroken op de Life Force zelf, de menselijke ziel. De balans zou door deze actie uiteindelijk ernstig worden verstoord. De rebellen van de kosmos worden overigens niet vernietigd maar terug op hun plaats gezet. De macht die op dit moment rond de aarde hangt en toeziet op dit alles, gaat een ieder zijn voorstellingsvermogen ver te boven. Al deze volkeren zijn hier met een en het zelfde doel en dat is de mensheid straks verder helpen nadat de Aliens zijn vertrokken. Zij hebben nu eenmaal andere bedoelingen met het menselijke ras voor. De mensheid zal straks zijn programma naar de GOLDEN AGE verder kunnen volbrengen. Dit proces zal door ons begeleid gaan worden. Athena en ik zijn samen verantwoordelijk om dit proces te monitoren en in te grijpen waar nodig. Op het moment dat ik dit schrijf, schrijf ik dit als mens. Ik weet dat ik straks veranderingen zal ondergaan die nodig worden geacht om dit werk, dat een periode van ongeveer 300 jaar gaat duren uit te kunnen gaan voeren. U zult snappen dat ik als mens deze taak niet op mij kan nemen. Verder laat ik mij hier niet over uit en wacht ditt moment, waar ik overigens innerlijk 9 maanden aan heb gewerkt rustig af. En nee het is geen bevalling. Wat dat proces precies inhoud staat in meerdere berichten beschreven. Maar heeft alles met mijn DNA te maken.

Over de gehele planeet zullen mensen geinstalleerd gaan worden die de mensheid een warm hart toedragen. Mensen die zich niet zullen laten afleiden door persoonlijk gewin. Deze mensen zijn hiervoor speciaal uitgezocht. De gedachten van deze groep mensen die het betreft, werden gedurende hun aardse leven gelezen en opgeslagen. Hierdoor werd het mogelijk een groep samen te stellen, die dus de opdracht op zich zal gaan nemen. Al deze mensen zijn overigens net als ik gereincareerd op aarde in een menselijk lichaam. 

Alles zal in vrede gebeuren. Oorlogen en geweld zullen straks op aarde tot het verleden behoren. De Aliens weten dit overigens allemaal maar zijn een tikkeltje hardleers. Op zich kan ik het mij wel voorstellen want hun voortbestaan staat op het spel. Maar het alternatief is simpelweg niet te accepteren. De Aliens weten ook dat er niet zomaar wordt ingegrepen. Er is vrije wil en die wordt normaal gesproken altijd gerespecteerd. 

Hiermee sluit ik dit bericht af. Ik ga verder met het aanpassen van mijn sites en wacht rustig af wat er allemaal gaat komen

Frank

 

 

 

 De Nieuwe Wereld

14:11, 30/8/2013 .. 0 comments .. Link

De Nieuwe Wereld

 

Amersfoort, 30 augustus 2013

 

Waar zal ik beginnen. Ik heb al zo veel geschreven dus laat ik het in deze brief kort en bondig houden. Ik ben gewoon een mens net als ieder ander.  Wat ik eigenlijk wil zeggen is het volgende, ik begrijp nu als geen ander dat als wij sterrenzaden hier niet op aarde waren ontwaakt, geïncarneerd met de opdrachten die ons zijn gegeven en als diegenen die ons hier geplaatst hebben niet zouden interveniëren, dat de aarde binnen enkele jaren of wellicht eerder was verandert in de grootst mogelijke hel. Een hel die het voorstellingsvermogen van mensen ver, heel ver te boven gaat.

Wat ik nu weet gaat zo ver dat er maar weinigen zijn die dit kunnen begrijpen laat staan bevatten. Ik schrijf er wel over en alles staat zelfs online. Maar wat ik allemaal te melden heb,  is voor de meesten simpel weg niet te bevatten.  Ik ben erg dankbaar dat ik dit mag doen. Dankbaar dat dit mij is gegeven. Wat de reden dan ook mag zijn. Ik zal slagen dat staat vast en er is inderdaad zoals ik al vaker heb laten terugkomen geen ziel die mij kan stoppen. Ik zie de sprankeltjes licht aan het einde van de tunnel en dat licht begint steeds meer te gloren. 

Hoe de komende tijd eruit komt te zien weet ik niet. Ik doe net als een ieder ander gewoon mijn werk. Er is een tijd geweest dat ik verwachtingen uitsprak over hoe en wanneer er dingen stonden te  gebeuren. Althans dat waren dan mijn gevoelens en ik plaatste daar een bepaald tijdsbestek bij. Dat doe ik sinds een poosje niet meer en ik laat me nu helemaal begeleiden door mijn familie zonder daar verwachtingen bij uit te spreken. Ik voel mij veilig en het is erg vertrouwd allemaal. Zonder hen had ik dit nooit en te nimmer klaargespeeld. Ik kijk uit naar de tijd die voor ons ligt. Want kort door de bocht genomen en deze uitspraak zal een ieder straks wel van mij kunnen herkennen. Ik ben echt helemaal maar dan ook helemaal klaar met deze poppenkast. Enfin.  Ik zou het kort houden dus laat ik mij aan mijn woord houden.  Tot ziens in de Nieuwe Wereld!

 

FrankDe doos van Pandora deel I - V

16:14, 21/8/2013 .. 0 comments .. Link

 

 

 

 Apollo Solaris

10:48, 7/3/2013 .. 0 comments .. Link

 

 

@Apollo Solaris

#4169 imperfection is beauty, madness is genius and it is better to be absolutely ridiculous than absolutely boring. kushandwizdom.tumbir

Amersfoort · frankbuijs.com

 

Digital gardenU.S. Government Using Technology to Control the Weather and for Mind Control

17:26, 4/3/2013 .. 0 comments .. Link

In this Video you will see a Plane in the Sky without any Stripes. In this Video you will see a Plane with stripes. Video's ware taken on the same Day same Moment. Wonder why?

 

Sometimes people hold a core belief that is very strong. When they are presented with evidence that works against that belief, the new evidence cannot be accepted. It would create a feeling that is extremely uncomfortable, called cognitive dissonance.  And because it is so important to protect the core belief, they will rationalize, ignore and even deny anything that doesn’t fit in with the core belief.

~Frantz Fanon

 

 Hypotheekrente hoog door krappe kapitaalmarkt

15:56, 1/3/2013 .. 0 comments .. Link

De krapte op de internationale kapitaalmarkt is de belangrijkste oorzaak van de hoge hypotheekrente in Nederland. De afgenomen concurrentie op de hypotheekmarkt speelt een aanvullende, maar tijdelijke rol. Dat staat in een onderzoeksrapport dat De Nederlandsche Bank (DNB) vrijdag heeft gepubliceerd.

Sometimes people hold a core belief that is very strong. When they are presented with evidence that works against that belief, the new evidence cannot be accepted. It would create a feeling that is extremely uncomfortable, called cognitive dissonance.  And because it is so important to protect the core belief, they will rationalize, ignore and even deny anything that doesn’t fit in with the core belief.

~Frantz Fanon'Roken onder de 16? Boete!'

12:37, 27/2/2013 .. 0 comments .. Link

Geef rokende kinderen een boete, dat zal ze leren. Dat zeggen brancheorganisaties van de tabakshandel en tankstations. Roken onder de 16 strafbaar stellen dus. Ze reageren daarmee op de plannen van de Europese Commissie om minderjarigen van het roken af te helpen.

Juist!?  En wie zal die boete uiteindelijk mogen betalen? Is dit niet de omgekeerde wereld? Iedereen verdiend aan de verslaving van tabak. Het inhaleren van tabak is niet de meest gezonde vorm van tijdsbesteding. Het is wel weer goed voor de gezondheidszorg, omdat door het roken veel ziektes ontstaan die weer bestreden kunnen worden met pillen. En dit is wel weer goed voor de pillenindustrie.  

En als klapstuk krijg je ook nog een extra bonus in de vorm van een boete als zoon of dochter van 16 jaar of jonger, die dus nog niet volwassen zijn en dus nog veel moeten leren. Helder !?  Kabinet wil nog eens miljarden bezuinigen

10:49, 27/2/2013 .. 0 comments .. Link

Het kabinet is van plan volgend jaar een extra bezuinigingsronde van enkele miljarden door te voeren.

Hogere belastingen

Bronnen bevestigen dat onder meer gekeken wordt naar hogere belastinginkomsten.Commercial banks

12:46, 24/2/2013 .. 0 comments .. Link

Commercial banks are responsible for extending credit to individuals and businesses and have no authority to create or print money, digital or otherwise.Vuurtje met Van Gogh-schilderijen

10:46, 18/2/2013 .. 0 comments .. Link

Vuurtje met Van Gogh-schilderijen
Om zijn standpunt kracht bij te zetten geeft Gerlagh het voorbeeld van een fictieve miljardair die alle Van Gogh-schilderijen opkoopt om er een lekker vuurtje mee te stoken. "Het simpele economische model zegt dat de waarde van het vuurtje voor de miljardair even groot is als de waarde van het geld dat hij er aan heeft uitgegeven. Volgens het economisch model gaat er dus geen waarde verloren. Hetzelfde geldt voor klimaatverandering. Als ecosystemen verdwijnen kunnen we daar moeilijk waarde aan toekennen.

Al het leven op aarde maakt deel uit van ecosystemen. De mens is als gast op deze planeet en heeft zich dus als hoedanig te gedragen. Het feit dat wij onszelf systemen toe-eigenen die al het leven aangaan en dan ook nog vergelijken met materiële zaken die door mensen een fictieve waarde hebben gekregen en eigenlijk indirect waardeloos zijn zegt iets over ons bewustzijn en de daarmee samengaande moraliteit jegens onze gastheer.The power of true Love.

09:33, 17/2/2013 .. 0 comments .. Link

If fear enters  a room that consists of true Love then this same fear is not able to exert any influence in this room filled with the power of true Love. If true Love enters a room which comes from fear then this same real Love will be able to dissipate fear. That is why true Love is stronger than any form of fear.WAKE THE FU*K UP AND START LOVING EACH OTHER AGAIN.

23:14, 11/2/2013 .. 0 comments .. Link
Are you beginning to see now why the World is how it is? Look around you and tell me what you see? War,Murder, Famine, Depression, Materialism, Fear, Economic Crisis, Hate, Racism and more War. The Illuminatie know all this and they’re using this knowledge against us to keep us in low Vibration Frequencies, Thus make us more easily controllable slaves.

WAKE THE FU*K UP AND START LOVING EACH OTHER AGAIN.The spirit of Gaia is slowly, very slowly on his return.

21:01, 15/1/2013 .. 0 comments .. Link

Be Proud Of Every Scar On Your Heart. Each One Holds A Lifetime’s Worth Of Lessons.

Where do we stand as mankind today? What have we actually achieved with our technical ingenuity? The majority of the world’s population lives in poverty while a small group has all the wealth there is.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

There is still widespread genocide and oppression instead.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

There are still countries where large groups of people disappear into concentration camps, tortured, raped or beeing murdered.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We rape our women we rape our children. We abuse or sell them. We exploit humans and animals as if they were things.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We have the knowledge and technology worldwide to feed every mouth with solid and good food. Instead we allow ourselves to eat till death while others have nothing to eat.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We are part of one and the same nature. But instead we destroy that same nature and indirectly our mother earth where we actually temporarily as a guest. Indirectly we will destroy ourselves.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We create wars because of religion. As the true God lives in ourselves. We send our children to the battlefield. We filling our nation's homes with orphans and widows. While no one knows where we are really fighting for. We fight for a piece of land while there is enough land for everyone. We have the knowledge to grow food on every piece of land. No one should have to suffer hunger.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We create globally increasing debt which in fact is not refundable anymore. In fact, our money system is completely bankrupt.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

Those who really have a message we kill or we lock them up. We listen to those who make us laugh. Those who deceive us and they provide us with their material wealth do listen. But in fact they are the ones who really have nothing to say.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We have the knowledge to the world to provide us with free energy. But instead we draw our last natural sources in the most vulnerable places in search of energy that is fully replaceable.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We are addicted to material things whose life is deliberately shortened. This because the cycles of our constant  economic growth should remain. These material things are as good all made of plastic. Plastic is not automatically terminated and for the most part not reused. Ultimately it comes through our seas back in our food chain which we again poison ourselves and all other life.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

We treat lower life forms that we deem to be the most horrible for monetary gain. We manipulate our food and solve the diseases they cause with drugs that make us even sicker.

We call we scream we know it but infact we remain along the side and in the end we do nothing.

 In fact we know everything, but it continues every time with talk and talking over and over again, but without any real result. This wile the clock is ticking.

Can anyone tell me why we remain along the side and actually doing nothing? Stand up and fight! But not with hatred, revenge or violence!  but with love. Ultimately that is the only language that every living thing on this planet speaks and who will give us eventually THE solution. Our solution.

 

 When you find yourself in a useless battle

23:05, 14/1/2013 .. 0 comments .. Link

When you find yourself in a useless battle, then watch the battlefield. You don,t have to use your wisdom to imagine why it's useless, just listen to your heart and it will tell you that all battlefields are useless.All people worldwide

21:24, 13/1/2013 .. 0 comments .. Link

All people worldwide regardless of political philosophy social customs or religious differances ultimately depend upon the same resources, clean air and water, arable land medical care and relevant education.The human species is a single – family

21:02, 13/1/2013 .. 0 comments .. Link

The human species is a single – family and the home is home to everyone. United nations nor people can co – exist separately any longer.

 

We must declare earth’s resources common heritage for all the world’s people.   http://www.youtube.com/watch?v=f4l3pBovB_cNone of the world’s economic systems

14:30, 13/1/2013 .. 0 comments .. Link

None of the world’s economic systems { socialism } { communism } { fasism } or the free enterprise system have eliminate the problems of { elitism } { nationalism racism } and most of all { scarcity }.On the day the wall came down

11:39, 13/1/2013 .. 0 comments .. Link

On the day the wall came down
They threw the locks onto the ground
And with glasses high we raised a cry for freedom had arrived

On the day the wall cane down
The Ship of Fools had finally run aground
Promises lit up the night like paper doves in flight

I dreamed you had left my side
No warmth, not even pride remained
And even though you needed me
It was clear that I could not do a thing for you

Now life devalues day by day
As friends and neighbours turn away
And there's a change that, even with regret, cannot be undone

Now frontiers shift like desert sands
While nations wash their bloodied hands
Of loyalty, of history, in shades of gray

I woke to the sound of drums
The music played, the morning sun streamed in
I turned and I looked at you
And all but the bitted residue slipped away...slipped away

@1994 Pink Floyd Music (1987)LTD

You say / you're not gonna fight

11:16, 13/1/2013 .. 0 comments .. Link

You say / you're not gonna fight / 'cause no one will fight for you
And you think / there's not enough love / and no one to give it to
And you're sure / you've hurt for so long / you've got nothing left to lose
So you say / you're not gonna fight / 'cause no one will fight for you

You say / the weight of the world / has kept you from letting go
And you think / compassion's a flaw / and you'll never let it show
And you're sure / you've hurt in a way / that no one will ever know
But someday / the weight of the world / will give you the strength to go

Hold on / the weight of the world / will give you the strength to go
So hold on / the weight of the world / will give you the strength to go
So hold on / the weight of the world / will give you the strength to go
Just hold on / the weight of the world / will give you the strength to go

Linkin Park A Thousand Suns{ Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

OBEY YOUR MASTER | YOUR LIFE BURNS FASTER
LIEVE SNOEPTOMAATJES!!!!!!
De Nieuwe Wereld
De doos van Pandora deel I - V
Apollo Solaris

Friends